Svadba v BA poradte

Dobry den, 22.11. mame termin svadby. Svadba je v Bratislave, rodina je cezpolna. Oslava bude pre 50 ludi priblizne, treba aj nejake hotelove izby. Boli sme sa pozriet na restauraciu Hrad, do Crowne Plaza, Apollo Hotela -- chceli sme to mat v centre... Vyziadal som si ponuky aj z Pezinka a inych BA restauracii/hotelov. Mam dobru predstavu, ze v podstate skoro vsade to menu+bufet vychadza okolo 50 eur na osobu? A kazdy by najradsej zaryzoval na korkovnom (nemam problem platit 3 eura za flasu vina) ale na nealku skutocne chcu ten ucet poriadne omastit? Mate nejaku radu, kde by sa dala dobre zorganizovat svadba v BA - preferujeme nieco v meste - nechcem moc ludi posielat mimo mesta. Problem je, ze bude asi uz aj dost zima - takze hotel/restauracia v jednom alebo v blizkosti je velke plus. Beriem na vedomie, ze je to uz skoro za 3 tyzdne a niekto povie, ze takto neskoro vybavovat? Ano, je uz sibenicny cas - ale o ten termin neni nejaka extremna bitka. Ocenim akukolvek pomoc/radu/tip... (P.S. idem sa prebrazdit tuto forami/diskusiami - urcite aj v starych vlaknach najdem uzitocne info - ale ak mozte poradit aj tu - budem velmi rad).
Odpovedať
My mame svadbu v Cest la vie v Devinskej a bolo to lacnejšie. Skús, majú tam skvelý prístup my sme veľmi spokojní zatiaľ.
Odpovedať
skus napr. hotel devin v centre BA a neboj isto najdes. my sme to sfukli za 5 tyzdnov... mam kontakt na super dobru dekoraterku ked by ste chceli...est napr hotel junior strkovec nemusi byt zle, hotel tulip v centre treba hladat, pripadne sa normalne ze ist prejst...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali Ristorante Maranello, je to vo Vlcom hrdle, z centra je to do 10 min autom, v jednom komplexe je hotel aj restauracia, korkovne sme nemali a nealko sme mohli mat nacapovane v dzbanoch za priaznivu cenu. Skus sa ich opytat su aj tu na MS. Vedia to aj nadekorovat ak je treba. Je ale mozne ze nebudu mat volne, byvaju tam totiz aj stuzkove.
Odpovedať
Skus hotel Medium na Tomasikovej, my sme boli so vsetkym spokojni, super jedlo, obsluha, priestory, cena, velmi mily prevadzkar. Prespat pre hosti sa da v hoteli Bratislava, to je kusok (hotel medium uz nefunguje ako hotel...), ale oni nam to vsetko vybavili...
Odpovedať
Profilova fotka
pozri hradna brana, hotel west, doubletree hotel - tam je aj terasa a mimo svadobnu sezonu maju dobre ceny :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?