Svadba na Orave 2011. Kde ju plánujete?

Ahojte, ja planujem svadbu na Oravskej Priehrade, zial este neviem kde presne, kedze su tie väcsiny sal primale :-| zarezervovany uz mam sice kulturny dom v Trstenej kedze bude akurat krasne zrenovovani, no pre mojich 80-90 ludi sa mi zda privelky :-S Kde a kedy planujete vy? Aku ozdobu, Dj, fotograf atd?
Odpovedať
Ahoj Bibida, my mame svadbu v jednej dedinke v okrese Namestovo .. Fotografa a kameramena mam v jednom, Sestrenku, Dj musim uz vybavit ale toho sa dost bojim, lebo nemam ziadnu skusenost, tak to bude zrejme risk .. A vyzdobu palnujem zlto hnedu, aby ladila k slnecniciam ale detaily este len obzeram .. a saty si uz nejake obzerala, v salonoch? Co sa tyk toho, ze mas malo ludi, ono ked trosku poukladas stoly, tak ti to opticky dokaze zmensit priestor .. Tak vela sil :)
Odpovedať
No ja chem mat priamo v Dolnom Kubine, teda v dedinke pri DK v Parnici. V hoteli na konci dediny, no tam nam vojde akurat tak 50 ludi aj to len tak tak, takze to ti nemozem odporucit. Uz to mam vyskusane lebo sa tam zenil min. rok moj brat...Sestrenka me mali na stuzkovej a bolo to celkom ok. Ja tiez nemam nic ani DJ ani fotografa ale asi budem mat tych co brat boli fajn a mame ich odkusanych. Len by som chcela vediet, ci mate niekto nejake info o svadbe pod holym nebom. Mam na mysli len obrad, chcela by som ho mat v zahrade ale oslavu uz dnu normalne v restike.
Odpovedať
Kristinkap111 jedna moja kamoska mala obrad pod holym nebom, obrad bol v Brezovici, tam je krasne prostredie na to... ibaze ich sobasil baptisicky duchovny kedze je sama baptistka s jej muzom...Ale inac ti musim povedat, ze to boli stresy ohladom pocasia, ci to klapne alebo nie... :-( Preco si zajednavate vobec sestrenka? Az taky super nie je podla mna, je sice ok ale nudny...mne teda viac zalezi na kvalite a putskove videa ma viacej oslovili... Co sa tyka fotiek, hmmm tie su tiez o nicom podla mna, uplne obycajne, take dokazu aj vasi hostia nafotit, len potrebuju trochu lepsi fotak a je to. Mne zalezi viac na umeleckom style, zajednala som si Zahumenskeho, tak som zvedava...
Odpovedať
ponozkazt ja si aj viem predstavit s tymi stolmi to tak poukladat aby sa ta miestnost opticky zmensila, no vela to nepomoze, okrem toho sa aj ta hudba primoc ozyva a to je dost na figu... kedy budes mat svadbu? Ja zatial mam kameramana a fotografa zajednaneho. Chyba mi uz len ten DJ, Kadernicka, Visazistka....no a to najhlavnejsie, miestnost :-( Ozdobu chcem mat bielo cervenu, je to moja oblubena farba. Saty si zacnem hladat az priblizne 2-3 mesiace pred svadbou, podla skusenosti inych viem, ze prave pred svadbou baby dost pochudnu alebo priberu a bude sa zase musiet vo velkom menit...
Odpovedať
ja by som si sestrenka na foto urcite nebrala, podla mna vobec nevie fotit, foti ako pred 30 rokmi, gycove, nudne fotky a vysoka cena za nic..ale kazdy ma svoj vkus
Odpovedať
Ano, je o nicom, skor by som odporucala Stasa z Dolneho Kubina, ten tiez robi super fotky za rozumnu cenu...
Odpovedať
pocuj tortelinka a kto ti robil video?
Odpovedať
my sme mali sestrenka na stuzkovej a to bolo pred 10mi rokmi a uz vtedy to bolo zastarale.strasne trapne videa robi a tie fotky:(((((takze jeho by som si urcite nebrala.stas je fajn to je pravda:)
Odpovedať
my sme mali DJ Bonyho - vyborny! Mali sme svadbu na Srnacom a fotil Jozko Stas - velka spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali svatbu v oravskom veselom v kostole.Ja som veriaca a môj manžel je čech a neverí ničomu.Ale biskupska kapitula nám to bez problemov povolila.Kameramana a fotografa sme mali od Ivana Drgaňa.Boli sme veľmi spokojený.Video a fotky su udelané super.Má nové videa námety,pozadie a fotiť sme sa boli na Slanickom dvore.A není ani moc drahej.
Odpovedať
Profilova fotka
hudbu sme mali miestných Veselých chlapcov-Maslaňakov su super.Idu spolu hrajuci zo ženichom po nevestu a potom až po kostol
Odpovedať
Ahojte, aj my sa svadbujeme v máji v Námestove. Rezervovanú máme Oraviu a velmi sa nám páčia priestory. Poraďte, kde sú pekné miesta na fotenie? Plánujeme zatiaľ ku priehrade,ale nechám si poradiť:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
V zabiedove je pekna zrucanina, tam sa väcsina chodi fotit...ale tvoj fotograf by mal byt vlastne ten dotycny, co by ti mal dat navrhy...kto ta bude fotit?
Odpovedať
fotit sa da hocikde, dobry fotograf vobec nepotrebude specialne miesto
Odpovedať
veronika1704 ja by som si Drgana ani za svet nezobrala ako fotografa, na to foti privelmi hrozne a o jeho videach ani nehovorim...mozno ti moc na kvalite nezalezi ale ver mi, ze keby si mala vidiet pracu inych, ale zato o trosku drahsich fotografov a kameramanov, tak by si si povedala, ze si mala predsa len viacej investovat do toho...
Odpovedať
inak aj my sme mali v oravii, bola som spokojna :-)
Odpovedať
Kolko ludi sa zmesti do tej Oravii? Kolko ste mali vy priblizne?
Odpovedať
bibida: bratranec mal 60 hosti a bolo to akurat... kapacitu maju 80 hosti
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata, ja by som si Drgana ani Sestrenka tiez nevybrala.... oni uz maju taky ten svoj nejaky divny 30rocny system, ktory sa vobec nemeni... Ja by som urcite dala sancu niekomu inemu... nejakym aj novym zaciatocnikom oravskym a tak... ;-)
Odpovedať
do oravie vojde asi 60 ludi, viac ako 70 by som urcite nedala
Odpovedať
haluzkamakova suhlasim s tebou... hmm, takze Oravia potom nic pre mna :-( mna asi porazi z tychto nasich mini miestnosti :-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
predpokladam, ze mas na mysli tu Alenku z NO, ci ako sa to vola? Jej fotky su sice ok, ale nie az tak super, zdaju sa mi privelmi svetle a ...neviem, nieco mi tam na nich chyba :-( Asi som privelmi narocna, no ja si radsej priplatim za kvalitu :-)
Odpovedať
No co sa tyka fotografky Alenky, moja kamoska ju mala na svadbe a vravela, ze nikdy viac .. je sice fajn, mat 700 zaberov, no fotit sa v jednom ateliery 4 a viac hodin, to je fakt dost .. ja mam sestrenku prave preto, ze robi klasiku .. niekomu sa to nepaci a chce nieco inn, no mne to vyhovuje .. a fotit sa planujeme pri jednom penzione v Hrustine .. je tam original priroda, krasne stare stromy a rozne zakutia .. a kedze nechcem ziadnu svadobnu knihu ani nic podobne, uplne mi staci par zaberov na pamiatku .. Co sa tyka Drgana, tam je problem v tom, ze on ma tych kameramanov, fotografov a Djov niekolko a casto sa stane, ze ked ma na jeden den niekolko zakaziek, tak posiela mladych neskusenych neprofesionalov .. preto je niekto spokojny a niekto nie .. ale ja by som urcite neriskovala .. unho naozaj nikdy neviete, koho vam posle ..
Odpovedať
mne sa tiez zda zbytocne 700 fotiek, vobec sa mi nepaci atelier, a ani sestrenek, najviac mi na nom vadi, ze foti ako pred 30 rokmi, ale ako hovoris, kazdemu vyhovuje nieco ine..
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite dievcata.... sa chodte fotit do prirody! O com je ta nasa Krasna Oravska priroda, ked sa ludia fotia v ateliery. :-| Tak kuknite aj moj album... ;-) No a co sa tyka toho miesta, tak je to velmi tazko najst, ja som tiez povodne hladala nieco ine ako Kulturak, ale ako dobre pozname Oravske svadby, 200 ludi by sa nevopchalo nikde... Tak to nakoniec dopadlo tak, ze sa hostina konala v nasej sale, ale vobec nelutujem a bolo to super.. ;-)
Odpovedať
pekne fotecky, inak tie saty som chcela aj ja ale nedali sa upravit :-(
Odpovedať
ja som sa velmi chcela fotit v skanzene,pacia sa mi take fotky pri domcekoch a tak+smerom do toho skanzena je taka zrucanina tam by to bolo super,niekedy sa tam pasu aj kravicky:)ale v nas svadobny den prsalo takze nakoniec sme to nechali tak. fotky z atelieru ani nemame lebo aj napriek tomu,ze prsalo tak sme to zvladli von:)a potom momentky zo samotnej svadby. zakazdym ked vidim sesternicine fotky od sestrenka tak mi je luto,ze nechcela nieco viac:)
Odpovedať
Ozaj neviete ako sa vola skupina kde spieva Gasinec? tiez ma rockovu hudbu ale zevraj spieva a hra aj na svadbach?? neviete niekto?
Odpovedať
Dievcata urcite sa fotte v prirode pokial sa sa..moj brat bol na srnacom bolo to supeer a fotil ich napriklad na kruhovom objazde v Dk taky bol super, povymyslal kadeco...neviem ako sa vola ale CHCEM HO..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?