Svadba nad 150 ľudí v Košiciach. Kam ísť?

14. nov 2010220

Poraďte mi prosím kam v Košiciach, resp. v okolí (môže byť aj PO) dalo vmestiť 150 až 180 ľudí? Mám pocit, že už som snáď od každej reštaurácie, resp. hotela počula, že nás je príliš veľa...
A veľmi by som nechcela nejaký kultúrny dom.... 😞

• ahoj, skus jedalne.....napr. na bozeny nemcovej internaty, alebo aj hore na medickej, tiez intak. penziony a hotely v ke vacsinou nemaju taku kapacitu. 😐

• ak ti nevadi Prešov tak skus DK Roh v prešove

• sunnyla: skus Hummer pri Košiciach, tam sa vojde aj 200 ludi 🙂 a je tam krasne.

• Sponzor fóra
  • Hummer neodporucam, velmi zle sa tam tancuje.

• jankaam, dnes mas v kazdej lepsej sale, alebo hotely tanecny parket z dlazby a nie z parkiet. Nam sa tam tancovalo dobre, samozrejme ze sa na dlazbe trosku smyka, ale podla mna sa na parketach tancuje horsie.

• ahoj sunnyla,

my sme mali svadbu v Hummeri (a bola na nej aj cherry7) a podľa mňa je tam pekne, veľmi štýlovo to vyzdobia, moderné priestory... a čo sa týka tancovania...tak- kto vie tancovať - nemá problém...dnes v každej modernej miestnosti je dlažba 😎
    Mali sme 180 ľudí a nebol problém, ani čo sa týka priestoru na sedenie, ani tancovanie...
    😉

• vdaka za rady...ideme sa prave dnes pozriet na ferrocentrum...vraj tam to bude pekne a uz v oktobri otvaraju...mozno prave to bude ono...
    V Hummeri sme boli, ale vraj ak nas bude tolko vela museli bz sme sediet vo viacerych miestnostiach...to sa mi velmi nepacilo, ze vlastne nebudeme na seba vidiet....

• Kedze sa obnovila tato tema pripajam sa aj ja. Pocet osob 150, nech ludia nie su ako sardinky, nech to miesto ma uroven. Podmienka moznost mat navleky a kebyze aj okruhle stoly tak tomu by som uz asi neverila, ze v nasich biednych kosiiach nieco take bude...pls...

• Fuha 150 osob? hmmm dost vela ..... priestory väcšinou ponukaju do 130 osob, tak tazko v nasich kosiciach najdes niečo take.... Ale aj tak vela stastia pri hladani .. 🙂 😉

• No ved to 😞

• a ked zrezeme pocet na 130, ale take priestory, kde ozaj to nie je max.pocet, aby sa tam dalo chodit, tancovat, proste velky priestor...

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• sunnyla, to mas pravdu, aj my sme sedeli rozdelení - za takou polo- stenou, ale to nevadilo vobec, nakolko sme tam sedeli, len ked sme jedli, lebo inác v kuse boli vsetci /takmer vsetci - a to fakt/ na tanecnom parkete 😃 a tam sme boli spolu....najprv som mala aj ja z toho obavy, ale nakoniec som usúdila, ze boli úplne zbytočné....
    Uvidís ci najdes nieco lepsie... fakt potom len jedálen- Jedlíkova...

• znamy mal svadbu na sirave v hoteli eurobus tusim a voslo sa tam dost ludi, bolo to v peknom prostredi, ale neviem ci to uz nebude asi daleko...

• My sme boli v tom hotely Eurobus, je tam krasne, ale ta restauracia nieje pre tolko vela ludi, je dost mala...

• Sponzor fóra
  • cherry7, moj nazor je taky ze sa tam vobec nesmyka a v tom je problem, bola som tam na svadbe v auguste, a vsetkych boleli nohy

• tak potom uz neviem aka sala by ti vyhovovala aby vas nohy neboleli, ved od tancovania je to normalne... nam sa tam tancovalo super, aj na boso...

• Kongresova Hala Kechnec je tam velmi pekne a je to hlavne velke

• Ahoj a skusala sa uz take ako Double tree, alebo hotel Yasmine pripadne hotelovu akademiu...aj ked neviem tam to bude dost drahe v double tree urcite...ale nenapada ma nic ine co by malo az taku velku kapacitu

• Ahojte kočky no ja som mala dosť podobný problém najsť miestnosť i ked ja budem mať asi do 130 ludí. Chcela som niečo pekné, nie drahé a s veľkým priestorom na tancovanie. Našla som to !!!!!!!!
    A tak Vám odporúčam pozrieť sa na SPŠ Elektrotechnickú ... Je tam krásna veľká sála , krištálové lustre, pódium, ponúkajú Vám tam 1 miestnosť na koláče , druhú miestnosť pre nevestu a dokonca 2 chladničky. Zatiaľ musím povedať že sú k nám veľmi milý a ústretový.... Obrázky najdete aj v mojom albume...
    Dúfam že som pomohla.....

• ahojte...

takze - na elektrotechnickej som mala stuzkovu - je tam pekne, výborna akustika, tak komorne - az "starozitno"to posobí 😉 ... kto má takú predstavu o svadbe, tak odporúcam - ale nie nad 150 ludi - ved o tom je ta tema - tak cca 100.
    Yasmine je krásny - bola som tam síce len na obed, ale aj to mi stacilo 🙂
    A Hummer je tiez velmi pekny, moderny a efektny priestor 😉 bola som tam na plese - krása 🙂

• Yasmin 150 ludi...je tam fakt pekne

• aha..bacha na zamestnancov, zoberu od vas peniaze za kazdy PRD!!!!!!!!!!!!!! ale zial svoju ulohu si nesplnia!!!!!!!!!!!korkovne na alkohol a ked aj nie, zaplatite si za mineralky....sklamali nas na plnej ciare!!!!!!!!!ak uz sa pre nich rozhodnete, urcite neplatit 80% vopred, co vlastne pytaju...ale az ked dostanete presne sluzby podla dohody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................inak hotel je uplne najkrajsi co som videla vychodnom slovensku, ale z krasnej misky sa nenajem ...ked je prazdna..sefka je masaker, nevie komunikovat s ludmi aj ked vychyrena hotelierka, obcas to zial nestaci...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov