Svadba v hoteli Dalia v Košiciach

Profilova fotka
ahojte baby, nemohli by ste mi konkretnejsie napisat, aka je svadba v Hoteli Dalia?? My tam budeme mat svadbu v septembri tento rok. Parket na tancovanie budeme mat v tej druhej miestnosti, co je predelena paravanom. Mate s tym skusenosti? Neposobi to velmi oddelene? Potesili by ste ma, ak by ste mi poslali nejake fotky z Dalie, ktore ste tam tiez mali svadbu. Dakujem
Odpovedať
Ahoj, v Dalii som nebola na svadbe, len na firemnom vecierku a nepacilo sa mi ze sa tancovalo v inej miestnosti,na mňa to pôsobilo tak izolovane-že buď sedíš alebo tancuj, ale inak prostredie pekné, obsluha a jedlo výborné...
Odpovedať
Profilova fotka
Z dovodu, ze som svadobný a portrétny fotograf - Košice rád prispejem i ja. Tento mesiac som fotil svadbu v Dalii a ich tanecny parket bol zaroven v miestnosti kde bola oslava. V spominanej miestnosti mali neskor bufetove stoly a zaroven ludom sluzila na rozpravanie pri mensom stole na stojaka.
Odpovedať
Profilova fotka
V Dalii som bol niekolko krat fotit svadby a sam som tam mal svoju svadbu a zatial vzdy bola maximalna spokojnost. Ustretovost personalu velka. Nikdy to ale nebolo velke mnozstvo ludi vzdy tak okolo 60. Ak je uz viac ludi a predpokladas ze aj vela ludi bude tancovat tak sa tam asi potlacia.... myslim ze ludom to az tak velmi vadit nebude horsie podmienky pre pracu bude mat fotograf a kameraman.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@marekjanicko @fotosvadba Pani fotografi, chcela by som sa vas opytat, ako ste vnimali tanecny parket. Budeme mat 63 ludi (z toho 6 deti) a som nervozna z toho, ze ludia budu musiet chodit tancovat na striedacku kvôli malému parketu. A tiez by ma zaujimalo ako to vnimate z profesionálneho hladiska, resp. ci vas maly priestor ci uz na parkete alebo medzi stolmi neobmedzoval pri foteni. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sunnyke Dalia je pekny priestor, fotil som tam uz viackrat, z profesionalneho hladiska nemam ziadne vyhrady a ci parket bude stacit? Zavisi od povahy hosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@sunnyke V Dalii su 2 saly... jedna spodna kde som mal aj ja svadbu ta je v pohode... podla mna dostatocne velka a fotilo sa v nej dobre. Druha sala pri recepcii bola na fotenie a aj tancovanie mala... celkovy pocet hosti si uz nepamatam (tusim okolo 80) ale fotit slo vacsinou len z jednej strany a na druhu stranu (do maleho salonika) bolo takmer nemozne sa dostat skrz tancujucich.
Odpovedať
Profilova fotka
@marekjanicko @fotosvadba Dakujem za odpovede :) Uf, 80 ludi si neviem predstavit v dolnej sale, nie to este v restauracii. My budeme mat tu dolnu banketovu, tak snad sa tam tych mojich vyse 60 ludi nebude tlacit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?