Svadba pre 150 ľudí - Zemplínska Šírava

Zdravím, chcela by som sa opýtať na nejaké odporúčania pre svadbu na Zemplínskej Šírave alebo v okolí Michaloviec/Sobraniec približne pre 150 ľudí. Som z okolia ZV a preto taktiež potrebujem ubytovať cca 50 ľudí. Chceli by sme mať obrad niekde vonku v príjemnom prostredí /pri vode, park a pod./. Poprosím Vás podeľte sa o vaše skúsenosti a taktiež cenové úrovne jednotlivých hotelov a reštaurácií. Ak mi viete niečo odporučiť budem rada. Ďakujem.
Odpovedať
Ahoj, my budeme mať toto leto svadbu tiež na Šírave-sobáš v MI a hostinu v penziéne Terasa https://www.penzionterasa.sk/ Zatiaľ viem povedať len prvé dojmy čo sme boli pozrieť-tie boli super :) Veľmi sa nám to páči a aj cenovo sú fajn (25-30eur na osobu--závisí to aj od toho aké menu si vyberieš...) Je tam pekné prostredie, blízko vody... A majú možnosť aj sobášu vonku. Oni ponúkajú aj ubytovanie ale len pre 12osôb, no v blízkosti (pár metrov) je niekoľko pekných a cenovo prístupných apartmánov/chát (cca. 9-15eur na osobu)... ale odporúčam rezervovať ubytovanie na Šírave dosť dopredu... my budeme mať svadbu v auguste, ubytovanie som hladala v marci a našla som jeden volny apartmán, a veľa majitelov ma odbylo s tým, že v sezóne neposkytujú ubytovanie na kratšie ako týždeň... zatiaľ viem povedať len prvé dojmy čo sme boli pozrieť-tie boli super :)
Odpovedať
Na Terasu 150 ľudí nevtrepeš. Maximálne 110, aj to sa už budete tlačiť. 150 ľudí sa ti vmestí asi len na Motel Kamenec. Ale tam nie sú ubytovacie kapacity. My sme to riešili ubytovaním v penzióne Hedera (super cena, cca 200m od Motela Kamenec). S Kamencom sme boli maximálne spokojní, svadobný tím majú neskutočne zabehnutý a fakt sa o všetko postarajú.
Odpovedať
@sovickakj Ahoj, ďakujem za odporúčanie , pozerala som to a bolo by to zrejme malé pre taký počet ľudí. A čo sa týka ubytovania určite to chceme riešiť tiež čo najskôr aj keď sa budeme brať až v júni 2020. Priateľ spomínal Hotel Poštár, že to je cenovo tiež okolo 10€/osoba/noc tak neviem chcela by som sa tam tiež ísť pozrieť.
Odpovedať
@marlabm Ahoj, na Kamenci som bola 2x na svadbe ale keď bol väčší počet ľudí tak sa mi nepáčilo že boli ľudia rozdelení (niekto hore a niekto dole) preto sme nad Kamencom ani neuvažovali. A taktiež sa tam čaká dosť dlho, takže neviem či by bol ešte na náš dátum voľný termín. Priateľová mama mi ale vravela že Hotel Merkúr je ešte taký celkom veľký že by sa to dalo a rovno aj ubytovať hostí. Neviem ale ako to tam je cenovo.
Odpovedať
@kristina_k175 Skús ešte Eurobus, neviem akú má kapacitu a ako na tom je cenovo, ale je pekne prerobený, aj Chemes by možno stál za opýtanie.
Odpovedať
@marlabm Eurobus osm zisťovala, to je veľmi drahé :-( Ale dnes som volala aj do hotela Chemes a tam to vyzerá najlepšie - cenovo, kapacita, priestory, uybtovanie. Takže zrejme vyhral :-) :-) Ďakujem za odporúčanie!!
Odpovedať
@kristina_k175 nie je ten chemes starodavny? Mna tiez napadlo, ale citala som zle recenzie, tak ma to zmietlo... Viem, že oni tam vyzdobu robia, ze nedovolia ti vyzdobit si sama, prípadne aranzerku. Za vyzdobu chcu okolo 4 eura na osobu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?