Svadba v Las Vegas. Čo na to vravíte?

Caute kocky, co hovorite na svadbu v Las Vegas? Alebo poznate niekoho, kto sa tam bral???
Odpovedať
Profilova fotka
pôvodne sme aj my niečo také plánovali, ale rodina by nám to neodpustila - asi im ide o tú hostinu. Kolega sa tam ženil. Prebehlo to bez problémov, zaplatili 50,- USD a dostali na mieste aj šaty, aj kvety aj certifikát. Potom im už len 15 mesiacov trvalo, kým im cez medzinárodnú martiku v Brne uznali sobáš. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme planovali minuly rok, ale nakoniec sme to zavrhli (no nie kvoli Las Vegas, ale sme pracovali cele leto a nemali sme volne dni - okrem toho by sme na to vela minuli... radsej sme si odlozili peniaze na svadbu na Slovensku s celou rodinou :-D) Preco, uvazujes o tom?
Odpovedať
Profilova fotka
Uz to stoji viac ako 50 dolarov. Iba poplatok pre LV je 50 (alebo myslim, ze uz 55 dolarov) a potom este platis kaplnke - to uz zavisi, aku si vyberies. Moze stat aj 1500 dolarov, aj viac. My sme planovali rychle "drive-through" - malo to stat nejakych 60 dolarov (nepamatam si presne...)
Odpovedať
Uvazujem, lebo som sa vcera rozpravala s nastavajucim. Z jeho rodiny by asi nikto nebol na svadbe, tak preto. A okrem toho, by to nemuselo byt zle - celkom dobry zazitok. "az raz budeme detom spominat: mama s ocom sa brali vo vegas..." :-D :-D :-D Kolko by to tak mohlo stat??? Ja som pozerala nejake linky - priamo z Vegas, a da sa povedat, ze to ani nevyjde viac ako taka cela oslava na Slovensku, ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ceny som Ti napisala vyssie. Ten zaklad je uplne lacny (myslim poplatky). Ked to chcete aspon trosku "svadbovske" (hudba, pekna kaplnka, kvety...) - mozes pocitat tych 55 USD + asi 300USD... Ked si popozeras stranky, najdes tam vsetko - maju take svadobne balicky, kazdy v inej cene). No a letenka nejakych 35 000 na jedneho... vlatne to bude mozno este lacnejsie, ako na Slovensku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Alex, dala som si vyhladat, ale lacnejsiu ako za 34tis mi nenaslo :-) Ale inac diky za sper tip na stranku, zide sa mi :-)
Odpovedať
Ak vas zaujima, este je dobra www.easyjet.com, ale su tam len europske letiska...
Odpovedať
ja budem cestovat asi z zürichu, alebo prinajhorsom z friedrichshafenu. Takze musim hladat odtialto nieco. Ale diky i tak
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
:-) Ahoj Helen, ak si tu poraď ak vieš...salóny v BB - sú v nich aj svadobné šaty od La Spoma? Neviš? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
caute baby, vedel by mi niekto poradit, co presne potrebuje slovensky par pre sobas v USA (obaja slov. obcania) . Ake doklady, povolenia, kde ich ziskat, ako to dlho trva...Velmi pekne dakujem za odpoved. Mozete pisat aj do IP.
Odpovedať
Článok sa načítava...
vierica skus tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
maryam. ja poznam. ta svadba ta bude stat velmi vela. aj ked tam budete len vy dvaja a jeden akoze svedok. a ta svadba ti neplati na slovensku. takze oni sa idu brat teraz aj na slovensku. ale zazitok je to uzasny.
Odpovedať
Ahojko, my sme boli v oktobri 07 v USA a medzitym aj v Las Vegas a teda ked sme uz tam boli nenechali sme si to samozrejem ujst :-D Mozeme teda povedat, ze to bolo super a najlepsiu zabavu z toho mali nase rodinky (az na zopar ubohych a zavistlivych jedincov) ale kedze sme spolu uz 10. rok nebolo to pre nich ziadne shocking prekvapenie a straaaaaaasne sa smiali do telefonu ked sme im to hovorili :-D Nepotrebovali sme dokopy nic, len pas, resp. doklad totoznosti, ale pas je zrejme najdoveryhodnejsi. Treba skocit na urad, kde vypisete kazdy jeden papier a potom to take mile tetusky nahadzu do kompu, vydaju vselijake povolenia a dokladmi na sobas ste vybaveni :-) My sme sa boli spytat v Little white wedding chappel asi okolo 21.30 vecer, oni by nas bolo oddali aj hned, ale kedze sme tie papiere este nemali vybavene, tak sme sa na ten urad vybrali a ten funguje az do 24:00 (Supeeeeer)a za 15 min sme odchadzali aj s dokladmi a na druhy den bola svadba, kamaratom, co tam boli s nami sme to oznamili rano a zamerne sme to cele ladili veeeeelmi lezerne, rifle a tricko a pohodova nalada!!! No poviem vam bolo to bohovske, trvalo to cele aj s fotenim cca 15 min, potom sme este pokecali s oddavajucim este nejake sukromne foto pocas ktoreho nam zatila poorazali vsetky doklady. Jeden z nich treba odoslat na nejaky urad do USA za 10 dolacov a oni ho potom poslu orazeny na uvedenu adresu a doma uz len uradne prelozit a dat uznat. Ale kedze sme nase rodinky a kamratov nechceli o nic ukratit tento rok v oktobri si to zopakujeme uz naostro tu doma a samozrejme so vsetkymi nalezitostami :-D na poziadanie mozem vytvorit albus s foto z LV svadby :-) Takze tot nase skusenosti a zazitky :-D
Odpovedať
Co hovorim na svadbu v las vegas? Nie je to vobec "stylish", je to asi take daco, ako ked sa clovek berie v Disneylande, je to hrozne lacne (nemyslim tym financne). Beru sa tam kadejake typky. Zijem v USA 5 rokov, tak neplacam len tak do vetra.
Odpovedať
Tinkaa, dik za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
tinkka, no sem s tym albumom :-)
Odpovedať
jaenette • Dnes o 15:29 Ahoj, chceme se vzít v Las Vegas. Nevíte co je všechno potřeba zařídít před a po obřadu? Našla jsem, že po obřadu je akorát potřeba předložit oddávací list opatřený apostilou na zvláštní matriku v Brně. Který musí být pravděpodobně přeložený soudním tlumočníkem. Je to všechno nebo je potřeba mít ještě něco. A máte někdo zkušenosti jak dlouho to tak všechno trvá? Předem díky moc! :) zuzkut • Dnes o 15:31 WAW:) Absolutne s tym nemam skusenost, len ma strasne zaujala ta tema... :) Drzim palce. Papa:) jaenette • Dnes o 15:32 :) díky! sharin • Dnes o 15:35 Moji kamarati sa vzali v Las Vegas. Neviem, ci by ti to pomohlo, kedze su to slovaci a netusim, ci mame v tomto rovnake zakony. Co si spominam, tak hovorili, ze aby im to uznali, tak treba dat sobasny list uradne prelozit ale oni si to nedali uznat. Ak budes chciet, poslem ti do IP mejl na tuto kamosku. liana • Dnes o 15:35 ja by som ti strašne rada pomohla, len nemám v týchto veciach skúsenosť. len prvé čo ma napadlo, že vedeli by ti poradiť Kája Gott, alebo Linda Rezešová ale myslím, že info by ti mohli poskytnúť na americkej ambasáde. tam by to mali predsa vedieť presne jaenette • Dnes o 15:45 (Príspevok bol upravený adminom, lebo nebol v súlade s pravidlom Nepíš do fóra to, čo patrí do internej pošty) Ja jsem nasla nejaky informace napr. tadylink do IP, pravdepodobne to bude dost podobny jako v Las Vegas, akorat vim, ze tam na rozdil od New Yorku neni potreba byt nejmene 2 pracovni dny pred. A taky na povoleni snatku neni potreba cekat 24hodin. Kdybyste mela nejaka osobni zkusenosti tak budu rada Sharin diky za kontakt!
Odpovedať
Moje kámoška žije ve Vegas, a taky se tam vdávala, ale už je i rozvedená ;-)
Odpovedať
jaenette: vidis, zopar prispevkov hore pisala "tinkka" - napis jej do IP, to je ta moja kamoska :)
Odpovedať
caute baby, tak ja sa pridavam. ja som sa vydavala v las vegas pred cca dvomi rokmi. my sme to mali naplanovane. nik o tom nevedel. po svadbe sme domov poslali sms, vsetci boli prekvapeni, ale bolo to super, riadne sme si to uzili. najviac sa smiali na oblecenii, heh, ja som mala tricko, flip-flopy a riflovu suknu, ktoru som si den predtym kupila (reku aspon suknu musim mat na svadbe ;-) ) a muz koselu, kratasy a tenisky. bolo to super, uzili sme si to neskutocne a potom sme este tri mesiace oslavovali so vstkymi znamymi i neznamymi na slovensku. kazdy povedal, ze to bol najlepsi napad, aky sme my dvaja mohli mat. ale ide aj o to, ze ja nie som typicka nevesta a biele saty proste nehrozili :-) ako pisala tinkka, je to simple, pridete na urad, kde vam vydaju povolenie za 50 dolcov (teraz uz nie su otvoreni 24 hodin denne, treba to checknut na nete) a mozete sa zobrat. svadba stoji od 50 dolarov vyssie v zavisloti od zelania...my sme mali taku, 3 fotky v cene, typek nam spravil 6. potom sa ocakava nejaky tringelt pre sobasiaveho. kedze sme sa brali cez vikend, tak nam dali papiere, ktore spolu s money orderom bolo treba poslat na matriku vo vegas. my sme tam sli v pondelok osobne a uz tam mali dokumenty, vsetko sme im zaplatili v hotovosti. dalej to uz vybavovali oni aj s apostilom, ktory potrebujete na slovensku na zoficialnenie svatby. cele to travlo asi 3 tyzdne a mali sme papiere doma. tu to musis dat oficialne prelozit a odniet na matriku, kde ma jeden z vas trvale bydlisko. oni to zu dalej doriesia. toto trvalo asi tri mesiace (ved slovensko :-) ) ale apson mss cas zvyknut si na nove meno :-) ja by som proste nemenila, bola to pre mna najlepsia svadba na svete, lebo sme tam boli len sami dvaja a riadne sme si to aj ptom uzili ;-)
Odpovedať
ozaj, este jedna vec baby. davajte pozor na tu svadbu doma, lebo je to ilegalne. zistovala som si to dopredu, ked uz ste zosobaseni raz, tak hoci to nie je oficialne na slovensku, tak uz sa to nemoze urobit druhy raz. asi len cirkevny slub alebo nieco take sa da, takze si to zistite. mys me tiez povodne chceli potom urobit druhu svadbu tu,a le tety na osobitnej matrike (skuste tam brnknut) mi povedali,ze naozaj je to ilegalne. a druha vec, ked sa raz chcete zobrat, preco to robit na osem krat a nie raz tak, ako si to predstavujete ???
Odpovedať
Takze moje zkusenost se svatbou v LV. Predtim, nez se jde na urad, je potreba si vybrat nejakou kapli, kde daji potvrzeni o zaplaceni a pote se jde na urad. My meli svatbu v Hollywood chapel, samozrejme kyc, ale nechtela jsem pul roku dopredu resit vsechny veci spojene se svatbou a koho pozvat, koho ne, atd.. Takze takhle nam to vyhovovalo. Svedky jsme meli s sebou, ale snad je tam i moznost prideleni. Nas stala svatba 170 dolaru, meli jsme vlastni hudbu, mohli jsme si delat fotky a udelali nam asi 20 fotek oni, navic jsme jeste meli oba kytky. Po obrade jsme hned jeli na tu vysokou vez, coz bylo super, a vecer jsme sli na horskou drahu a na drink, takze pohoda. Kamen urazu nastal v momente, kdy jsme si chteli nechat poslat tu kopii oddaciho listu (zakladala jsem na to tady tema, bhzl mi odpovedely jenom nejake radobyvtipne slecny a nikdo mi neporadil), protoze z CR to proste nejde a ted jsem to zkousela i ve VB a tam se taky nepodarilo. Takze zrejme budeme muset tu zadost poslat spolu s penezma z USA. Jestli tedy muzu doporucit, tak tomuhle se da predejit prave tim, ze clovek zustane v LV dalsi nejake dva dny a tu kopii si rovnou vyzvedne. My jsme cestovali, takze uz jsme pak na to nemeli cas.
Odpovedať
ahoj, ráda bych něco podobného jako svatba v LV, jen v džínách a tričku a hlavně sami dva, jen ty letenky do Vegas jsou strašně drahé, nevíte o něčem podobném třeba v Evropě? děkuji za odpovědi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahoj,my jsme odjeli na svatbu v Las Vegas od firmy v čechách a bylo to fakt dobré, koupili jsme si balíček , kde jsou v ceně i výlety do národních parků a za peníze, co bychom dali za hostinu a příbuzné jsme se pohodově podívali po americe. ;-)
Odpovedať
Las Vegas je přes den obyčejné místo a jedno velké staveniště. Já bych tam svatbu nechtěla. Má sice své kouzlo něčeho chcete-li vyjímečného, ale pamatuju si hormady a hromady lidí, odpadky a šílený vedro i ve dvě v noci. Byla jsem ráda, že jsme se ve Vegas zdrželi mimo jiným místům dokonce 2 noci, ale stačilo :-) peníze na prohrávání v kasínech nám stejně chyběly ;-)
Odpovedať
Vegas není o kasínech, já také nehraji, je o šou, které jsou zadarmo pod širým nebem, je tady vše v jednom městě, křižíkova fontána, eifelova věž, disneyland, zoo, galerie... velmi jsme si to užily a strategicky je vegas dostupné pro výlety do Death Valley, Zion, Monument Valey,Joshua Tree...... hlavně nikdo nic neřeší, žádný stres, to mi přišlo na Vegas parádní.
Odpovedať
zuzana, všechny vyjmenované místa jsme obrazili, a desítky dalších. Já neříkám že Vegas je o kasínech. Asi jsem byla příliš unavená, abych si uvědomovala jak úžasné to tam je ;-) Vegas mi v noci při příjezdu vyrazilo dech svou neonovou září a velkolepostí, to nepopírám, ale vdávat bych se tam nechtěla
Odpovedať
Ahojky, tak my v dubnu letošního roku projeli kus Californie včetně Las Vegas, a můžu vám holky říct, že v žádném případě bych v Las Vegas svatbu nechtěla, přítel mne v usa požádal o ruku, ale v San Francisku, plánoval že až v Las Vegas a nakonec byl rád, že to změnil. V Las Vegas se nám moc líbilo, spíš ale v noci,přes den je to špinavé a poblité město od nočních pitek, rozestavěné.....je to tam dělané na to se jet pobavit, zahrát si v casinu, super nákupy i levné značkové věci, plno outletů, všude bary, pití ve velkém,pěkná show, skvělé jídlo, lítá se od tama na výlety do okolí....ale svatbu, to teda v žádném případě..... Ale jak písšou už holky...v noci nádhera, krásný výhled z Eifelovky, na to nezapomenu a na hrající fontánu u hotelu Belagio.... Myslím že stačí tak max 2noci..... Zuzana999, nemáš pravdu, Las Vegas je především o kasínech, a to všechno okolo je už jen vedlejší produkt.....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?