Svadba v Dubnici nad Váhom alebo okolí

Baby, neviete o nejakom peknom a nie príliš drahom mieste na svadbu? Nechcem žiaden kulturák, ale ani nič veľmi drahé...
Odpovedať
Profilova fotka
Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu! Svadby v našom zariadení pripravujeme každému klientovi podla individuálnych požiadavok čiastočne alebo kompletne od A po Z. Vaša svadba aj so skromnejším rozpočtom môže byť nádherná a nezabudnuteľná, stačí si len vopred určiť priority a stanoviť cenový rozpočet. Pripravíme pre Vás nezabudnuteľnú rozprávkovú svadbu, teraz už aj s možnosťou civilného obradu v našich priestoroch. Povedzte si svoje ÁNO na letnej terase priamo pod Trenčianskym hradom s prekrásnym výhľadom na mesto Trenčín.
Odpovedať
Záleží pre koľko ľudí a kedy. Možností je veľa, kedže tvoja otázka je príliš obšírna :-p
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat svadbu v novej restauracii Lavante v dca. Posielam link: http://lavante.sk/ Je to tam nove prerobene a cenovo to vychadza velmi fajn:)
Odpovedať
@mirusss nevieš mi povedať, aká tam je kapacita, resp. koľko máte ľudí? Na ich stránke som to nenašla. Vyzerá to tam fajn ;-)
Odpovedať
No, budeme mať cca 60 ľudí a chcela by som, aby miesto na sedenie a tancovanie bolo v jednej sále. A okrúhle stoly, ak by neboli, tak prežijem, ale chcela by som ich... Lavante nie je náhodou bývalý Gaudeamus?
Odpovedať
A svadba bude až v septembri 2017 :)
Odpovedať
ywonita Kapacitu maju vraj aj viac ako 200 ludi, my budeme mat okolo 100 takze uplna pohodicka. Nie nie je to byvaly Gaudeamus.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?