Svadba v Leviciach. Kde ste mali alebo budete mať svadbu?

Profilova fotka
Ahojte baby, no čo poradte mi co tieto nase levice ponukaju:D Napada ma Golden eagle, atom , lev co hned vylučujem:D tak dávajte návrhy dalej dakujem,,,
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
dá sa aj v okolí Levíc, ja ešte nemám upresnené, mne ocino ide vybaviť miesto tak to nechávam na ňom. Ale v okolí sú tiež nejaké pekné miesta treba len pokukať na nete.
Odpovedať
ahoj my budeme mat svadbu v restauracii Horaren - pri Mochovciach je to tam velmi pekne, chceli sme mat v astrum laus, ale zial na nas termin tam uz je obsadene :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme mali svadbu vo Fajke a pacilo sa nam tam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkamatus pozri aj tieto temy : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/l... http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/n...
Odpovedať
Profilova fotka
Este mate nejake tipy????
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkamatus my to máme v reštaurácii v Družbe (sú aj krajšie miesta, ale vyhoveli nám vo všetkom čo sme chceli,poznám sa osobne s majiteľom, takže super komunikácia...) pekné svadby a dobré služby sú tiež vo Fajke (max 60 ľudí), v Goldene (len tam je to priestorovo blbé, rozdelené sedenia a tancovanie do 2 miestností..radšej pre svadbu okolo 80-100 ľudí) Astrum - nevidela som, ale je to veľké, pekné a dá sa priestor zmenšiť / zväčšiť podľa počtu hostí bielymi paravánmi horáreň v Tekove je super, rovnako super aj Rekrea...krásny je vinársky dom Maxima, ale drahší...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu na zámku v Topolčiankach (45 min cesty autom), ale v Leviciach som bola na svadbe v Atome, v Pereci, v Družbe, v Leve, v Bažante na Margite-Rekrea a počula som chválu aj na Ranč u Bobiho v Novom Tekove. Poznám pár dievčat, ktoré mali svadbu v Golden eagle a jednu čo mala svadbu v Thilií Keby sme robili svadbu v LV, tak sa asi rozhodneme pre Fajku. Svokra tam oslavovala a vtedy sa nám tam zapáčilo. Je to tam prerobené, personál ochotní a jedlo je tam výborné. Boli sme v miestnosti s krbom, takže to malo takú príjemnú rodinnú atmosféru. Záleží ale od toho, že akú veľkú svadbu chceš. Neviem totiž, že ako sú na tom s kapacitou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@mishuu Ahoj, spominala si Astrum aj Vinarsky dom a ze Vinarsky dom je drahsi. Je drahsi ako Astrum? Planujeme svadbu v LV, a zatial okrem Astrum sme nic nenasli, az teraz ten Vinarsky dom. Astrum je sice pekny, ale zda sa nam dost drahy.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ahoj no neviem ci si rozmyslal moj stryko mal v Kalinciakove v kastieli :-) je tam nadherne a pekne priestory skus sa tam spytat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@medulienka45 Vinársky dom bude asi lacnejší ako Astrum, v Astrume vyjde svadba cca. okolo 40,- € / osoba vo vinárskom, 30-35 € na osobu... @doda3103 Kalinčiakov, kaštieľ...hmm tam som bola, z vonku krásne, zvnútra je to obyčajný dedinský kulturák, podľa mňa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishuu tak ja si to uz moc nepametam nakolko stryko mal svadbu pred 11rokmi :-) ale mna sa paci z vonka z vnutra by mi bolo jedno ze vyzera ako kulturak
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
slecny boli ste uz niektora na svadbe v astrume? ako sa vam tam pacilo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
aj mna by zaujimalo, ci uz mal niekto z ludi na tomto portali svadbu v Astrum Laus. Rada by som videla fotky :-) My tam mame zajednany termin 11.5.2013...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte dievcata. mali ste niektora svadbu vo vinnom dome na margite? Ak ano, ako sa vam pacilo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
golden eagle je veľmi pekný a nie je to tam a ni drahé
Odpovedať
ahojte nevesty, ja tiež váham medzi golden eagle, il caffe a tiliou. bude nás cca.70 ludi tak podla mna golden je moc veľký na toľko ľudí, na tiliu hovoria že má malé priestory a aj tie negatívne názory o tílii. :-S konkrétne ešte mi nikto nevedel povedať čo je tam také zlé len,že o tom počuli :-| ak niektorá z vás už mala svadbu v tilii prosím nech napíše či bola spokojná alebo nie.dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kamaratka mala svadbu v tilii a boli so vsetkym spokojni. Niektori sa stazuju ze im nechuti jedlo, ale to sa da vyriesit tak, ze tam zajdete na obed alebo veceru a zistite ci tam varia chutne. Kamaratka bola spokojna so vsetkym :)
Odpovedať
Profilova fotka
@haifa v goldene mali 3 kamosky a vsetky mali do 60 ludi a kedze je to tam rozdelene na dve miestnosti kde v jednej sa papa a v druhej sa tancuje, urcite to nebude zbytocne velke, bude to tak akurat. Vsetky 3 si pochvalovali. My sme mali v il caffe a maximalna spokojnost so vsetkym.
Odpovedať
Profilova fotka
@haifa @mishelkaa my máme v goldene, ale novinkou je, že tie miestnosti vymenili..čiže v tej presklenej sa sedí a v druhej sa tancuje..spravili to vraj kvôli hluku, na ktorý sa sťažovali ľudia čo bývajú v blízkosti. ale pani čo nám bude robiť výzdobu a v eagli robí pravidelne hovorila že to tak bude aj lepšie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ninolina Hej, podľa mňa bude lepšie, keď sa bude jesť v presklenej miestnosti, lebo tam sa ľudia skôr budú kochať tým pekným výhľadom na záhradu, ako keby sa tam tancovalo, vtedy nikto nepozerá na záhradu :D A výzdobu bude robiť asi pani Kicková že? Dobrý výber, ona premení každú miestnosť na niečo nádherné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishelkaa aj ja si myslím tak :-) len sme boli prekvapení lebo prevádzkarka sa ani neozvala, a keby nám to nepovedala pani Kicková tak ani nevieme.. A už sme boli za ňou takže hádam to bude spravené podľa našich predstáv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu v Starom Tekove v Bazantnici, mozem len a len odporucat, skvele jedlo, okolie..
Odpovedať
@haifa ahoj, ja som sice este nemala svadbu, ale o tom, ako to funguje v Tilii mi vravela teta, ktora pracuje ako casnicka v inom podobnom zariadeni. Oni sa medzi sebou vsetci poznaju. Pani majitelka vraj vsetko slubi, ze vsetko sa da, vsetko sa vybavi a nakoniec to tak vraj nie je. Kuchara vraj tiez nemaju dobreho... nam sa tam velmi pacilo, no nakoniec som dala na radu a nezajednavala som tam. My budeme mat zabavu v Tekove, v Bazantnici. Aj odporucania od janusa139 ma presvedcili :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte :) takže už môžem pridať aj ja moju skúsenosť- mali sme svadbu v astrume a boli sme naozaj spokojní :) majú naozaj krásne priestory a veľmi chutné jedlo... a ako bonus- dostali sme grátis mladomanželský apartmán na svadobnú noc, čo nás naozaj milo potešilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vidínm, že Perec tu nespomínate. My sme mali v pereci toto leto a bolo dobre. Čo by som im vytkla, je klíma, ktorú by som pred zákazníkmi ani nespomínala, lebo to absolútne nebolo cítiť, bolo tam ako v pekle. Ďalej nám poskytli len 3 čašníkov, čo pri počte ľudí 85 a neskutočnej horúčave nestačilo. Inak priestory vnútri sú parádne, neutrálne, vhodné pre akúkoľvek výzdobu, prevádzkar super pán, ochotný, milý a veľmi veľmi nápomocný. Cenovo je to neporovnateľné s ostatnými miestnosťami hocikde v LV. Takže sme boli spokojní :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahoj chcela by som sa ako ste boli spokojný so svadbou v zámku topolcianky a Golden Eagle a Margita Ilona vinársky dom dakujem
Odpovedať
ahojte baby. Mi budeme mať svadbu v Učilišti (biely ddom) v Leviciach v ich jedálni. Je to tam prerobené a je to veľmi pekne. a aj varia celkom slusne....farebne je to neutralne pre hocijaku vyzdobu. a cenovo je to tiez prijatelne :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?