Svadba na zámku v Topoľčiankach. Je to tam pekné?

Profilova fotka
kocky cavko! u nas to s pripravami ide rychlo, mame iba 3 mesiace. ja sa chcem vydavat v Topolciankach na zamku, podla fotiek to vyzera uchvatne! uz mam aj termin, ale este som ho nepotvrdila. moja panika vznikla len, ako som si teraz na nete precitala starsie prispevky, vraj to tam vobec nie je dobre....ma niektora z vas cerstve skusenosti s Topolciankami ale blizky termin??? dakujem, velmi mi pomozete, este to totiz mozem zmenit!!
Odpovedať
Profilova fotka
@barusha21 ahoj, ak ti nebude vadiť rok stará skúsenosť, tak by som ti to miesto odporučila. My sme mali svadbu v Tureckom salóniku, pretože nás bolo do 30 (vošlo by sa tam aj viac ľudí) a nemožme si vynachváliť ani my a ani naši hostia. Spomienky na ten zámok máme krásne a tá atmosféra je fakt úžastná. Chceli sme tam osláviť aj naše prvé výročie, ale žial nevyšlo to. Ja ti ten zámok možem len odporučiť,ale je to tak ako sa vraví "sto ľudí, sto chutí" Pre nás to bola najlepšia voľba, ale pre teba nemusí byť. Najlepšie bude, keď si tam zájdete a pozriete si to. Inak téma zámok Topolčianky tu je a písali tam aj čerstvé nevesty. Minimálne si možeš pozrieť album z príprav a tam sa dočítaš aj referencie. Veľa šťastia
Odpovedať
Profilova fotka
@vrabciak jeee, dakujem Ti velmi pekne, to si ma potesila. idem sa tam pozriet teraz v nedelu, tak dufam len to najlepsie...pomohla by si mi este s tymito otazkami prosim?: aka bola kvalita jedla? mali ste aj zaprah s konmi? prespali ste na zamku? a hlavne, kolko ta parada cca stala? mozem niekde vidiet tvoje svadobne fotky? velmi pekne dakujem za info! :-))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@barusha21 rado sa stalo ;-) Pevne verím, že vás zámok očarítak, ako nás. Jedlo bolo vynikajúce. Ja som dosť vyberavá, čo sa týa jedla a žial niesom schopná zjesť čokoľvek, čo mám na taniery. Kuchár, ktorý varil pre našu svadbu nemal jedinú chybičku. Jedlo bolo výborné, skvele pripravené a chutné. Chutilo každému vrátane detí. 100% odporúčam My sme mali malú svadbu o počte 26 ľudí. Je veľmi ťažké poradiť ti cenovo, pretože je to veľmi individuálne. Cenník nájdeš na internetovej stránke tohto zámku a sama si ajlepšie vypočítaš približnú cenu. My sme tam strávili aj svadobnú noc. Naši hostia tam tiež všetci prespali. Izby sú po rekonštrukcií a čistučké. Tiež odporúčam. Záprah sme nechceli, radšej sme si nechali viac šasu na fotenie. Fotky si možeš pozrieť v mojom albume, čo tu mám vytvorený. http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/vra... Ak by si chcela viac info, tak ma neváhaj kontaktovať :-)
Odpovedať
@barusha21 tak my sme mali svadbu v Topolciankach minuly mesiac.boli sme nesmierne spokojni a lepsie rozhodnutie sme nemohli spravit :-) pristup prevadzkarky bol uzasny,jedno na 1.,ubytovanie krasne...chvalili si vsetci hostia (väcsina prespavala)...naozaj nemozem ani jedno krive slovko povedat...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?