Svadba v Kaštieľ Fričovce (pri Prešove)

Poprosím vás, o informácie, skúsenosti, dojem, klady, zápory a poprípade ak máte aj fotky z priestorov :) dakujem pekne
Odpovedať
viem, že susedia tam robili a boli spokojní
Odpovedať
Profilova fotka
@loovely - 29.8. som tam bola na svadobnej hostine, su tam k dispozicii 2 saly jedna dole na prizemi (mensia asi pre cca 30 ludi ) a dalsia na poschodi ( pre 80 ludi). Ja som bola v tej vacsej miestnosti. Co sa tyka saly tak bola velmi pekna - darmo kastiel je kastiel :) parket sa mi zdal,ale trochu maly a kapela z neho este ukracovala. K dispozicii bola aj vedlajsia miestnost, kde bolo krajanie torty a vecerny bufet a odtial sa dalo vyjast aj na terasku, kde sme sa fotili a vela ludi tam pocas svadby postavalo a kecalo. Co mi vadilo, tak to bolo neustale chodenie hore dole po schodoch, ked clovek potreboval ist na WC. Davam plus za vonkajsi areal, ten je fakt pekny, casnici/obsluha bola v pohode, ale hlavne jedlo mi nechutilo.
Odpovedať
Ahoj a ja som tam bola no svadbe, no ako písala monika je to kaštieľ pripadalo mi to všetko staro :D No parket bol malý a podľa mňa je tam strašná akustika, muzika je blízko ľudí a ju mali aj dosť hlasno také ani rozprávať sa nedalo a samozrejme nieje tam klíma môžu byť aj okna otvorené ale aj tak je tam horúco
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Poslednu sobotu tam mal svadbu brat.. Krasne prostredie a okolie kastiela, krasna sala..tym ze sama sala osebe je elegantna staci minimum zdobenia..vyborny je osobitny priestor pre bufet a velka priestranna terasa, podla mna obrovske plus.. Minusom su toalety o poschodie nizsie.. Sala je vhodna max 80 ludi.. A myslim ze aj parket je na to postacujuci..co sa tyka jedla.. Bolo vyborne, pekne naaranzovane, dobre ochutene -myslim aj porcie dostatocne..akurat sa niektori stazovali na studenu polievku, ja som ju jedla az ked doniesli druhe kolo a to uz bola vyborna horuca.. A ryza bola tiez zla.. Cize radsej zvilit zemiacky..trochu ma zarazila neochota personalu den pred svadbou ked sme ich poprosili o pomoc pri niektorych veciach a takisto pri vybere menu trosku problem ale nakoniec a podvolili.. Co sa tyka svadobneho dna,personal poskytol vsetko co sme chceli..do rana nas nechali kym boli hostia.. Cize asi tolko..:)
Odpovedať
dakujem krásne za informácie :) asi najviac mi pomohli osobne informácie/ skusenosti s jedlom .... kedže este som sa nestretla s restauráciou, ktorá by ponúkla ochutnávku hlavného menu. Ak este viete nieco doplnit, pomoze to kedže som sa este nerozhodla :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@loovely ahoj :) my sme sa rozhodli mať svadbu vo Fričovciach. Už sme zaplatili aj zálohu. Uvidíme, ako to bude pokračovať, ale zatiaľ som MAX spokojná. Ochota neuveriteľná, už som tam bola asi pätnásťkrát (ja som trošku šiši) a nikdy ma nijako neodbili, práve naopak. Stále dookola so mnou všetko pochodili, vysvetlili. Dokonca sme sa tam rozhodli ísť najesť a dali sme jedlo, ktoré bude hlavné na svadbe...a bomba top :) a teda my sme mlsné jazýčky :) verím, že som pomohla :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?