Ahojte, kto ma tento rok svadbu na Juliane Zemplinska Sirava 2013? Zaujima ma, co vsetko ste uz zariadili, hlavne ako ste sa dohodlis personalom a pod..dik :-)
Ahoj, ja mám svadbu na Juliane 17.8. :) ...bola som tam už za pani prevádzkarkou a bola veľmi milá, ukázala mi akej farby robia výzdoby, čo všetko majú, ceny, čo zapožičiavajú a tak. ..dá sa s nimi o všetkom dohodnúť,ale najlepšie je tam ísť a dohodnúť sa osobne :)
Ahojte, viete aj kolko stoji svadobne menu na juliane? , co zahrna ? kolko stoji prenajom saly? a ci si tam mozeme doniest vlastny alkohol resp. nealko ? dakujem
@erika290 Svadobné menu na juliane je v cene cca 25 Eur na osobu, je v tom už aj výzdoba, personál ... za prenájom sály sa neplatí, čo sa týka alkoholu tak to neviem =-)
@januelaa Koľko osôb budete mať? Z toho mám dosť obavy, nemôžem sa zbaviť obav, že tam bude málo miesta. :-) :-| My sme zatiaľ len zložili zálohu, ešte ani doma to nevedia :-D chystáme prekvapenie na víkend :-D Snáď nebudu mať námietky :-D
@jarka295 Ahoj, v Idei som bola min. rok na svadbe. Neviem koľko budete mať ľudí, mne vadilo, že sme sedeli za stĺpom a počas celej svadby sme ani nevideli na novomanželov.
No viem, že tam zasadací poriadok nieje nič moc a je tam dosť veľa voľných termínov /čo ma trošku zaráža/ a na náš počet hostí cca 150 nemáme veľké možností.