Svadba po dietati

Profilova fotka
Ahojte, Je mozne mat 2 svadby? Povodne sme chceli velku svadbu lenze cakame mimi a teda nebude mozne nasetrit dost penazi do svadby kedze budeme mat na to len 4 mesiace. Je mozne sa len zobrat na urade pocas tehotenstva a neskor ked sa dietatko narodi tak mat poriadnu svadbu v kostole? Dakujem
Odpovedať
Podľa mňa by v tom nejaký problém nemal byť, len to sa treba najprv asi poradiť s farárom z kostola, v ktorom by ste chceli mať tú klasickú svadbu. Inak ako mne to príde trocha také moc mať 2 svadby. Podľa mňa by stačila jedna, keď teda už bude mať dieťatko na svete. Aj tak si každý zapamätá, že ste už jednu svadbu mali
Odpovedať
@irenamx_ Je to mozne. Aj v rodine sa nam tak brali, ze cakali babo, tak bola svadba na urade len so svedkami a rodicmi a mali potom slavnostny obed a o rok bola svadba v kostole aj s hostinou s celou rodinou a kamaratmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Malo by sa to dat ved viaceri ludia to tak robia ze sa najprv zoberu na urade a vacsiu svadbu riesia az potom neskor. Nemali by s tym ziadne problemy ved oni sa vas v kostole nebudu pytat ci ste sa uz pred tym brali na urade lebo pre nich je to v podstate ako keby ste sa este nezobrali lebo nie ste zobraty pred bohom a hotovo :-)
Odpovedať
Ahoj samozrejme ze sa to takto dá.Aj my sme to takto mali prv sme sa zobrali na urade a teraz po nejakom case ked trosku babo podrastlo sa budeme brat v kostole. Cirkev uradny sobas neuznava,takze podla nich ako keby ste sa ani nezosobasili.
Odpovedať
Profilova fotka
Bude sa to dat neboj :) Lebo presne oni to beru tak ako keby ste ani neboli zobraty ked ste zosobaseny iba na urade. Takze to nebude nijaky problem a ked bude mat babatko 10 mesiacov tak to tiez bude uz super :) Uz aj vydrzi chvilku bez teba takze si budes moct aj zatancovat popripade ho dat potom v noci niekomu strazit. Uzijete si to tak viac uvidis
Odpovedať
Profilova fotka
kamaratka to takto isto mala a v pohode to bolo a hlavne s tym nikro nemal ziadny problem. no moj osobny nazor je na to taky, ze by som spravila asi len jednu svadbu po tom, co sa dietatko narodi. je to takto podla mna zbytocne komplikovane a neberiete sa predsa kvoli dietatu, nie? tak preco sa jednoducho nevezmete az po tom?
Odpovedať
Profilova fotka
Je to mozne lebo moja maminka tak mala :-) Tiez cakala moju sestru ale ona vzdy chcela mat velku svadbu, na ktorej sa poriadne zabavi tak sa rozhodli, ze sa tiez takto zoberu s par ludmi na urade a potom ked mala sestra rok tak si urobili taku svadbu aku chceli..Nikde im s tym nerobili ziadne prolemy, aspon mali viac casu na to aby si to poriadne nachystali..
Odpovedať
Tiež by som povedala že v tom nebude problém :) Viem, že viacerí to takto robia, nie si ani prvá ani posledná čo je v takejto situácii, niektoré dokonca musia rušiť už naplánované svadby takže to máš ešte dobre vymyslené a tiež si to už budeš aj môcť viac užiť keď už bude bábätko narodené tak si môžeš aj nejaké vínko dať a poriadne sa zabaviť aby si mala pekné spomienky na svadbu
Odpovedať
Nechala by som en jednu. Osobne moc nie som za to, ak sa dvaja beru len kvoli dietatu. a ta prva svadba by bola presne o tom. Neviem, takto sa mi to prosto nepaci a povedzme i nat na rovinu, aj tak si bude kazdy pamatat tu prvu svadbu, tak ta druha moc vyznam mat nebude. Neviem, ale tak sprav si ako to vyhovuje vam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ericenka223 ale asi je rozdiel, keď svadbu plánuješ a podarí sa medzičasom dieťa ako keď ťa niekto "zbuchne" na diskotéke :)) @irenamx_ podľa mňa je to ok. My to máme tak, že veľkú parádu máme v zahraničí, takže tam nás oddá kamarát a bude to len fiktívny sobáš a potom týždeň na to máme na úrade len so svedkami a rodičmi bez akýchkoľvek ceremónií :)
Odpovedať
Profilova fotka
ako ked si to teraz tako napisala, tak to chapem, preco robit dve svadby @sia_s ale inak by som bola tiez mozno skor za tu jednu. viem, ze v kazdej rodinbe to maju inak so zvyklostami ale tiez mi nejak pridu 2 svadby ako zbytocnost, prepacte za moj nazor. ja by som spravila jednu a poriadnu, lebo co naoslavujete uz na 2 svadbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?