Starý dom, vinárstvo u Ludvika v Modre - skúsenosti?

Dobrý den, svadobný priestor v tomto domčeku ma veľmi zaujal....výzdoba aj jedlo vyzerajú úžasne :) prosim mate niektorá skúsenosti? Dakujem moc za všetky odpovede P.s: naša svadba bude mat cca 90 ľudí :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my sme tam mali svadbu pred troma tyzdnami bolo nas 66 a miesta bolo dost nakolko je tam este aj terasa a aj bufetove stoly sme mali vonku. ale 90 je velmi vela, aj ked kapacita saly to umoznuje, neviem si predstavit sa v takom pocte tam zabavat a mat dost pohodlia
Odpovedať
Profilova fotka
my tam máme svadbu v októbri, máme cca 70 ludí na začiatok a potom po 21.00 hod. nám prídu kamaráti cca 16 ludí. myslím si, že to bude v pohode.. :) videla som tam svadbu kde bolo 90 ľudí a v pohode sa pomestili aj si zatancovali. Tým, že je tam tá terasa tak niektorí sa budú zdržiavať aj vonku, určite nie každý bude tancovať a hlavne nebude tancovať 90 ľudí naraz si myslím, takže malo by to byť v pohode. Priestor sme videli aj na živo a je dosť veľký, obrázok skresluje :) Ak chceš tak po našej svadbe Ti viem poskytnúť info :)
Odpovedať
Ahojte :) dakujem moc za odpovede :) musíme nas počet trosku zredukovať :) inak ste boli so všetkým spokojne? Strava, obsluha, ubytovanie v sebastian hotel, v čom u vas vyhral ludvik a nie sebastian? Predsa len su veľmi blízučko seba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@swallov8989 s ubytovanim v sebastiane je trosku problem, to ti potvrdi kazda nevesta, co tam nerobila celu svadbu. A v com vyhral Ludvik? Tie dve miesta sa nedaju ani porovnat, pre mna ako keby si porovnala trabant a ferari co sa tyka vzhladu priestoru :-D my sme inak boli so vsetkym velmi spokojni :)
Odpovedať
@rmnka fuha tak to neni moc dobre...hádam moc nesprijemnovali svadobný den Vám aj hosťom...uz len toto dosť o nich napovie :( u mna tiez vyhrali priestory aj ked zatiaľ len z foto, verím ze v skutočnosti to bude este krajšie :) dakujem moc za reakcie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?