Svadba v hoteli Mousson v Michalovciach

Boli ste tam niekto?
Odpovedať
Na svadbe som tam nebola ale chodim tam casto za kamaratom. Je tam celkom pekne ale ceny su omnoho vyssie s porovvnanim inych hotelov v MI aj na Sirave.
Odpovedať
Viem len toľko, že hotel je nádherný. Moja kámoška tam bola na svadbe aj ja občas zájdem na obed. Kuchyňa je super. Myslím, že ceny nie sú prehnané. Viete sa dohodnúť.. x-) Personál je profesionálni. Veľké parkovisko a pekné ubytovanie pre hostí. Pokiaľ chceš mať svadbu na vysokej úrovni a za prijateľné ceny tak neváhaj. Netreba sa ti trepať niekde na Šíravu.
Odpovedať
ja som tam bola minulého roku na svadbe kamoške, krásne prostredie, jedlo bolo výborné, ochotní personál. a že vraj ani ceny nie sú také strašné ako každý hovorí.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Mate niekto aj novsie info? :) Je to stale take fajn ? :)
Odpovedať
My sme mali v Moussone svadbu teraz v júly 2016. Pôvodne sme mali mať na Šírave v Glamoure,ale keďže sa nám presunul termín a v lete sme nechceli riskovať opitých ľudí z diskotéky z Kamenca na pláži pri našom hoteli, tak sme to presunuli do Moussonu a neľutujeme. Obrad sme mali v záhrade hotela. Super bolo, že tam je celkom súkromie, ale napriek tomu dostatok priestoru na zábavu, oddych na lavičke v záhrade, či na parkovanie. Ubytovanie bezchybné, personál na úrovni, jedlo bolo úžasne. Cena odpovedala kvalite (za jedlo určite, nápoje sme mali vlastné - okrem povinného odberu). Orientačnú cenu majú aj na stránke, prípadne napíš mail a pošlú Ti podrobnejšiu ponuku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?