Svadba okolie Partizánske

Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť? Potrebovali by sme nejaké dobré miesto na svadobnú hostinu, nič predražené pre cca 40 ľudí.Vlastne nemáme ešte nič ani kameramana, šaty no nič. Neskoro sme sa zobudili chceli sme svadbu v auguste/septembry na rok 2018.Ak máte nejaké postrehy, rady, skúsenosti rada si nechám poradiť.Ďakujem za každý príspevok.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme prešli 3 okresy nedavno a pre cca 40 ludi sa da pekne vybrať: Restauracia Ulita,KD Velke Bielice, Horský hotel Lomy v Hornej Vsi (aj s možnosťou ubytovania), reštaurácia Harmónia v Ostraticiach tieto ma teraz napadli, skor bude problém s tým termínom. Už toto leto bolo skoro všetko obsadené na september ale na august by sa naslo podla mna. Treba len zacat behat po tych priestoroch a uvidis sama. Svadobné šaty choď určite vyskusat/vybrať do Bosian salon Lamour, najkrajsie saty v okoli. V januári majú prísť posledné satky z novej kolekcie. My sme za mesiac november hlavne veci vybavilli tak ak mas dalsie otazky pytaj sa alebo mi napis spravu.
Odpovedať
Dakujem krasne, veru musim si to pobehat. Termim nemame nejaky presny cize by sme sa vedeli prisposobit. :-) Napisem vam spravu :-)
Odpovedať
A co takto Hotel David v Bosanoch?Ja som tam mala svadbu uz davnejsie a bola som tam na kamoskinej v auguste a bolo super.To si neskusala?
Odpovedať
@annabella ano rozmyslala, ale nie je to tam drahe?
Odpovedať
Staci tam zajst a uvidis....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?