Svadba v Château Béla - máte skúsenosti?

Ahojte kocky skusala som najst temu na tento kastiel ale bez uspechu. Ma niekto skusenosti so Château Béla? Fotky na ich stranke vyzeraju nadherne ale zatial mi nechcu poslat ziadne blizsie cenove kalkulacie len, ze izba na noc a osobu stoji od 160 euro????? grrr tak si neviem predstavit tie ostatne polozky dakujem za kazdy prispevok!
Odpovedať
1
2
Deboa, skus sa spytat tejto jednej kocky, ti tam mali svadbu - dufam, ze sa nebude hnevat, ze som Ti na nu dala referenciu :-| Ma tu prezyvku 'basulik' a ma prekrasny svadobny albumik ;-)
Odpovedať
dakujem! mrknem sa
Odpovedať
deboa, Château Béla je 5* hotel, naplno funguje myslim iba par mesiacov. Od ich sluzieb mozes ocakavat iba to to naj. proste *****
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, ja som bola teraz na Valentína u nich a bola som velmi milo prekvapena ich sluzbami. Je to tam prekrasne a citit tam prisnu ruku nemeckej majitelky. Vsetko maju zorganizovane a krasne vyzdobene, izby su prekrasne,personál ochotni. Jedine vyber jedal je dost slabi, no predpokladam, ze v lete to bude ine. Mozem ich ohodnotit naozaj na 5 *. Na Valentina mali pripravený balik, ktory bol aj cenovo vyhodny, vecera bola 4 chodová, krasne vyzdobena sala, prijemna ciganska hudba, uzasne, na izbe sampanské s jahodami,mozem len doporucit.
Odpovedať
ked som hladala miesto, Chateu Bela bolo prve kam som pozrela a ... laska na prvy pohlad. len ze podobne ako pise deboa. ked som videla len ceny za ubytko a 5*, ktore v tej dobe prave ziskali, ani som sa nepokusala ich oslovit. niezeby sme na svadbe setrili, ale predsalen ma nas rozpocet isty limit :-)
Odpovedať
tiez mi udrel tento kastiel medzi oci vdaka albumu od "basulik"...a stale si hovorim, ze ked pojdem okolo, tak tam pojdem na vyzvedy...nie kvoli svadbe, ale kvoli tomu, ze mam rada zamky a kastiele... ceny: ako komu - niekomu je hlboko do penazenky, niekomu nie...ak by ste sa chceli ubytovat v podobnom, pripadne podobnom modernom hoteli, zaplatite priblizko rovnako... za otazku by stalo vediet, ci sa tam napriklad neda fotit..netusim ako vyzeraju priestory, ale podla fotiek, ktore som nasla na roznych linkach na webe, to musi byt zaujimave...asi by som nevahala v pripade, ze to nemam daleko od konania sobasa a sla sa tam fotit...ved,co? tusim tam napisem... :-) @deboa - uz ti napisali nejaku blizsiu cenovu kalkulaciu?
Odpovedať
@lomnicka: stale cakam na detailnu ponuku, ide to ovela pomalsie ako by som si priala :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte dievky, zaujimam sa o tento kastiel (keby som sa vydavala tak chcem v tomto kastiely), nevedeli by ste mi povedat kolko stoji take svadobne menu, prenajom haly, koc, ... chcela by som byt informovana a zacat setrit... iste to nic lacne nebude... ale tak ani jedna svadba lacna neni... dakujem, pekny den...
Odpovedať
kolko tak stoji svadba v chateau bela?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ono zalezi kolko hosti mas a co vsetko tam xces mat,my sme tam boli mrknut kedze tam buduci rok mame svadbu,ak si dobre pamatam tak welcome drink s nejakymi jednohubkami 3Eur na osobu, trojchodovy obed cca 50 eur na osobu, dekoracia od 300 do 500 eur, popolnocny bufet som si nezapamatala ,ale asi zalezi co si das, snubenci maju izbu zadara,alkohol sa nemoze nosit, a este ti tam vedia zabezpecit aj zakusky,vysluzky a tortu, podla toho aku xces,do 200 eur, vedia zabezpecit aj vizazistku a kadernicku , full service
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj baby, ak sa tam chcem íst len fotiť, musím sa im dopredu ozvať, aj sa platí nejaký poplatok::???dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte kocky, prosim Vas, mozete mi niekto napisat dojmy zo chateu? My sme tam mali zasnubny vikend, no odpadla som, laska na pry pohlad...trosku sa obavam ceny a ci sa budu ludia dobre citit, je to take...no snobske, co si budeme hovorit :)Ale take kraasne..viete mi poradit? Dakujem pekne, Anit
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte nevesticky dievcata ktore mate tento rok svadbu v Chateau Bela mozte sa ozvat' a pridat' prispevky ohladom organizacii a priprav svadby v Chateau Bela?budem velmi vdacna ak sa niekto ozve :-)
Odpovedať
cauko siluete , my tam mame tento rok ;) aj vy?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj apavlea ano aj my mame tam svadbu tento rok,mozes napisat tvoje skusenosti s organizaciou a cenovou ponukou v Chateau Bela,viem ze niektore dievcata tam zrusili svadbu len preto ze sa im dlho nikto neozval a neposkytol informaciu,musim povedat ze aj ja som velmi zvazovala ci tam budem mat svadbu alebo nie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahojte dievcence, Ja mam zarezervovany meeting so Chateau Bela koncom aprila, tak vam dam vediet co mne povedali. Zatial pa
Odpovedať
ahojte kocky, linette:fuha no to je dost na tolko ludi...myslim ze hovorili, ze tam mali raz okolo 100 ludi a ze to bolo uz na tesno...musis sa tam ist pozriet a pokecat s nimi...oni ti povedia presne co a ako..ja osobne myslim, ze to to na tu miestnost prislis vela.a ano je tam krasne!!:) drzim palce siute: ja riesim vsetko s katkou, je velmi otvorena a treba jej len povedat, co a ako chces presne..na aky styl a tak to spravia. kolko ludi budete mat? napis do ip papa
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesty, My mame rezervovane v Chateau Bela 9.Oktobra :-) Je to tam nadherne, cenovo je to trochu viac no hlavne vdaka mojim skvelym rodicom si tu krasu uzijeme v nas svadobny den.Kedze zijeme v zahranici boli sme tam len dvakrat,baby co to tam oragnizuju su napomocne v kazdom ohlade,spolupracuju dokonca aj s jednou svadobnou agenturou ktora vie zabezpecit od koca a holubov vsetko.Nam povedali ze max ludi je okolo 70 aby sme neboli ako sardinky a ak je viac hosti ktory by sa chceli ubytovat v zamku su ochotny aj zlavit na cenach izieb.Novomanzelia maju izbu gratis.Trochu som vsak bola sklamana z kostola co patri k zamku z vonka vypada mohutnejsie a je aj v lepsom stave ako vnutri,inak sa uz velmi tesime ;-) Ozvite sa kto budete mat v Chateau Bela svadbu tento rok ;-)
Odpovedať
ahojte nevesty, My sme mali svadbu v Chateau Belá a bolo to super :-) Z celého srdca Dakujeme svadobnej agentúre za zorganizovanie úžasnej svadby v Chateau Belá! Táto agentúra spolupracuje snimi a všetko vybavila za nás. Všetko nám zabezpečila od A po Z! Nemali sme žiadnu starosť. A dala nám aj super ceny!!! A čo sa nám veľmi páčilo že bola tam celú noc a dohliadala na to aby všetko prebiehalo podľa plánu. Proste super :-) Ja Vám radím aby ste sa jej ozvali neobanujete. Kto chce na ňu kontakt napíšte. Bolo to rozprávkové, božské, úžasné, perfektné,... :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
erikaha2 mozem ta poprosit o fotky? divne je ze kazdy kto vychvaluje ake nadherne to bolo,tak nema ziadny album s fotkami.
Odpovedať
siluete, prekrasny svadobny album ma Baska a Martin...svadbu mali v Chateau Bela 2.8.2008
Odpovedať
Profilova fotka
siluete vy budete mat svadbu tiez v Belej ?
Odpovedať
Profilova fotka
monikapaal>ano my mame svadbu v Chateau Bela,na ktoru sa uz velmi tesime :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte....my mame termin v Chateau Bela 2. 10. 2010.....pripravy su v plnom prude...este vela veci treba poriesit....aktualne hladam nejake dobre zakusky z blizkeho okolia :)
Odpovedať
wau tak toto vyzera nadherne, aj ked my planujeme hostinu v Bratislave, sem si minimalne na vikend urcite zajdeme :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte .... planuje niekto organizovat svatbu v kastieli Bela v tomto roku? Rozmyslame urobit rezervaciu na oktober ale nakolko zijeme v zahranici asi nebudeme mat prilezitost navstivit tento kastiel osobne tak kazda informacia potesi :)Dakujem
Odpovedať
Ahojte neviete mi niekto poradiť, že asi koľko stojí v kaštieli len svadobný obrad? Mi budeme mať svadbu 17. septembra. Zatiaľ sa mi podarilo rezervovať tento deň, ale neviem cenu.
Odpovedať
ahojte dievcata. my mame svadobnu hostinu v chateau Bela 22.10.2011. Bola som prekvapena super pristupom. P. Dubecova je velmi mila, snazi sa vo vsetkom vyhoviet, poradit a pomoct. Je jasne, ze je to cenovo narocnejsie, ale zas nie je to az take hrozne. Myslim (aspon zo skusenosti), ze niektore miesta v BA a okoli vyjdu ovela drahsie. Hlavne sa mi velmi pacia priestory. Odjakziva sa mi pacil barokovy styl- a chateau Bela je v neskorom baroku. Mozem len doporucit. Dufam, ze aj dalsie pripravy a aj samotna svadba budu tak uzasne ako nase prve pocity z tohoto zamko-kastiela:)
Odpovedať
ano a este musim dodat, ze zijeme v zahranici, takze cela komunikacia je na dialku. Boli sme tam len raz a bolo definitivne rozhodnute. Takze o to viac viem ocenit ochotne organizatorky z tohoto hotela. Poradili aj pekara, cukrara, fotografa a DJ a kadernicku plus vizazistku. Ak nie ste take perfekcionistky ako ja :)))), tak ich ponuku na tieto sluzby mozete vyuzit. Ja mam trochu strach ist ku kadernicke a vizazistke, s ktorou som predtym nemala skusenosti:(
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?