Svadba C´est la vie - Devínska

Ahojte, mate nejake pozitivne/negativne skusenosti zo svadby v C´est la vie v Devinskej v Bratislave? Dakujem :)
Odpovedať
@lenttilka82 Ahoj ak by si od niekoho dostala odpoved prosi das mi vediet mi by se tam mali at svadbu v auguste tak tiez som zvedava...
Odpovedať
Ahojte, ja tam budem mat tiez svadbu v Auguste, ale videla som, ze uz v aprili tam boli svadby a novy majitel to ma zatial 4 mesiace.
Odpovedať
Ahojte, novi majitelia vyzeraju byt velmi mili a seriozni... stankav, loxy - kedy tam mate v auguste svadbu?
Odpovedať
@pindalista 23.08.2013 ame svadbu a ty?
Odpovedať
Ahojte, svadba v Cest la Vie sa podarila, personal bol veeelmi milí, jedlo bolo vynikajuce (hlavne nase predjedlo sampinony plnene bryndzou, smotanou a cibulkou - uuplna mnamka) a prostredie je tam tiez pekne. K zaverecnej cenovej kalkulacii sme mali zopar vyhrad ale pani majitelka ich zobrala do uvahy, takze sme spokojni. Ak by ste chceli este nieco vediet, tak mi kludne napiste.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my tam budeme mat svadbu 14.09 a zatial vsetko v najlepsom poriadku, komunikacia perfektna a majitelia sa snazia maximalne vyjst v ustrety so vsetkym :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
my sme tam povodne planovali svadbu, zaplatili sme zalohu, no plany sa nam zmenili, bolo to este vyse roka do terminu svadby, tak sme to hned oznamili penzionu. Odpisali nam, ze to registruju a zalohu nam vratia. Teraz je to uz vyse dvoch mesiacov, peniaze nam vobec nevratili, v mailoch to najprv stale slubovali a vyhovarali sa a nakoniec uz aj prestali reagovat. Peniaze v nedohladne, uz ani neverim, ze ich este niekedy uvidime. Absolutne neodporucam, neprofesionalne spravanie, som uplne sklamana.
Odpovedať
Nam svadbu zrusili mesiac a pol pred terminom (Svadbu mame 10.9.). Vyhodili ich vraj z ranca na Vapenke kde boli doteraz. Pribehu, ktory nam k tomu povedali po skusenosti uz moc neverime... Doteraz sme s priatelom nerobili ine len sme zhanali odznova miesto pre hostinu a ubytovanie pre hosti. Pozvanky na hostinu boli samozrejme uz odoslane, takze odznova sme museli dat vediet hostom, ze sa vsetko meni... Sposobili nam neskutocne starosti, zalohu zatial nevratili... Preplakane noci, zufalstvo co dalej, vyse 2000 prejazdenych kilometrov ,kedze byvame mimo SR...odzniova obvolavat kvetinarky, DJ a dalsi servis,ze sa bude menit miesto... Sme velmi sklamani a jednoznacne ich neodporucame. :-( PS: Po zruseni svadby sme boli na ich novom mieste, ktore nam ponukli k dispozicii ako nahradu. Majitelka dosla na tretnutie do restauracie NA KONI. Ak si myslite ,ze pocas toho ako sa s nami rozpravala zodasla z kona tak ste na omyle. Cele to bola fraska a po tom co nam sposobili, mohla mat aspon kusok slusnosti v sebe a z toho kona zosadnut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?