Svadba v Au-Café v Bratislave. Mal tam niekto svadbu?

Caute kocky, Mala uz niektora z vas svadbu v Au-Cafe, pripadne poznate niekoho kto mal? Velmi by som bola rada keby ste mi vedeli povedat skusenosti.
Odpovedať
Nikto sa nehlasi? Prosim poradte, ked viete!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nepoznam nikoho, aj ked mne sa to tiez velmi pacilo, ako miesto na svadbu. ja som ich len ziadala o predbeznu kalkulaciu a vyslo to pomerne draho. myslim, ze v BA najdes podniky, kde je to v krasnom prostredi za lepsich podmienok. a v au cafe je podla mna jedna nevyhoda - maju talianske menu, takze pre nas to nebolo to prave (aj ked kapustnicu tiez maju :-) ).este mi vadilo, ze tam nie je mozne ubytovanie. podla mna, ak velmi chces mat svadbu tam, tak im napis, poslu ti predbeznu kalkulaciu a chodte tam napriklad na veceru, aby si zhodnotila obsluhu.
Odpovedať
Ahoj Toscana. Jeden znamy tam mal svadbu a dost si pochvaloval. Vyslo im pocasie, mali vonku hudbu aj cast posedenia, lebo vo vnutri je to mensie a oni mali viac ludi. Aj my sme o tom uvazovali mat svadbu tam, lenze musis ratat s tym, ze cena je dost vysoka. Oni si to mohli dovolit, cast nakladov dali na firmu a tak vselijako. Maju totiz reklamnu agenturu. Aj mi hovoril, co to cele stalo, ale to si uz fakt nespomeniem. Ale prostredie je tam super.
Odpovedať
Dakujem kocky, ja som uz s nimi v kontakte, aj cenovu kalkulaciu mi uz poslali, len som chcela vediet ci ma uz niekto skusenosti so svadbami. Ja som tam uz par krat bola na veceri a raz dokonca aj na silvestra a bola som za kazdym spokojna. Ale je rozdiel mat tam veceru pre 4 a mat tam svadbu pre 100 :-) Inac s tou cenou mate pravdu, zatial oni vychadzaju najdrachsie. Lenze na ten nas termin uz je vacsina peknych podnikov obsadenych. Este skusam Holliday Inn, ty su cenovo omnoho lepsi ako Au-Cafe. Este raz dik za pomoc! :-)
Odpovedať
ja som tam planovala mat oslavu promocii ale zrusili sme to - prave kvoli cene...myslim, ze to nestoji za to :-S
Odpovedať
Au Cafe to je tá modrá kocka na nábreží?
Odpovedať
Profilova fotka
nsoci, nie, to je ta seda romantika na nabrezi
Odpovedať
ahá... tak to sa nečudujem, že je to drahé... Kolegyňa mala svadbu 200 m odtiaľ (z druhej strany mosta SNP) - výhľad na Dunaj a hrad a nočná BA v cene :-D
Odpovedať
Jej nosci, neposlala by si mi do IP, ze co to bol za podnik? Je tam miesto aj na 100 ludi? Dik moc!!! :-)
Odpovedať
Máš IP.
Odpovedať
Dik moc nosci! :-)
Odpovedať
Toscana, a nechces skusit Redutu? my sme boli aj v au cafe, ale je to priserne drahe a boli sme na svadbe v Redute a bolo to vyborne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj Dobroslava, Redutu som skusala ako prvu ale ta uz bola obsadena. ;-( Ta by bola uplne idealna.V au cafe ste boli na svadbe alebo iba len tak?
Odpovedať
To je skoda, ze bola obsadena. My sme boli v au cafe dohadovat detaily a spytat sa aku nam daju ponuku, ale po tom, ako nam zacali vycislovat veci, sme sa velmi rychlo rozhodli ze tam svadbu mat nebudeme a to sme do nej investovali ozaj dost penazi. Netreba ale platit zbytocne....
Odpovedať
Absolutne suhlasim s tebou dobroslava!!! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Au-cafe berie len za zatvorenie podniku koli svadbe 160 000 Sk!
Odpovedať
160 tisic SK je suma, ktoru musite zarucit, ze prejete a vypijete ked chcete aby bol podnik uzavrety vylucene pre vas. Takze pri pocte nad 85 ludi, to nie je az take tazke. My sme sa nakoniec predsa len rozhodli mat svadbu u nich. Manazer bol velmi ochotny a maximalne nam vysiel v ustrety. Dokonca aj menu nam upravili podla nasich poziadaviek (medzinarodna kuchyna za priatelne ceny). Posudit konecny vysledok vsak budem moct samozrejme az po svadbe. Dufam, ze budu rovanko dobri ako na beznych akciach. ;-)
Odpovedať
fiiiha, toscana, mna pri tej sume oblieva horuci pot ... 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Skoda ze nam toscanka nenapisala dalej, ako tam bolo. Verim ze vyborne. :-) Chodime tam jest casto a radi. Naozaj skvela kuchyna. Myslim si, ze ak niekto chce mat velku svadbu a chce naozaj spickove miesto pre svojich 100 hosti, tak Aucafe patri medzi taketo miesta a s unikatnou polohou v Ba na nabrezi. Asi len tak nezavru cely podnik pre malu svadbu, ked inak maju stale plno... :-)
Odpovedať
Barbulik, ked si pozries svadobny album Toscany, tak tam najdes komentar na Au-cafe. A hodnotila to veeelmi pozitivne. Ja tiez potrebujem nejake pekne miesto v BA pre viac ludi. 160 tisic sa mi da vela, ale zatial len zaciname s pripravamy, takze nemam ideu kolko stoja ine pekne miesta v Bratislave...
Odpovedať
Neviete prosim niekto ci je este Reduta otvorena??? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
kukodrav • 23. jan 2008 o 12:51 Ahojte, uvazuje niekto s hostinou v aucafe v bratislave v roku 2008? Prip. niekto uvazoval a upustil od toho? Mal hostinu a bol spokojny? Prosim o akekolvek referencie. Vdaka mrazovab • 23. jan 2008 o 22:01 Ahoj, my sme nad tym uvazovali. Je tam krasne, hlavne na jar a v lete, ale nakoniec sme to vzdali. Zistovala som kolko by to vyslo a vraj chcu okolo sto tisic len za to, ze to cele uzavru. Plus sa plati jedlo a ostatne. Neviem, ako by to bolo v pripade, ze by to zostalo otvorene aj pre verejnost. Inak boli sme tam parkrat ked tam mal niekto svadbu. Obrad bol vonku, hostina bola v tej zimnej zahrade a na terase sedeli normalni verejni hostia, ktori to tiez cele sledovali. Neviem, niekomu to moze vadit, niekomu nie. Ale v kazdom pripade to vyzeralo pekne.
Odpovedať
lenkaau • Dnes o 07:14 Ma niektora z vas skusenost s restauraciou Au Cafe v Bratislave?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
caute baby, ja by som Vas tiez poprosila o skusenosti s Au Cafe. Je to tam fakt tak drahe? tych 160tis.? V tom je aj konzumne?prip. da sa nieco aj priniest? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte kocky, mala niektora z vas v poslednej dobe svadbu v AuCafe? Planujeme cca 100 hosti, neviem, ci je dobry napad delit ludi do viacerych miestnosti.
Odpovedať
to ivulikivulik: ahoj, ja som am bola denes s priatelom a planujeme 70 ludi a zda sa mi to male... takze pre 100 ludi... no neviem bolo by to az prilis na tesno... preto sme au cafe radsej vynechali.
Odpovedať
Profilova fotka
Bratranec tam mal pred rokom svadbu, asi 80 ludi, vnutri v tej prvej restauracnej casti hostina, dost natlaceni boli, a zabava vonku, podium, vsetko. Otvoreny ucet na bare, uzavreta spolocnost, velke menu, polnocne jedlo, vela napojov (bolo teplo), vyslo ich to dost. Okolo 10 000 E :-/ Ale je fakt, ze oni boli extrem, najdrahsie jedlo, najdrahsi chlast...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Je tu niekto, kto ma aktualnejsie skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Na tomto mieste zdobíme až v roku 2016, ale má tie najlepšie referencie:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoojte, mal prosím niekto svadbu tento rok v AU CAFE?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?