Svadba v Grand hotel Praha. Aké máte skúsenosti?

Mala niektora z vas svadbu v Grand hoteli Praha v tatranskej Lomnici? Alebo ju tam budete mat? Napiste ake mate skusenosti s tymto hotelom. Dakujem.
Odpovedať
1
2
my sme chceli, aj sme sa informovali, ale akosi s nimi bola tazsia komunikacia. napr. ked sme ziadali cenu a moznosti menu, napisali: "svadobne menu sa sklada z predjedla, polievky, hl. jedla, mucnika. " a to bol cely mail od nich, potom sme my odpisali, ze dakujeme, ale to sme vedeli, oni hned ziadali nase tel. cislo, ze sa ozvu, co sa vsak nestalo a ked sme tam parkrat volali, vzdy tam nebol kompetentny clovek. tak sme si to rozmysleli a mame svadbu v hoteli Hubert. podobne negativnu skusenost mame aj s hotel grand hotel v smokovci. pa Martina
Odpovedať
martini: My sme si tam zerazervovali termin. Tiez som tam volala asi pred mesiacom a nejaka pani si nas tam napisala, ale nepoznacila si ani telefonne cislo, takze mi to bolo nejake divne. tento vikend sme boli v tatrach, tak sme sa boli pozriet osobne v Grand hoteli Praha aj v Grandhoteli v Smokovci. Ten v Smokovci sa mi velm nepaci vnutri a nemaju okruhle stoly, ktore velmi chceme. V Lomnici maju okruhle stoly a neplati sa za prenajom, tak sme sa rozhodli mat svadbu tam. Aj sa mi to ovela viac paci. na konkretnom menu sa mame prist dohodnut v lete. A bavil sa s nami naozaj kompetentny clovek, pan, ktroy to ma na starosti a naozaj to bolo na urovni, hoci mali akurat ples a nemohli sa nam venovat, nasiel si na nas cas. Takze s tym som spokojna a velmi sa nam to tam aj s priatelom paci. Lenze sme z Martina a to znamena, ze budeme musiet mat aj ubytovanie pre hosti a este neviem kam sa pojdeme fotit. Ak si z okolia tatier a vies o nejakom peknom mieste na fotenie, tak napis. Viem, ze Tatry su same o sebe krasne, ale ja sa tam az tak nevyznam, tak si necham poradit.
Odpovedať
ahojko, my sme z kosic, takze mame podobne problemy. este ani netusim o fotografovi, kadernikovi a vizazistovi...ozvem sa neskor. pa m. nasa svadba je v hoteli hubert.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Nikto iny sa uz nenajde, kto planuje svadbu v tomto hoteli? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, planujeme majovu svadbu v Grande v Smokovci - paci sa nam tam, ale pozeram, ze mame rovnake problemy ako ostatne baby tj. zla komunikacia zo strany hotela. Poslali nam sice menu s cenami a potvrdili cez email ze maju volnu kapacitu ale tahat z nich informacie a pod. na dialku je ako v lete na saniach. Pri osobnych stretnutiach su vsak vzdy super, tak dufam, ze to dopadne dobre. Ak uz ste niektora po svadbe v Grande, dajte mi prosim vediet, budem velmi rada!
Odpovedať
Profilova fotka
Nikto iny neplanuje mat svadbu v GH Praha? Zatial sme len dve....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my tiez planujeme sbadbu v Grandhoteli Praha, buduci rok v zime. Zatial sme sa len pribezne informovali o cenach atd. Raz sme tam boli na kave a velmi sa nam tam pacilo, takze v lete tam chceme is t na vikend a poriadne to omrknut.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
no my sme uz booknuti na 31/07/2010, my sme doposial mali velmi dobre skusenosti s komunikaciou v GH Praha v lomnici,kedze byvame v UK tak svadobne menu si sami dame dohromady kedze menu maju na nete, a staci im dat vediet 2 tyzdne pred svadbou. boli velmi mili. karla7- nas fotograf je z Popradu a ked sme sa s nim dohadovali na foteni tak povedal ze v okoli tohto hotela sa daju robit krasne fotky , tak podl mna sanemusis obavat. a kedy mate svadbu baby? papa
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
hned pod hotelom je krasny park, tam budete mat super foto:)
Odpovedať
ahojte my mame svadbu 24.7.2010 takze tyzden pred majlo 007 :))) majlo007 nevies nieco o vyzdobe restauracie? ci sa oni o to postaraju alebo ako....chystame sa tam v marci ale chcela som sa uz teraz opytat mozno nieco vies :)
Odpovedať
snehulienka77, Ahoj. pokial viem tak o vyzdobu sa postaraju, ale ak mas niekoho tak ta nechaju nech ti niekto iny vyzdobi. je to na dohode. ja budem mat vlastnu vyzdobu. teda niekto mi to vyzdobi, nejaka pani/slecna /mamina ju pozna/ co robieva vyzdoby. To je super. dufam ze vam to vyjde. hlavne sa dobre bavte. a neznicte nam to. hahahaha ;-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak my sme tam boli vcera, a ich vyzdoba spociva v jednej anturii :))) takze som sa rozhodla ze si to tam trosku dosobim sama, ale ta pani s ktorou komunikujeme bola velmi ustretova a povedala ze ak to nie je nejaka zlozita vyzdoba ktoru si tam chcem dat na stol tak mi to personal da na stol podla mojej predstavy, samozrejme si ju musim kupit :) ale v pohode...strasne mili su tam :) maj sa pekne :)
Odpovedať
snehulienka77- Aj ja mam zatial len dobre skusenosti s nimi. Tak drzim palce, papa
Odpovedať
My sme tam boli na svadbe. Davajte si pozor co nalievaju casnici. My sme mali vino a tvrde, no vino nalievali casnici a to kazdemu zaradom aj biele aj cervene. Niektori hostia vino vobec nepili a predsa im naliali. Nepytali sa kto co pije. To sa nam nepacilo. Zbytocne mrhanie vina. A zas na tvrde, hoci bolo na stoloch, neboli pohare. Ked sme sa pytali kde ich najdeme, tak nam dost odvrkli, ze tam niekde vpredu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Obnovujem staru temu.. Nenajde sa tu este niekto so skusenostiami s Grand hotelom Praha?
Odpovedať
JA, my to mame mat v juli tohto roku (2013). Horsiu komunikaciu som este nezazila. No hotel sa nam paci. Tak dufam, ze to dobre dopadne. Na jeden mail cakam aj 2 mesiace, aj to pride nekompletny. Nevedia si vazit hosti. Lutujem, ze som si to tam zarezervovala, no poplatok je uz zaplateny a tak cuvat nebudem.
Odpovedať
No alegib som teraz na vazkach ci tam mat svadbu alebo nie ked lutujes ze si si to tam rezervovala.my tam chceme mat svadbu buduci rok. dufam ze ti to dopadne dobre!
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkasmithtobe ahoj, spýtaj sa @palko_vladka, oni tam mali svadbu teraz v apríli, hídam ti poradia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkasmithtobe @alegib @enya01 @marekdani @wolfana @snehulienka77 dievčatá my sme tam mali svadbu teraz v apríli 27. 4. 2013. NEVIEM SI VYNACHVÁLIŤ!!!!! Riešili sme všetko cez pani riatiteľku a bola veľmi ústretová, ochotná, milá a vždy si na nas nasla toľko času kolko sme potrebovali a nikdy sme nepočuli nie! Menili sme počet hostí, počet ubytovania, počet nocí, menu, na poslednu chvílu sme im poskytli nas napojový listok aby nam mohli vytlacin menu, menovky a zasadací poriadok, zdobili nám dokonca organzou aj schodisko a vôbec na nič nezabudli.....Chúda pani riaditeľka si na našich stretnutí zapisovala kopu A4 a z nich potom čerpali.....od stolov, zasadací, skladanie servítok, tanečný parket, svietniky.....všetko. Den pred svadbou tepovali koberce.... do 10tej v sale boli hostia z hotela a potom mali co robit aby stihli premiestnenie stolov, vyzdobu podla fotiek na USB kluci, vyniest vsetko od alkoholu, kolacov, vyzdoby, tort o 4 poschodia vyssie... časnici sa pytali kto čo bude piť, po prípade ludia maju svoje usta vypytali si!!!no poviem Vám mala som vycitky, ale doverovala som im natolko, že ich pred oslavou nebol nikto neskontrolovať a vysledok si môžete pozrieť v mojom svadobnom albume... prešli sme každy hotel v Lomnici, ale taku ochotu sme nikde nestretli.....a to dokonca ani nie v hoteloch kde je menej * a každého klienta by si mali vážiť o to viac... oslava končila nad ránom a tam usmiaty casnici nabehli a zacali vsetko odkladať, odnasat upratovat, rozoberat parket, aby tam za na 10tu mohli podavat ranajky. A čo nesmiem zabudnut na fantasticku pani cukrarku, ktora nam opravila tortu na nerozpoznanie, ktora sa poskodila cestou a akurat spodná cast...
Odpovedať
@palko_vladka A dokedy rano ste sa mohli zabavat? Pouzili ste hotelove svietniky,tie strieborne?Priniesli ste si vlastny alkohol?A dalo sa om doverovat? Zabalili Vam zvysky do svedskych stolov domov?
Odpovedať
Profilova fotka
@alegib boli sme cca do 6:00 hod... svietniky boli naše, 2ks malých pri ovoci dali oni, aj svietniky na schodisko a male na okna, alkohol a koláče boli nase, zabalili nam aj kolace zvysne z taciek, z krabic, svedskych stolov od zemiakov až po mäso a ešte nam aj pozicali ich kovove velke nadoby na prepravu, do poslednej prazdnej aj plnej flasky....a inventar čo sme si doniesli ako svietniky, sviečky atd nam vsetko pripravili do tasiek.....a to dokonca aj napolovicky vyhorene väčšie cajove sviečky :-) kazdu jednu menovku a menu kartu....
Odpovedať
Profilova fotka
@karla7 ahojky..ja som z Popradu..fotit sa mozes ist kam len chces..my sme boli napr. na Lomnicaku..a dokonca aj pocasicko nam vyslo..fotografa sme mali Mareka Hajkovskeho..neskutocny clovek..cakame este na fotky ale to co nam porobil nas kamos na lomnicaku, ktory mi pomahal so satami, tak tie fotky boli neskutocne..ved si pozri moj album, a to su len od kamosa, nie fotografa..ale inak v Tatrach mas neskutocne vela moznosti na fotenie :-)
Odpovedať
Dakujem palko-vladka.Nam povedali, ze sa mozeme bavit do rana do tretej, lebo o siestej uz serviruju ranajky pre hotelovych hosti.Taktiez mi nesedia informacie ohladom ceny izby pre hosti,kt.mi dali min.rok a tento rok. Aj vy ste museli platit korkovne 3,50 € za osobu,to je jedno ci pila,ci nepila alkohol,dospeli tak ci deti?Aako ste to mali s nealkom?Tiez ste museli mat vsetko v sklennenych flasiach?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@palko_vladka vedela by si mi dat kontakt na pani riaditelku do spravy? A poznali ste ju uz pred svadbou alebo sa Vam tak vynimocne venovala len tak? Lebo ja mam s nimi podobne problemy ako ine baby :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@martinalicious @alegib je pravda že manžel pre firmu ktorá vlastní ten hotel pracuje a brali nas ako nejakých VIP hostí a tomu všetko prispôsobili, ale sú profíci tak sa mi nezdá že by to inokedy odflakli..... korkovne sme zjednali na nižši poplatok...celkovo podla mna záleží na tom kolko ludí tam budete mať a aký budu mať oni z toho vynos....určite sa ale neplati aj za deti.mali sme to v sklenených flasiach a bolo to aj krajsie ;-) pani riaditeľka šla na materskú takže už tam nie je :-(
Odpovedať
My sme tam mali svadbu v juli, ako som pisala uz skor. Bola to dvojkulturna svadba, no zabava bola super aj jedlo. Pani riaditelku zastupuje (aspon v nasom pripade to tak bolo) pan Juraj Gabaj. Boli sme s nim spokojni, aj ked porobili zopar chybiciek v planovani, no musim priznat, ze nase planovanie bolo aj na nich narocne. Avsak v hoteli ma nic nerozhadzalo, v porovnani s tym, ze nam nas farar meskal 2.5 hodiny na sobas!!!!!!!!!!!!! Ani nedvihal telefon, ked sme volali a ked nakoniec prisiel, tak to zvalil na nas.....
Odpovedať
Profilova fotka
@alegib Tak to je velmi nepekna skusenost, mozem sa spytat ktory pan farar?
Odpovedať
@alegib toho pana Gabaja mi ani nespominaj :-D ! Najprv som si u neho rezervovala jeden termin, ktory mi potvrdili, ze je volny. O dva tyzdne mi volal, ze ten termin je bohuzial obsadeny, tak ci mam nejaky nahradny (???). Po dvoch mesiacoch telefonatov, emailov som sa pri nom nedostala k ponuke (kazdy tyzden mi hovoril, ze buduci to bude), tak som sa rozhodla ist za nim osobne (kedze zijem v BA, tak som v Tatrach velmi zriedkavo a nemam cas na niekoho tlacit osobne, ale tak O.K). Vopred som sa mu nahlasila, povedala o koho ide a ktory termin som si s nim dohadovala a ten pan nielenze nepriesiel na stretnutie ani pripraveny, nevedel mi dat konkretne ponuky, ale zistila som, ze mi ani nezarezervoval ten telefonicky dohodnuty nahradny termin! Nastastie ten nas termin bol volny! Najhorsie je, ze tento hotel sa nam najviac paci, takze urcite chcem mat svadbu tam, ale ak by som mala svadbu v inom style a nezalezalo mi az tak na tom priestore, tak urcite volim inu cestu...Vsetky ine hotely mi poslali konkretne ponuky do tyzdna, no GHTL doteraz nic (od augusta). Asponze je ta miestnost rezervovana...
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som teda svadbu v Grand hotel Praha nechcela... boli sme tam teraz na vikend a hotel ma najlepsie casy za sebou... vsetko osuchane, stare a znicene. Mozno tie najnovsie izby su ok ale tie starsie su horsie ako na nejakej ubytovni... jedlo v restauracii nam sice chutilo to je pravda ale inak predrazena bublina :/
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?