Svadba v Loď Cafe Bratislava - skúsenosti?

Ahojte. Aké máte skúsenosti so svadbou /iným eventom/ na Lodi Adyho Hajdu http://www.lodcafe.sk/ ? Veľmi sa nám páči, ale rezervácie a ponuky vraj riešia až v januári 2017. Rada by som vedela v akej cenovej kategórii sa pohybuje prenájom priestorov, nech viem, či sa mi oplatí čakať do januára, alebo či to mám rovno zavrhnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam bola v lete ako host a musim povedat, ze ma to vôbec neoslovilo. cenovo sice neviem celkom presne, ale hore na palube bolo velmi dusno (su tam tie foliove "steny"), takze hostia sedeli prevazne na tej otvorenej terase, teda az kym nezacalo prsat.. presun po schodoch z dolnej paluby (tam je bar aj wecka) na hornu bol dost akcny (stari ludia alebo potuzenci) a "ceresna" na torte bolo jedlo. ja by som sa to hanbila dat na obed detom, nie svadobnym hostom. sice neviem, ci to pripravovali oni, alebo catering, kazdopadne polievka studena, rozvarene rezance v jednej guci a cela bez chuti. svedske stoly pozostavali najma z polotovarov (zemiaky, zelenina, losos). takze za mna nie. vraj to bolo aj dost nakladne, predsa len, je to ba, je to zaujimave, lebo ved lod na dunaji, ale fakt sa radsej poobzeraj za inym priestorom. ja som dostala tip na riversclub, skus pozriet to, minimalne strava by mala byt ok.
Odpovedať
Ja som raz pani manazerku oslovila,ci by mi mohla poslat cenovu kalkulaciu a bola dost neochotna a neprijemna a tak som si povedala,ze ked manazerka je taka,tak take iste budu aj sluzby a svadbu na tejto lodi som zamietla
Odpovedať
@kava333 @slivka77 Vďaka za odpoveď dámy, viac menej sa mi potvrdilo, čo som si aj myslela. Ešte raz vďaka :)
Odpovedať
@tinka_vesa je smiesne, aby svadby v novom roku riesili az od januara. Ved predsa ked ma niekto svadbu v marci, alebo maji, tak je maximalne neskoro to zacat riesit az v januari. Ale ked je manazerka blba,tak jej potom aj biznis uteka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Pripájam moje skúsenosti, rovnako negatívne. Dala som to aj do skupiny Negatívna reklama. Pridávam negatívnu reklamu event managerke z Loď Café. Veľmi sa mi páči ich loď, bolo to jedno z miest, kde som si vedela predstaviť svadbu presne podľa mojich snov. No žiaľbohu (ale asi aj chvalabohu) ten prístup pani Kollerovej je totálne neprofesionálny. Prvý mail som jej písala už v októbri 2016. Tu mi odpísala, že svadobné ponuky na 2017 robia až v januári 2017. Pýtala som sa jej ešte na približné ceny minuloročných svadieb, nech viem, či sa zmestia do rozpočtu, alebo nie. Neodpísala. Loď bola mojou srdcovkou, tak som čakala na január 2017. Samozrejme, asi som bola naivná, keď som si myslela, že sa mi ozve opätovne ona sama. Písala som jej teda druhýkrát s tým, žee by som rada videla cenník prenájmu ich priestorov a ponúkaných služieb. Pani Kollerová mi odpísala, že keďže o svadbe nič nepíšem, rada by sa so mnou stretla. To by nebol problém, kebyže som nebola dlhodobo mimo SR, čo som jej aj napísala, že prilietam až koncom marca a teda, že pokojne môžeme komunikovať cez maily, nech mi len napíše, čo odomňa potrebuje vedieť na vypracovanie ponuky. Odpísala, že jej koniec marca nevadí a uviedla dva voľné termíny v sezóne. Ja som jej odpísala, že pre mňa je to už neskoro, nakoľko si potrebujem zabookovať aj ostatných dodávateľov a bez dátumu a lokácie to nejde. Tu som už cítila podráždený tón. Pani Kollerová mi odpísala: "mate tam dva termíny, ktoré sú voľné stačí si len vybrať. Ak potrebujete * fotografa * DJ * floristu všetko vieme zabezpečiť" Na to som jej odpísala, že bookovať si niečo, čo neviem koľko stojí a ani aké sú zmluvné podmienky mi príde scestné a rada by som si dodávateľov zabezpečila sama podľa svojej predstavy a rovnako, že som si uvedomila, že naša komunikácia nikam nevedie, takže ju navrhujem ukončiť a že jej želám veľa spokojných zákazníkov. Pani Kollerová mi už neodpísala. Niežeby som to od nej čakala. Je mi ľúto, že robí zlé meno celému podniku. Najradšej by som to poslala jej nadriadeným.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@sia_s preco najradsej? Jasne, ze jej to treba poslat, a idealne najst aj nadriadeneho. A dakujem za feedback, baby, ani tam nezavolame :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?