Svadba v Hoteli Elizabeth v Trenčíne - skúsenosti

Baby, mal už prosím Vás niekto svadbu v hoteli Elizabeth? Prípadne poznáte niekoho kto tu mal svadbu? Budem rada, keď sa so mnou podelíte za každú skúsenosť, ďakujeeeeeem
Odpovedať
My sme tam mali hostinu a bolo to super rozhodnutie. Boli sme velmi spokojni s jedlom, personalom, priestormi a hlavne organizaciou :-)
Odpovedať
Svadbu konkrétne nie, ale kamoška tam mali hostinu keď krstili. Ľudí veru mali ako na menšej svadbe a boli strašne spokojní s organizáciou a personálom. Dokonca ani cena nebola nejaká závratná. Priateľov kolega tam svadbu mal, ale takú narýchlo veľmi, keďže sa tam mal pôvodne ženiť jeho brat. Čo sa mi tak dostalo do uší, tak spokojní boli veľmi. Každý sa bojí ceny, ale vraj to nie je nič strašné a navyše sa to oplatí, pretože je to tam krásne, na úrovni a organizačne veľmi dobre zabezpečené :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelka1902 Áno, je tam veľmi pekne,vkusne,určite neoľutujete . Dokonca i keď vonku prší, sú tam pekné priestory a zákutia na Foto-Video . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj marcelka1902, my by sme chcelimat svadbu v tomto krasnom hoteli. Predbezne sme sa informovali o volnych terminoch, no uz ich volnych vela nebolo na tento rok. Tak este cakame na cenovu ponuku. Budeme mat do 100 hosti a budeme mat aj ubytovanych. Vy uz mate termin ci len zvazujete? Budem rada ak das info ci ste si vybrali tento uzastny hotel, alebo inu variantu. Dakujem
Odpovedať
@maryskas Ďakujem za informácie, počúvam samé dobré referencie, hlavne na prístup k mladomanželom. Čo sa týka ceny, to bolo ako, bolo to v poriadku?
Odpovedať
@natalinkaz Ďakujem za cenné informácie, náhodou neviete ako to bolo s cenou, keď je to teda cenovo porovnateľné s inými možnostami v TN? Prípadne nevedeli by ste tu dať cenovú ponuku? My čakáme zatiaľ na nacenenie... :)
Odpovedať
@dia23 áno, je naozaj nádherný a počúvam veĺmi dobré referencie na jedlo, servis, personál a prístup k mladomanželom. Majú tam veľmi dobrú svadobnú koordinátorku. Termín svadby zatiaľ nemáme presne stanovený, tak hneď ako bude, tak sa budem u nich informovať. A s ubytovaním je to ako? Poskytujú tam nejaké zľavy pre svadobných hostí na ubytovanie? Neviete či je svadobný apartmán grátis? Budeme mať okolo 80 hostí.
Odpovedať
@marcelka1902 cenové ponuky nemám, ja som zvažovala úplne iné možnosti. Ale čo mi tak kamarátky vraveli, tak si dávali cenové ponuky v Elizabeth, Fatime a v pod hradom. Taktiež je zrekonštruovaný hotel Veverica (Brezina), kde je ale menšia kapacita. Od nich som mala cenovú ponuku takú predbežnú a pre 50 ľudí + 20 večerných nás to vyšlo cez 2500€ bez nápojov sa mi zdá. Vraj je brutáááálne krásna aj madonna mia ( pri Bille pred poľom), ale tak len prenájom vychádza 500€ (vraj), nezistovala som si :) My budeme mať svadbu v Trenčianskych Stankovciach v kulturáku. Perfektná komunikácia s pánom Letkom. Odpisoval mi na všetky moje možno aj hlúpe otázky. Takže mňa presvedčilo najmä jeho jednanie, pretože z veľa podnikov sa mi dodnes nik neozval a to je trocha odtádzajúce.
Odpovedať
Profilova fotka
@natalinkaz tu Fatimu sme pozerali tiez, skusim poziadat o cenu. Zatial pre nas Elizabeth urcite toptka. Dufam ze cena bude prijemna a nie moc vysoka, aj ked na taky hotel sa to da ocakavat. Ale zase ako sa vravi je to raz za zivot :-) tak preco si nedopriat luxus a konfort.
Odpovedať
@dia23 kamoška mala teraz v septembri svadbu na Fatime, akože je to pekné, nevravím že nie. Ale ak by som chcela svadbu tam, tak jedine vonku, je to také pekné, romantické, dnu sa mi to až tak veľmi nepáči ako napr. svadba v Elizabeth. Hlavne si zisti, čo si budeš môcť priniesť svoje, to si vieš potom zohnať lacnejšie :) My môžme do Stankoviec doniesť alko, nealko vlastné, ovocie, slané, sladké na stoly. čiže už teraz si odkladáme straváče, čo dostávame v práci, platné na rok 2020 a z toho nakúpime nealko a ovocie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@natalinkaz no super, dakujem za info. Neviem sa dockat a chcem mat vsetko tip top, kedze partner to nechava prevazne na mna. Skusim este popozerat a hlavne pockam na tu cenu nech viem kde budem mat aky rozpocet. Zatial ta pani celkom mila spisem otazky a hadam si budeme moct daco doniest, aj ked radsej by som sa dohodla na dobrej cene a nemusim mat starost a vlacit to tam :-)
Odpovedať
@dia23 veď to uvidíš, ako sa dohodnete :) veľa krát majú aj akcie, že dajú zľavu na alko a nealko, ak budeš brať od nich a tak :) My si chceme kupovať, keďže si aj výzdobu a všetko robím sama, tak už je to to najmenej kúpiť niečo a doviezť to tam a zasa keď to aj ostane, všetko sa popije doma. Chceme stavať dom, tak budú mať chlapi čo piť :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marcelka1902 My sme zvažovali ešte Gazdovsky dvor v Turnej, tak sme si dali spraviť cenovú ponuku aj tam..no a prekvapivo, vyšlo to veľmi podobne..čiže nebolo o čom :) a hlavne tá organizácia..všetko tip-top naplánované, každý detail, takže sme boli kľudnejší.. Jasné, že cena nie je ako v kulturáku, kde si môžete doniesť vlastné..ale boli sme spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, tak mame po vikendovom stretku v hoteli Elizabeth. kratke info.Velmi prijemna pani svadobna managerka, vsetko nam vysvetlila a ukazala nam moznosti, ktorych je tam ozaj dost (restauracia, saloniky, kongresova sala... vsetko zalezi od poctu a priania hosta). Cenu zatial nemame, kedze sme obdrzali svadobnu ponuku, kde si mozeme vybrat o co by sme mali zaujem, nasledne nam to pani managerka naceni na komplet. Pomuku maju dost siroku a je z coho vyberat. Ceny sa zdaju byt primerane a je tam moznost dohody. Daju sa donies aj drobnosti ako sladke, slane, ovocie, za korkovne aj vino, alko.... to je asi vsade standart. Davaju aj apartman gratis pre novomanzelov co je urcite fajn. Vo februari tam maju svadobnu vystavu, kde budu mat pripravene miestnosti a aj vyzdobene, budu tam aj vystavovatelia s ktorymi sa da hned aj dohodnut. Vraj tam bude aj dajaka zaujimava tombola, modna prehliadka a kopec dalsich veci. tak urcite sa pojdeme pozriet. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?