Stodola /sypka / vidiek

26. jan 202370

Ahojte,
chcela by som zistiť ci niekde v okolí Nitry alebo nových zámkov viem nájsť vhodné priestory na menšiu svadbu. Veľmi túžim po niečom na vidiecky štýl, nejaká stodola a pod. Za akékoľvek info ďakujem 😊

• Zdravim,mizno nie uplne stodola,ale pekne prostredie restauracia BEREK v N.Zamkoch. Mozno v Gbelciach stan.

• wau, a to som si myslela, ze uz o taketo svadby vobec nebyva zaujem🙂 uplne si to viem predstavit, to musi byt krasne. keby sa vydavam znovu, tak rozhodne si spravim takuto svadbu.

• a co tak napriklad restauracia Dolina nedaleko lefantoviec

• Sponzor fóra
  • @kajusienka  no by si sa divila🙂 videla som aj ja nedavno. ale v telke, nazivo vobec 😃 ale tak popravde, rada by som sa aj ja mozno takej svadby raz zucastnila, preco nie 🙂 mne sa pacia take veci, ktore su ine, nie velmi okukane. takuto svadbu kazdy jednoznacne nema🙂

• Praveze ja by som povedala, ze o taketo svadobne miesta je v tejto dobe coraz vyssi zaujem. Tie klasicke hotely, to uz si malo kto vyberie, no je to len a len o vkuse

• Svadba v hoteli? Ved to by som ani ja nechcela a popravde som to ani nevidela 😃 To si mozu dovolit hadam len nejak extremne bohati ludia, ci? 😃 Si neviem ani predstavit, kolko to musi stat, kokos.

• A už to nie je také= drahé ako kedysi, teda čo sa priestoru týka. Iné je potom samozrejme jedlo a iné veci. Ale takéto vintage a vidiecke svadby sú čoraz viacej v móde, tak možno zachvílu bude okukané aj to

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov