Svadba v Castel - Mierovo

ahojte nevestičky, máte niektorá skúsenosť so svadbou v Castel Mierovo? plánujem svadbu v máji/júni 2016 a vyberám si vhodné miesto. chceme mať okrem hostiny aj obrad na jednom mieste. Castel umožňuje oboje... podľa fotiek je to tam krásne a je to typ svadby aký sa mi páči. taká "záhradná párty". prosím, ak niekto máte skúsenosti, najlepšie čerstvé, nie spred 2-3 rokov dozadu, ozvite sa :-) ... viete ako sa tam pohybujú cenovo? kalkuláciu od nich zatiaľ nemám. Ďakujem za všetky komentáre.. :-) nádejná nevesta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Miesto je to velmi pekne, hlavne zahrada. My sme to zvazovali, ale nakoniec sme sa rozhodli pre ine priestory hlavne preto, lebo interier je dost clenity a my sme chceli mat ludi pokope...a mali sme info, ze tym ze castel susedi s normalnymi domami, po 22h nema byt vonku hluk. Kazdopadne velmi prijemne prostredie, pani manazerka velmi mila a ochotna. Idealne sa s nou spojte a kym neuvidite na vlastne oci, tak sa tazko rozhoduje ☺ a kvoli cenovej ponuke a podmienkam jej kludne napiste.
Odpovedať
Kedysi boli obrady v Casteli iba naoko, takze toto by som si urcite overila. My sme svojho casu nad Castelom uvazovali, ale nas odradilo ubytovanie, inak vsetko super.
Odpovedať
tak isto ako pise kathy, ja som tiez pocula, ze jedna nevesta tam mala svadbu vonku a po 22.00 h sa museli presunut dovntra a pritom tam ani nebol priestor pre tak vela ludi. Ale ako ti ostatne dievcata radia, musis si to overit :)
Odpovedať
dakujem vam, mna praveze oslovila ta moznost, mat celu svadbu vonku... aspon podla foto ale je dost mozne, že skutočne to presúvajú dnu a to už môžem mať potom hocikde inde... no škoda. čakám na info od nich
Odpovedať
Profilova fotka
Nas prvy favorit bol Castel. Skutocne sa po 22.00 treba presunut dnu a ten priestor dnu je rozdeleny na dva takou klenbou, co sa nam nepacilo. Priestor je to krasny, toto nas odradilo, tak sme si vybrali ine miesto :)
Odpovedať
Profilova fotka
áno po 22hod sa musíte presunúť dnu a vôbec nebolo vnútri miesto pre toľko ľudí, je to rozdelené na viac miestností. ja by som si castel preto nevybrala. Inak vonku je to veľmi pekné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?