Svadba v kaštieli v Studenom. Aké sú vaše skúsenosti ?

Ahojte baby, hladam niekoho, kto mal svadbu v Studenom. Potrebujem poradit, ci je lepsie mat v lete hostinu vonku alebo vnutri. Budem velmi vdacna za vase nazory. Dakujem
Odpovedať
1
2
Ahoj, ja som na jednej takej svadbe bola...obrad bol vonku, celkom ok, ale cirkevny obrad je ovela krajsi a hostina bola aj vonku aj vnurtri. Mne sa na tom priestore nepaci ze je strasne clenity a ked mas viac ludi musis ich rozdelit do viac mistnosti a navyse aj tanecny parket musi byt mimo. To mne osobne vadi. Pokial to bolo cele vonku, celkom to bolo fajn, ale uz aj v lete je malo takych dni, kedy je celu noc dostatocne teplo, aby ta to netahalo dnu. D.
Odpovedať
Ahoj, ak mas svadbu v Studenom, pozicaju ti velky stan, nemusis sa bat pocasia. Inak vnutri je to tiez prekrasne, nahodou je to fajn, ked sa napr. Neskor oddelia stari od mladych. Kedy mas svadbu? H.
Odpovedať
henrieta, totizto oni taky velky stan vraj nemaju, a preto vaham ci to robit vonku al. vnutri. Vonku to moze byt super, len je tam riziko pocasia. Neviem si to predstavit, ked zacne prsat. Inak mam to zaciatkom jula.
Odpovedať
magicka, skus ich poprosit nech ti sprostredkuju pozicaniu stanu - ja som mala svadbu vonku a tiez sme sa s majitelom zamocku /nebolo to ale studene / dohodli, ze on ako podnikatel nam sprostredkuje najom stanu / normalne to stoji okolo 80 - 100 tisic na noc, vdaka majitelovi sme ho mali za 15 tisic / - svadba vonku ma neopakovatelne caro a stan ta ochrani pred vetrom aj zimou - prenajima sa aj osvetlenie, kurene a stan je obycajne uzatvaratelny... v studenom sme mali viacere firemne akcie a vzdy mame party stany - nie som si ista, ci to vybavuje nasa firma - skor si myslim, ze samotni majitelia maju svoje kontakty ... mozno by vam ich vedeli poskytnut - v studenom je naozaj krasne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
rozmyslala som nad tym istym, ale asi vsadim na vnutrajsok. naposledy som tam bola prave teraz v lete v noci a kosa jak na sibiri a vlhka trava. ale inak naozaj uzasne. takze my budeme vnutri a von sa len bude vybiehat na vzduch alebo tak nejak.
Odpovedať
Divoska a ty kedy mas termin? dai, 100 tis. za stan je prilis vela, to mozem ist za to na svadobnu cestu. Skoda ze mi nemame takeho majitela zamocku.
Odpovedať
Profilova fotka
magicka ked sa nastavis na ikonku nevesty vzdy tam je nahlad kedy a kde. alebo potom v zozname uzivatelov vytriedit si podla datumu alebo mena. ale ja az jul buduci rok :) ta suma sa mi ale zda riadne prepisknuta... a mas uz aj rozpocet a tak? lebo ja mam zatial len rezerve pretoze chcem len tam a nikde inde, a o ceny som sa teda preventivne nezaujimala.. ale aj by ma zaujimali :)
Odpovedať
ta suma je naozaj prepiskla - skuste ale skontaktovat napr. KAPU a lepsi rozpocet nedostanete - my sme od nich dostali 92 tisic bez zariadenia... :-( od komercnych firiem to bolo podobne,,,
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
diki nsoci, to uz mam vsetko dvakrat poprecitovane. Asi kaslem na stan a bude to vnutri
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj magicka, v studenom definitivne nemaju stan a poradia Ti pozicat 8-) ; ja som sa pozerala za cenovymi ponukami vsade na slovenaku nielen v BA, a pod 100tis. nebol ani jeden; ako je to vysoka suma urcite, lenze ten stan musi aj vyzerat, preto to nie je nejaka obycajna plachtovina na "4" tyciach:-); inac ja ssm sa aj pozerala, ze co by to stalo zohnat mimo SR a ceny boli este 2x vacsie; cize kazda sranda nieco stoji...niekedy vela...inokedy menej; ja si osobne myslim, ze svadba pod stanom je velmi nadherna, romanticka a vobec by som sa nebala pocasia, pretoze tie stany su uz tak prespekulovane, ze ti ich vedia aj vyhrievat a ta plachtovina je pevna, cize sa nezruti ked zafuka..kazdopadne je to risk..ale ..jeden nikdy nevie a moze to "vypalit" nadherne:-D; inac ak v studenom a trosku vacsia svadba tak len von..moj skromny nazor ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ale ved som tak nad tym uvazovala, ze to nema zmysel. Ved ked je pekne pocasie, stan nema zmysel a ked prsi vonku pod stanom, tak to tiez nie je bohvieco.
Odpovedať
magicka... ten stan ma vzdy zmysel... ked je pekne, tak si predstav ako jes na slnku ( preto si tiez v lete sadnes v kaviarni pod slnecnik ;-) ) a ked je vietor, tak ta uchrani... inak je to ako povedala iko - tie stany su super vybavene a velmi stabilne ( preto aj tolko stoja ) - nebudem ta presviedcat, ja len viem, ze sme mali svadbu v stane a bola nadherna ... teda bola nadherna a presne taka aku som si ju vysnivala ja... ty si samozrejme mozes vysnivat inu svadbu a bude pre teba urcite nadherna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
velmi mi dobre padlo toto citanie ;-) .tiez planujeme svadbu v Studenom a pre mnozstvo ludi, jedinou moznostou je stan. Trapili ma tie prachy kt. sa musia do toho stanu vlozit, ale ked citam tak sa s tym uz zmierujem :-D
Odpovedať
coconuti a ty planujes svadbu vonku? Ono by to bolo strasne krasne vonku ( ak vyjde pocasie ), ale ta cena! Ved za cenu stanu, mozem urobit taku hostinu.................ze dovidenia. Takze sa zmierujem s variantou vnutri
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, tiez by sme chceli mat svadbu v Studenom, ale boli sme rozhodnutí pre ten stan. Kamaratka tam mala svadbu pod stanom a bolo to uplne super. Neviete niektora ci to nieje len docasne, ze ho tam nemaju? alebo neviete poradit nejaky iny tip, kde by sa dala spravit svadba tak aby tam mali k dispozicii aj stan?
Odpovedať
chrobacik, vraj oni stan nemaju, daju ti len kontakt na firmu, ktora ti ho pozicia ( za 100 tis. ). Ale rataj aj s tym, ze si budes musiet pozicat stoly, stolicky, navleky, plus vyzdoba a to sa vysplha aj do 140 tis. Takze zavisi od toho kolko ste ochotni investovat. Mne sa to zda dost...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj magicka, to uz sa zda dost aj mne. Este som rozhodila siete po kamaratoch, mozno niektory nieco dohodi. :-D Strasne by som chcela mat svadbu vonku, ale bez toho stanu by som si na to asi netrufla.
Odpovedať
Profilova fotka
magicka a chrobacik, nam tiez dali kontakt na stan zo Studeneho, a ked nam spravili kalkulaciu tak sme sa zacali lucit so svadbou v Studenom(samotny stan cca 100 tis. a bez zariadenia) Este ze existuje zenska intuicia ;-) mne napadlo opytat sa v nejakej svadobnej agenture, ze ci nahodou to tam nevyjde lacnejsie. a ... 8-) v svadobnej agenture nas stan pre cca 60 ludi aj so stolmi, obrusmi,stolickami, navlekmi,osvetlenie a nevies co este-prosto v celej vybave vyslo asi do 90 tis. takze je to trosku rozdiel. a magicka mne je tiez luto tie prachy, ale je to (dufam) len raz za zivot, preto sme sa obaja rozhodli ze nam to stoji za to, aby sme si to uzili ako v rozpravke :-D
Odpovedať
dievcata, toto rozhodnutie je samozrejme na Vas, ale trocha sa cudujem, lebo cca 90.000 len za inventar je neskutocne vela a to si mozete spravit pokojne svadbu aj v Carltone, kde to uz naozaj ma vysoku uroven a navyse budete mat ludi v jednej miestnosti spolu s tanecnym parketon.... studene je krasne, ja tam chodievam skoro kazdy druhy vikend, ale vravim, bola som tam aj na svadbach.. a nebala som z toho az taka nadsena, teda ak islo o velke svadby...
Odpovedať
dobroslava, inak svadba v Carltone vobec nie je draha. Kamoska bola vyvalena, ze jej dali lepsiu cenu nez v Pegase. A to je myslim si velky rozdiel. Za ten stan tolko davat je riadna blbost, a aj tak si myslim, ze taketo veci by mal zabezpecovat ten hotel, kde sa svadba kona a nie si robit starosti este aj s vybavovanim inventaru. To uz cloveka prejde aj chut na svadbu. Ale som si vsimla, ze pod stanom sa neda ani tancovat, je tam taky uplne mini-parket.
Odpovedať
Kocky, ja som sa bola pozriet v Studenom. Boli sme velmi sklamani pristupom pana majitela. Jednal s nami ako na trhu. Rozpraval o nejakej VIP Tekelyovej dcere.. :-N neodpovedal na otazky absolutne, po anglicky s priatelom jednat nevedel .... miestnosti v kastiely su male, strop vam pada na hlavu. Hostia by sa vo vnutri museli rozdelit na skupinky. V Carltone nam dali uzasnu ponuku, neporovnatelnu s RVS klubom.. Pristup je na urovni a profesionalny. Usetrim za dopravu a stan. Bola som na svadbe so stanom pri zamku v juznom FR, bolo 38stupnov, nedalo sa dychat. Som rada, ze mame klimatizovanu miestnost a v pripade dazda nie mokry parket.
Odpovedať
Profilova fotka
...skvele citanie, fakt zalezi komu co sa hodi, a kto chce do coho investovat ;-) ja napriklad mam velmi dobru skusenost so Studenym aj s ich p. prevadzkarom- majitela som nestrela; robila som tam 3 velke "VIP" akcie a boli absolutne skveli a profesionalni- neskutocne chutne jedlo..co sa tyka svadieb, podla mna je to tam uplne nadherne leto-jesen a svadba je tam uplne perfektna, ja milujem bbq a v studenom ti pripravia na grile, vsetko co len chces..a to sa podla mna velmi hodi na svadbu, take male opekane prasiatko, kridelka, prsicka; dalej je tam taky open space- zahrada, ze sa clovek moze ist prejst, nik na neho necumi, pekna fontanka, sukromne parkovisko..a ano aj ten stan..drahy jak svina ]-( , ale ak na to clovek trosku ma, preco nie? ja napriklad carlton nemusim :-| je to pekny hotel atd, bola som na vaicerych svadbach vsetko ok, ale take zavrete..ak chce clovek ist na vzduch musi pred hotel, cez cely recepciu..tam je miliarda ludi- hlavne turistov/ ktori hojne vyuzivaju zachody- evrte mi, veim o com hovorim :-D - je to take velmi verejne miesto, a zase v lete vkuse trcat dnu, by som tiez nechcela..ale to nechcem nikoho odhovorit ani urazit, len moj skromny nazor ;-) ako som uz parkrat povedala, svadba je jeden velky vydaj penazi :-p ;
Odpovedať
Iko suhlasim, v Studenom mas hlavne sukromnie. Ja nemozem na p.prevadzkara dopustit. Je to velmi mily clovek. Len by som chcela zistit nazor niekoho, kto tam uz svadbu mal a ziskat nejake rady...uz pripustam alternativu bez stanu.
Odpovedať
V lete, koncom augusta- cez vikendy je Carlton dost prazdny..to mi bolo potvrdene. Zachody maju nasi hostia aj na svojich izbach.. a mame tam vlastnu satnu. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Ja si myslim, ze nasa miestnost je dostatocne sukromna. V Studenom sme stretli len pana majitela, neviem ci je aj prevadzkar, ale tak sa nam predstavil. Na jedlo v Carltone zase ja nedopustim. :-p
Odpovedať
ozaj babenky... . Kazdopadne ma odradilo aj to,ze pocasie nemame garantovane zehej.. To by mohlo dopadnut vselijak. Ale hlavne sa neodporuca mat cokoladovu fontanu vonku. Silne voni a prilaha ihned huf hmyzu, vsetko z okolia.. To je dalsia vec. Grilovacky su fajn, ale ja mam radsej klasicku recepciu s kanapkami a jahodkami na svadbe.. Kazda z nas si musi najst svoj individualny styl.
Odpovedať
mne na tej svadbe v Studenom najviac vadilo to, ze tie saloniky su strasne male a ja moc neuznavam delenie hosti na starych a mladych a hlavny problem bol, ze tam nie je miesto na parket a tak sa tancovalo hned pri vstupe (tam kde je ten krb) a to bolo take vselijake... ale uznavam, bbq bolo fajn, neboli problemy s parkovanim, zahrada je krasna, ale zasa mi chybalo to, ze ked je sobas v meste, tak tam pridu zagratulovat aj znami, kolegovia, susedia... tzn. ludia kt. vas poznaju ale na svadbu ich nepozyvate, avsak do studeneho (kedze sobas bol priamo tam) prisli len ti, kt. ostavali aj na hostinu
Odpovedať
tak ja neviem... mam taky dojem, ze si tu kazda obhajuje svoje riesenie ;-) to ale asi nie je ciel diskusie... iste, treba si dat pozitiva a negativa vedla seba a porovnavat... co sa vam viac hodi, to si vyberte... myslim, ze na sk je malo miest, kde sa da spravit naozaj na urovni svadba... my by sme tiez nad tym stanom omnoho dlhsie uvazovali , keby mal byt za 100 tisic... pocasie? neverite ako sme den co den boli prilepeny na nete a kazdy druhy den sme sa tesili, lebo v predpovedi tvrdili ze bude pekne ( a kazdy prvy plakali, lebo malo byt skaredo... ) nakoniec bolo pocasie idealne - 27 stupnov ...okrem toho nasa zahrada patrila k zamocku v cerenanoch, kde sidli 2. najlepsia restauracia na sk a ti nam aj organizovali svadbu - nebyt tohto faktu, opat by som asi dlho rozmyslala... hold, v nasom pripade bolo riesenie vonku so stanom idealne ( suviselo to ale s mnohymi okolnostami, ktore boli splnene )... niekedy treba risknut aby ste si splnili sen ... a kazda z nas je ina - niekto chce Carlton, niekto zahradu a niekto za idealne miesto povazuje kulturny dom - proti gustu, ziaden disputat x-)
Odpovedať
Treba si zvazit pre aj proti. U nas vyhral radisson SAS so svojou skandinavskou kuchynou a najvyhodnejsim balickom pre hosti a aj nas. V Studenom sme nemohli ubytovat ani polovicu skandinavcov... k dispozicii mali len 8 izieb. samozrejme je kopec drobnosti na ktore clovek musi mysliet. :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?