Svadba na Bali !

Profilova fotka
Svadba na Bali - mal niekto, alebo poznáte niekoho? ocením každú radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
na Bali by som hned isla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Akurat tam zajtra letime :) Svadba sa, ale nakoniec bude konat buduci rok na Slovensku. Povodne som planovala svadbu v Thajsku, ale so svadbou v Thajsku a tiez na Bali je problem v tom, ze nie je oficialna. Je mozne si urobit len symbolicky obrad a tak ci tak sa budete musiet vziat na Slovensku, pripadne na velvyslanectve. Je mozne si zaplatit roznych vybavovacov, ktory vam vybavia papiere, ale bez vasej osobnej navstevy velvyslanectva to tak ci tak nepojde a je to podla mna zbytocne drahe platit preklady do miestneho jazyka, vsetky povolenia a podobne. Pokial viem, jedine dve miesta okrem EU, kde je mozne sa legalne vziat su Mauricius a Dominikanska republika. Dufam, ze som pomohla :)
Odpovedať
Profilova fotka
uz mi ospisali z ministerstva zahranicnich veci, kde mi krasne popisali postup, vedelo by to byt legalne len by muselo byt strasne vela vybavovaciek.. :-/ mame moznost, sa este zobrat tu - v Australii aj tu su nadherne plaze, ale zase mam dilemu ci vymenit plaz za svadbu s rodinou a priatelmi! och! my letime v marci, uzite si to tam :))
Odpovedať
Profilova fotka
krása, tiež sme uvažovali o svadbe na Bora Bora, nakoniec sme sa rozhodli, že predsa budeme mať svadbu tu na SK, kvôli rodine..takže Bora Bora budú také neskoré honeymoon :)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, tak aspon, ze tam pojdete :)) my sme nakoniec sa zhodli, ze svadba bude tu v Australii a doma spravime svadobnu hostinu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka11616 ako bolo na Bali? :))
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli cez leto na Bali a v hoteli, kde sme byvali bezne robievali svadby. Bolo to nadherne miesto na svadbu, s nadhernym vyhladom a tie scenerie na fotenie svadobych fotiek... 😍 jedna basen.
Odpovedať
Profilova fotka
@janka279 verim tomu, ze to moze byt krasne, no co z toho ked to je pre slovakov neplatne.. :-/ teda moze byt platne, ale kazdy ked sa dozvie kolko je s tym papierovaciek tak ho to hned odradi, tak sa "uspokojime" s australskou plazou a aspon tam bude aj zopar kamaratov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@minikrtko moze byt. Nepreverovala som, ci sobas na Bali je platny aj na Slovensku. My sme sa brali doma. 😊 To bola len poznamka k scenerii. Ta bola nadherna. 😍 Ale sceneria v Australii tiez moze byt rovnako krasna a k tomu bonus, kamarati na svadbe. To si myslim vitazi. 👌 A na Bali moze byt svadobna cesta. Z Australie na skok. 😊
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@minikrtko veľmi dobre bolo, ale už som aj zabudla, že sme boli. Už pokukujem po ďalšej destinácii :-D pokiaľ ide o Bali tak ma trošku sklamali pláže priamo na Bali. Pochodili sme už viac miest v JV Ázii a tieto boli asi najhoršie. Vynahradili nám to ale 3 dni na Gili Islands, tam boli pláže neskutočne krásne :-) Inak príroda na Bali bola krásna a najmä vnútrozemie.
Odpovedať
Profilova fotka
Akurat sa nachadzame na Bali, a som rada, ze sme mali svadbu v australii, na nadhernej plazi, lebo ako vravis, tie plaze niesu az take.. Ale kazda krajina je zaujimava niecim inym :)
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj to musi byt perfektna svadba niekde na plazi, hned by som brala
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?