Svadba v hoteli Alexandra v Púchove

Ahojte, plánujeme svadbu v hoteli Alexandra v Púchove, je to tam krásne, čo sme sa boli pozrieť a obhliadnuť, ale už od viacerých ľudí som počula zlé recenzie na jedlo. Vedel by mi niekto poradiť, či je to pravda alebo nie? Je to hotel, takže cena je vyššia a nerada by som bola sklamaná z občerstvenia. Ďakujem za vaše odporúčania, rady.
Odpovedať
Aj ja som bohužial počula veľmi zlé ohlasy ohladom kuchyne, a tak všeobecne, je to síce 4* hotel ale to bohužial nič neznamená. neskusiš radšej chateau mignon v dubnici?
Odpovedať
Profilova fotka
Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu! Svadby v našom zariadení pripravujeme každému klientovi podla individuálnych požiadavok čiastočne alebo kompletne od A po Z. Vaša svadba aj so skromnejším rozpočtom môže byť nádherná a nezabudnuteľná, stačí si len vopred určiť priority a stanoviť cenový rozpočet. Pripravíme pre Vás nezabudnuteľnú rozprávkovú svadbu, teraz už aj s možnosťou civilného obradu v našich priestoroch. Povedzte si svoje ÁNO na letnej terase priamo pod Trenčianskym hradom s prekrásnym výhľadom na mesto Trenčín.
Odpovedať
Ahoj, ja tiez som nepocula nic dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?