Svadba u Jozefa II Holíč, máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky, mate skusenosti so svadbou v restauracii u Jozefa II v Holici? Jednanie s manazerom, personal, jedlo, cena...Mozem si priniest vlastny alkohol a zakusky?Svadbu planujeme buduci rok, niekedy september a pocet ludi okolo 100, cize kapacita miestnosti absolutne vyhovuje :-) Uplne som ocarena interierom, tak by ma zaujimali nazory, dakujem :-)
Odpovedať
Ahoj Katie, my sme tam mali svadbu v polke jula 2013 a boli sme so vsetkym maximalne spokojni ... Tiez sme mali okolo 100 ludi a miesta bolo naozaj dost, na sedenie aj tancovanie...Treba sa skontaktovat s manazerom co najskor, povedat mu svoju predstavu... vsetko ti vysvetli, ohladom jedla, alkoholu, zakuskov, vyzdoby....da vam ponuku a pre nas je velmi dolezite, ze vsetko, na com sme sa dohodli bolo do bodky dodrzane. Interier je uzasny.......pozri na FB stranku: vyzdoba od anny a svadba Daska a Miloslav 13.7.2013 alebo este aj Ferko a Monika (neviem presne datum ale niektory jun 2013...) a fotky hovoria za vsetko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deehra mozem sa spýtat kolko vas to cele vyslo cenovo na osobu?
Odpovedať
@elisisse Ahoj. My tam síce svadbu nemáme, ale boli sme sa tam pýtať, ak máš záujem, napíš mi, pošlem ti celkom, presné info :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, chcela by som vediet kolko to tam vychadya na osobu co je v cene. pripadne co si mozme priniest. ci ponukaju aj vyzdobu a ked ano kolko to vide na osobu. my by sme mali mat okolo 80 ludi tak zvazujeme moznosti. presny termin este nemame len si robim prieskum. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@deehra este jedna otazocka kolko vas stala tato nadhera?. to je uplne rozpravkove som sa zamilovala :)
Odpovedať
Prepacte, ale teraz sem chodim velmi malo, kedze uz mame po svadbe :-D ta cena na osobu to je takto naozaj veľmi ťažko povedať, pretože každý chce niečo iné, niekto chce dva chody a z toho chce niekto svedske, niekto kapusticu ...niekto tri, niekto predjedlo take, niekto take, niekto vyzdobu - tam je toho vela...podla toho, co chcete - ci navleky, vazy, sviecky atd...preto tu cenovu ponuku treba "ušiť" na mieru, my sme mali napr. vyzdobu od anny, kolace, nejaky alko sme mali svoje, vino sme mali od nich, bo cena sa nam zdala dobra, aj jedlo sme mali odtial.... A tu cenu na osobu si myslela vyzdobu? Ci jedlo? Lebo to bolo zvlast a ta cena bola vypocitana podla nasich poziadaviek.... Kludne mi napis mail adresu a skusim to vyhrabat. Ked este nemas termin, kludne si vypytaj ponuky a porovnavaj, ja mozem hovorit len za seba, ze nam vsetko vyslo tak, ako sme si to predstavovali, cauko :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, ak by ste bola niektorá ochotná mi poslať cenové podmienky na mail : natt.simekova@gmail.com bola by som veľmi vďačná :) aspoň orientačné za jedlo a za výzdobu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?