Svadba v Banskej Bystrici - kde obrad a kde hostinu?

Prosím poraďte, nechcem mať obrad na mestskom úrade, lebo ma to tam maximálne deprimuje. Chcela by som krajšie prostredie. Počula som, že obrady bývajú aj v Thursovom dome, ale tiež by ma celkom zaujímalo, aké máte skúsenosti s obradom na Zvolenskom zámku. No a ďalšia vec: hostina. Budeme mať cca 50 ľudí. Viete poradiť nejakú reštiku v Banskej Bystrici, Zvolene a okolí? Ale nech je to hlavne na úrovni. Počula som, že aj Chivas ranč je pekný, poznáte to tam niekto? Veľmi pekne vám všetkým ďakujem za odpovede ;-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, ja budem mat svadbu o par dni a budeme ju mat v baste. na samom vrchu budeme jest a o poschodie nizsie tancovat. najprv sa nam to nepozdavalo, ale nakoniec sa vsetci potesili, ze ti co sa budu chciet zabavat nebudu rusit tych, co sa budu chciet rozpravat a bude to fajn. V Bystrici je len velmi malo moznosti pre svadbu pre 50-tich. Este by to mohlo byt pekne u zednika v Penzione Bocca na Dolnej, ale casto uz maju daleko vopred obsadene, ale tam je to naozaj pekne. Urcite nie v Magnolii - tam maju neprofesionalne spravanie, mi sme od nich odisli, lebo nam bez nasho vedomia do vedlajsej miestosti -ktoru sme mali povodne tiez zajednanu, dohodili stretavku po 30 rokoch - proste skupinu uplne cudzich ludi-vrchol. Este by pripadala do uvahy miestnost v priestoroch jedalne katolíckeho gymnázia, alebo v hoteli Dixon, ale o nich som pocula uz tiez par nelichotivych informacii. Drzim palce pri hladani.
Odpovedať
Ahoj my sme mali svadbu tuto sobotu vo Fiate na Zvolenskej ceste a boli sme veľmi spokojní. Nas bolo 47. max. kapacita myslim 70 ludi.
Odpovedať
pekna svadba moze byt aj v babrabane (je tam nova restika), alebo este je nove angels (byvala hungaria), tiez pekne.. co sa tyka obradu, neviem poradit, ale zda sa mi, ze hotel gala robi aj obrady (vonku), chod sa spytat.. ja som z BB, ale svadbu sme mali v kastieli v Cerenanoch :-) takze BB nemam velmi zbehanu, co sa tyka svadby.. ale snad nieco vhodne najdes ;-)
Odpovedať
pardon - v barbakane :-) pisem na notebooku a nejako mi tu utekaju pismenka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ak chcete info skuste pozriet aj v teme Banska Bystrica http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... mozno sa tam dozviete to co potrebujete uz sa tam toho veeeeeeeela popisalo ;-)
Odpovedať
No ten Barbakan mozem len a len odporucit. Zmestilo sa nas tam 80 a bol aj priestor na tancovanie a priestor pre DJa a ludovu hudbu. Super personal, super prostredie, super jedlo, profesionalny pristup v kazdom smere. Sluzby na takejto urovni som zatial este nezazil na ziadnej svadbe ktorej som sa zucastnil. Potvrdili vsetci svadobni hostia ktori sa bavili do rana. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Tak to je fakt. Ale inde v niektorých mestách je to ešte horšie, teda aspoň čo som videla. Napríklad Zvolenský zámok s tou obradnou sieňou je strašný. Naj.... na hostinu sú podľa mňa Šachtičky, krásne prostredie, profesionálna obsluha. Cenovo sú vyššie, ale je to aj poznať na prístupe, na jedle a tak. Navyše je tam hotel, takže hostia čo sú zďalej tam rovno môžu prespať.
Odpovedať
Profilova fotka
plevo: mas pravdu, len tu je ten komunizmus asi stale. Chceli sme obrad niekde vonku v prirode.Vieš poradiť??? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Sorry, tá fotka nie je moja, asi sa moje prihlásenie zduplicitovalo :-S
Odpovedať
Profilova fotka
opravím to :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
matabb • Včera o 19:21 Čaute kočky, dnes som sa sem zaregistrovala a potrebovala by som nejaký tip na usporiadanie svadby v okolí B.B, nejaký pekné miesto. Svadbu plánujeme pre cca 70 ľudí, len stále nevieme kde..... Ak poznáte aj nejakého zábavného starejšího tak napíšte. Ďakujem Maťa
Odpovedať
Ahoj mata, my sme mali svatbu 85 ludí v restaurácii U vinca. Dobré jedlo, dobrá obsluha, nová sála a boli sme spokojný aj s cenami.Doporučujem
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... skús kuknúť sem ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
anaxamon, poslala som ti ip pozri sa, mozno ti to pomoze.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojky, my ideme mat svadbu na buduci rok, v kostole sa neda a predstava, ze sa mam vydavat na urade je priam desna. Poradte dievcata! Kde sa da spravit krasny obrad?
Odpovedať
Ahojte, tak ja som pre zmen vyňúrala, že v bystrici sa stále dás obášiť aj v Thurzovom dome, ja idme mať svadbutam nakoľko to bude menšia svadba. Pripada mi to ako taka schodna cesta medzi úradom a kostolom, je tam síce poplatok 2000,-Sk za prenájom , ale to s radosťou obetujem Inac, predbezne info od známeho, vraj niečo podobne chystaju aj v Beniczkeho dome, ktory sa preraba
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@jozo1 ahoj prosim ta my tiez hladame nejaku tu salu tiez rozmyslame o restike u vinca. kolko vas to stalo pre 75 ludi u vinca dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
moja kamaratka mala svadbu u vinca, a obsluha bola v teplakoch, taktiez mala tam este aj ine nezhody...bola maximalne nespokojna
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte Prosím poradit sálu pre 120 hostí. A aj nejaký kontakt na starejšieho. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@danulik môzem sa opytat, kolko ta to vyslo v Cerenanoch na osobu? mne to tam prislo moooc drahe..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
DOLEZITY ODKAZ PRE VSETKY NEVESTY V BANSKEJ BYSTRICI!!! Urcite si nedavajte svadobnu hostinu v Barbakane v BB okradnu vas aj o posledny kolac. A nielen to nas sa snazili presvedcit ze moji 40ti hostia vypili 120 litrov mineralky a 80 litrov koly zaco sme museli platit dodatocne. A aby toho nebolo dost, vino bolo teple, kolace roztopene a to nas presviecali ze ich mali v chladnicke, a personal musel ist dokupit fantu lebo ta nebola vobec aj napriek tomu ze sme si ju pytali. Personal sa vobec neusmieval, a boli totalne neochotny!!!! Vazne babulky chojte niekde inde a nieeeee do BARBAKANU!!!!!
Odpovedať
suhlasim s Beanom. Barbakan je to najhorsie miesto v BB. Casnicky su drze, odporne a neochotne. Ja som sa chcela porozpravat s menezerkou a ta nemala absolutne zaujem so mnou hovorit. Absolutne neodporucam tuto restauraciu!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, mam otazku, ma niektora z vas skusenosti s Galou v Hronseku? Boli sme tam pozriet, no cena 35€ za menicko a povinnost hosti vypit kazdy min. 3x0,03 tvrdeho alkoholu sa mi zda prehnana...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @87mimi my budeme mať svadbu v Hronseku. Mne osobne sa tam veľmi páči. Priestory sú nádherné, taktiež ak máte svadbu v lete je možnosť sedieť na záhrade čo vidím ako veľké plus a personál je veľmi milý. Cena 35 za menu nie je až taká vysoká keď som to porovnávala s inými cenami a o tvrdom alkohole nvm nič... nám nebolo povedané nič také. Ja som naozaj len a len spokojná a hlavne je to podľa mňa v okolí BB najkrajšie priestorovo vybavený hotel/ reštika :)
Odpovedať
Profilova fotka
@87mimi tiez budeme mat svadbu v Gale, tvrdy alkohol si mozme doniest sami, ale potom musime od nich brat vino a to je 0,5l na osobu, ale co zostane, zabalia ti domov. A tak isto si myslim, ze cena 35 za menu vobec nie je zla. Boli sme tam uz aj na ochutnavke jedla a sme spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
no mne sa tiež straaašne veľmi páči v Gale, boli sme tam pozrieť akurát keď mali nastretú reštiku na svadbu, no nádhera :-) príde mi to trošku drahšie, a neboli sme ešte nikde inde pozerať, tak uvidíme..máte niekto skúsenosti aj s beniczkym?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?