Svadba na Liptove

Ahojte, chcem Vás poprosiť o pomoc. Hľadám ideálne miesto na svadobnú hostinu (príjemné prostredie, milý personál, dobrá kuchyňa a rozumná cena :-) ) na Liptove. Už viackrát som čítala pozitívne reakcie na Hotel Borová Sihoť, čo by spĺňalo požiadavku na prostredie (až na samotný vzhľad hotela :-) , ale pár rokov som tam nebola, takže neviem posúdiť :-) Prosím dajte mi dobré typy :-) Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by som mohol poradit, tak sa tam chodte pozriet, nieco z jedalneho listku si objednajte. hned zistite, aky je personal, ako Vam chuti jedlo. aj napriek tomu, ze je to postavene za socializmu, treba si skor vsimat cistotu v restauracii, na stoloch, toaletach a miesta, kde sa budu pohybovat hostia. ak Vam toto bude vyhovovat, dajte si u prevadzkara urobit cenovu ponuku.
Odpovedať
Áno, určite sa pozrieť pôjdem, len neviem presne kam :-) problém je aj v tom, že dlhodobe už nežijeme na Liptove, takže veľký prehľad nemám :-)
Odpovedať
Ja som mala s svadbu na Orave v ubytovni v, ktorej som v zivote az do svadby nebola. Akosi sme nestihli ked sme boli na Sk. Kazdopadne dostali sme odporucanie na stravu a cenu. Fotky som si pozrela na nete. No stare komunisticke daco. Dokonca ani nie su normalne otvoreny, takze sa nedalo ochutnat. Ale poviem ti. Kazdemu chutilo, salu som si zdobila sama, ale dodekorovali oni. Casnici boli uplne super, behali, pytali sa. Dokonca stihli poprinasat flase podla zelania (nemala sa na stoloch vsetky) Zakurili kvoli nam, bo mi z juhu sme vymrznuty v noci boli. Ubytovanie nebolo luxus, ale hostom bolo jedno kedze popili. Proste zachody a sprchy v strede chodby. Ale nikto sa nestazoval. Hlavne, ze bolo cisto. A samozrejme cena bola uplne v pohode. Cakali sme omnoho viac, kedze sa robil este aj gulas, pre skor prichadzajucich. Ale v nedelu sme dojedali zo svedskych sllov. Vsetko ohriate a chvalabuhu, inak by sa vela vyhadzovalo. (kapustova bola kysla akurat po opici). Takze ja som dala na odporucanie a dobre som urobila. Mala som iba kamaratky, ale zhodnotilo sa, ze uz sme spali aj na horsich chatach :D, ale takto sme sa este nezabavili.
Odpovedať
Borovú Sihoť odporúčam, mala som tam nedávno veľkú oslavu. Všetci naši hostia chválili stravu. Príjemný personál a ústretová prevádzkarka. Veľký tanečný parket. Pekná základná výzdoba stolov a stoličiek, kvetinovú výzdobu sme si zabezpečili sami.
Odpovedať
Ďakujem dievčence za rady :-)aj za foto, je to naozaj veľmi pekné, pojdem sa osobne pozrieť na Bodovú Sihot
Odpovedať
Profilova fotka
uplne suhlasim s @jennyz123 :-)
Odpovedať
My sme mali svadbu na Horsky Hotel Mnih a taktiez skvela strava aj obsluva..bola som velmi spokojna aj nasi hostia
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na Kolibe (hotel Bystrina, Jasná).. úžasné prostredie, totálne skveleeee jedlo, milá pani majiteľka :-) kukni na webe alebo v mojom albume :-)
Odpovedať
@barumienka Krásne, pozriem sa aj tam... :-) a priestor vyzerá dosť veľký
Odpovedať
@pokoloko pozrela som fotky, vyzará to krásne. Priznám sa, že som tak nikdy nebola :-) a priestor na tancovanie je dostatočný?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?