Svadba v Hoteli David - Bošany. Skúsenosti?

Profilova fotka
ahojte. ma niekto skusenosti s týmto hotelom? nemali ste tam nahodou niekto svadbu? dik
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
Ahoj Nella moji vzdialený známy tam mali ale pred 2 rokmi svadbu / velkú a na vysokej úrovni tuším si zaželali i pečené kačky/ veľmi si chváli všetci boli spokojní - no ale rodičia boli veľko podnikatelia a mohli si dovoliť takmer všetko splniť čo videli ženíchovi a neveste na očiach - a viem že ich to i mastne vyšlo, ale bolo tam fajn :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dik trini. ja som totižto stale neni rozhodnutá kde bude hostina.... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to Ti ozaj nezávidim :-S najlepšie je tam ísť osobne a hodiť reč. Ja už som sa nieak vysporiadala bez újmy na zdraí že to nebudem mať v TO.Bola som to tam cez týždeň omrknúť ako to tam naživo vyzerá a som spokojná, pre mňa bolo najdôležitejšie že si môžme priniesť alko i nealko.
Odpovedať
Profilova fotka
Inak aby som nezabudla tak sa mi zdá že to nieje hotel ale penzión Dávid ;-) Dnes sa mi vydáva kamarátka a svadob. oslavu má v Olympií 8-) zábava tam frčí v plnom prúde - teraz mi volali.
Odpovedať
ahoj marianella , moja kamaratka mala v davide svadbu minuly rok - vyzera to tam v pohode - myslim, ze nemusis byt vobec velkopodnikatelova dcera, aby si si to mohla dovolit - ceny su ok / v okoli poznam aj omnoho snobskejsie a drahsie adresy /... david je penzion, nie hotel, da sa tam ale ubytovat... okrem toho to ma krasnu zahradu , kde sa da fotit. Jedlo nie je vynimocne ale da sa zjest ;-) naco si kamaratka vyslovene stazovala, bola obsluha - ale ak si das nanu pozor, tak by tam mohla byt pekna svadba x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem dai. ja som sa tam bola inf. a povedali mi, že si musím od nich brať nealko v cene 2l coly a tak za 160,- a 2l minerálky za 120,- ved to je strašná cena :-o ! kolko taký človek vypije nealka na svadbe? 3litre?
Odpovedať
- my sme mali cenu 2 dc za 25 sk - mali sme 80 hosti a vypilo sa nealka / bolo strasne horuco a svadbu sme mali vonku / asi za 14 tisic... - strasna cena je to len ked to porovnavas s obchodmi ale urcite nie s restauraciami - tam je to 20 sk 2 dc... a to je normalna restauracna cena :-x
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte damy... Moji znami mali tiez svadbu v Hoteli David, a nikto z nich sa nestazoval. Mimochodom, je to hotel, maju tam 20 izieb,a podla kategorizacie ubytovacich zariadeni je to hotel. Co sa tyka prostredia, je to tam velmi prijemne,a v parku sa daju urobit neskutocne fotky.Su tam dost zaujimave sochy,stromy,dokonca v jazierku sem-tam vidiet aj korytnacky. Mne sa to tam velmi paci,aj na dvoch svadbach som sa osobne zucastnila, a bolo to tam skvele.Co sa tyka obsluhy, s nou som nemala problem ani na svadbach, a ani ked si tam prilezitostne skocime s babami na kavu..podla mojho nazoru je to tam naozaj super...rodinna atmosfera, vtipna a pohotova obsluha, a na moje prekvapenie prijatelne ceny aj v beznej prevadzke aj na akciach.Ked to porovnam z ostatnymi hotelmi v okoli,je to uplne v pohode.Ved kde stoji v hoteli kava 20 SK? x-) Tak stastne vybavovacky, damy... A vela stastia v manzelskom zivote... :-) Pa
Odpovedať
Profilova fotka
to: sweetangel nenasla som Menu :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my budeme mať v Dávide svadbu. 29.9.2007. Už sme museli zaplatiť zálohu 10.000,-Sk, nealko, pivo a kávu musíme brať od nich, inak tiež sa bojím aké ceny budú na nealko (ešte sme sa neinformovali) dúfam že neošediviem :-o , mladomanželské apartmán máme grátis, a budeme mať švédska stoly.Inak podrobnosti sme si ešte nedohodli.
Odpovedať
Profilova fotka
to: ivularadula my to mame nastastie este daleko...ja sa len rozhliadam a kalkulujem, ci budeme "muvovat" celu milacikovu rodinu a nasich znamych do okolia BN (vyhodnejšie ceny na hostinu), alebo to "spachame" nedaleko BA (menej ubytovanych)
Odpovedať
To: gaia Myslis na stranke?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte mozem sa pridat my mame svadbu 15.9 v davide tiez sme davali zalohu 10000sk a na menu sa este dohodneme laka ma to len kvoli okoliu a celkovo spravilo to na mna super dojem uz ked som tam bola prvy krat hned som vedela ze raz sa tam budem vydavat :-D ivularadula-posielali tie mailom nejake vyzdoby??
Odpovedať
Profilova fotka
Gabika146 posielal mi asi 5 foto , akú robievajú výzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
ivularadula-nemozes my poslat tie vyzdoby???ak ano tak na gabika146@azet.sk budem ti vdacna mne poslal asi tri povedal ze posle aj teraz ked tam budu svadby ale asi zabudol vy budete mat od zaciatku sved.stoly???ponukol vam aj menu??
Odpovedať
Profilova fotka
Gabika146 posielala som ti tie fotky, neprišli ti? Pošli aj ty mne prosím ak ti náhodou poslal iné ako mne. Švédske budeme mať až neskôr, najskôr normálne prípitok, predjedlo, polievka a hlavné jedlo. A uvažujeme aj nad prasiatkom.
Odpovedať
Profilova fotka
uz som ti aj napisala myslis ze ti nebude stacit tolko jedla??bude teplo aby to neostalo kolko budes mat ludi my sme uz rozmyslali ze to posledne nedame len nejake misy sobas mame o 15.30 a pokial tam prideme bude aj 17h :-S
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, ešte podľa toho čo všetko bude na tých švédskych stoloch, ale spomínal že je tam, alebo teda dá sa aj nejaké teplé niečo, nejaké mäso na šťave s ryžou, ako ja si myslím že to stačí, ale budúca svokruša má s tým problém ]-( .
Odpovedať
Profilova fotka
budeme mať cca 33 hostí. A vy? sobáš budete mať v kostole?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame40-45 ja sa zo svokrou v takychto veciach nezhodnem tak jej ani nic nehovorim a vyberieme podla seba my mame v kostole v meste uz som si bola aj pre papiere na matrike a tento tyzden ideme za fararom bude nas sobasit bratranec tak to bude aj s omsou |-| vy uz mate hodinu??
Odpovedať
Profilova fotka
V kostole v Partizánskom, hej, aj my :-) , inak ja tiež beriem svokrušu z rezervou, ako povedať si môže, ale tiež si spravím podľa seba, veď je to moja svadbsa, nie jej ;-) ja sa tiež chystám na matriku pre papiere, ako to je, len prídeš tam a vypýtaš si papiere k sobášu? čo to je nejaké tlačivo čo sa vypisuje, alebo ako to vypadá?
Odpovedať
Profilova fotka
inak hodinu ešte nemáme. Príjmanie máš? lebo ja nie.
Odpovedať
Profilova fotka
je to len take tlacivo ktore vypises a potom zanesies naspat ona ti tam da peciatku a das to fararovi potrebujes rodny list a obciansky ja mam vsetko chvalabohu a tu v meste su fajn farari dal nam vybrat hodinu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj gabika. neposlal ti žiadne nové fotky? mne zatial nie. Tak dnes idem po to tlačivo na matriku nech mám zas o jednu starosť menej :-) . Chcela som sa ťa opýtať že čo všetko už máte vybavené, zajednané, kúpoené?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my mame zajednaneho starejsieho,saty,oblek,pohare kupene mam topanky a koselu tatovi a este chcem ist na obrucky uz mam vybrate len ich objednat a kde si davate piect zakusky a tortu?ja nemam ponatia ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Oblek ste požičiavali? v ktorej požičovni? A šaty máš od kial? Ja z MILADY v Prievidzi aj popolnočné. Zákusky sme sa ešte nerozhodli, ale bola som si zobrať vzorky v Bošanoch, tam pri železničnej stanici v rodinnnom dome je reštika a tam, boli celkom dobré, kartón stojí cca 800 a je v ňom cca 110 zákuskov, pečú aj slané aj torty. Sestra mi dá upiecť penovú (niekde pri cigánke , ale neviem presne kde) A ešte si dám upiacť jednej mladej kočke z Oslian, piekla nám teraz na oslavu, bola krásna aj chuťovo bola vynikajúca.A ešte mi má doniesť kamoška nejaký katalóg niekde v okolí Prievidze, ale tiež neviem presne kde.
Odpovedať
Profilova fotka
oblek aj saty mam z novak milady bola som nadmieru spokojna s tou pani bola neskutocne ochotna objednali sme si tam aj pohare a popolnocne mam z tadialto ja mam moznost dat za jeden karton zakuskou 500sk ale nemam zajnu kolko zakuskou sa tam moze zmestit ja si dam spravit len svad.tortu a dost z rodiny mi donesu
Odpovedať
Profilova fotka
A kto pečie také lacné zákusky? Či to len po známosti?
Odpovedať
Profilova fotka
mamina my vravela este musim poriadne zistit tusim je z krasna ak budem vediet presne aj cenu tak ti napisem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ok ;-) Inak som zistila že ťa poznám z videnia, a s tvojou sestrou som chodila do školy, na Šípok, opýtaj sa jej na Ivetu R. :-N
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?