Smolenický zámok

Profilova fotka
Ahojte kočky, planujeme svadbu na maj na Smolenickom zámku. Strýko pochádza zo Smoleníc a s kastelánom sa pozná, čo je síce výhoda, ale predsa len...Aké máte skúsenosti so Smolenickym zámkom vy, ake su poplatky, ako tam varia, kolko to vychadza na hlavu, skrátka akékolvek skúsenosti, ktoré máte. Budeme mať asi 50 ľudí. Viem, že táto téma tu už bola, ale zaujímajú ma podrobnejšie informácie. ;-)
Odpovedať
Bola som tam na svadbe kamaratke minuly rok..vsetci hostia sa rozprchli po zamku- veza, zahrada...atd a tym padom vela ludi netancovalo a nezabavalo sa...Sala, kde sa je, je oddelena od saly, kde sa tancuje- ked DJ nieco vyhlasoval, ludia to nepoculi. Takze treba ozvucenie do oboch sal urcite.. ;-) Bolo tam malo casnikov, zenich a nevesta si mysleli,ze to bude stacit,ale nestacilo, dlho sa cakalo na jedlo, takze radsej si priplat casnikov aspon na ten prvy chod. Paprika v prvom chode bola hrozne stiplava, comu sa nepotesili deticky, tehotne kocky a starsi ludia...Jedlo inak v pohode, nic take, co by som si extra zapamatala, klasika. A zda sa mi,ze od 22:00 platis za kazdeho casnika 6 eur-neviem naisto. Kamarati to vyriesili tak,ze si zaplatili jedneho. Ten samozrejme nestihal a bol tam dost bordel so spinavymi taniermi atd. Takze na toto pozor ;-) Vela bab je urcite spokojnych, ale ja osobne by som tam svadbu nemala uz len kvoli tym im smiesnym poplatkom a vnutri to vyzera dost komunisticky...Tie poplatky si mozes pozriet aj na ich stranke. Vela stastia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ved sa prave rozhodujem, ci ano, ci nie...počula som aj zlé ohlasy na toho kastelána, ktorý vraj mení podmienky svadby...uprimne sa mi zdá vela dat 800-900 eur len za priestor...a tiez sa mi nepozdáva, ak je to teda pravda, ze by sme si alkohol brali od nich....a ten priplatok za casnika, tak to je tiez dost sila, akoby si toho dost nezauctovali uz za prenajom. začínam tým byť trocha znechutená :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?