Svadba v Maranello ristorante, BA. Máte skúsenosti?

Ahojte, máte prosím niekto skúsennosti s touto reštauráciou v Bratislave? Boli sme tam včera pozrieť, je to tam krásne, konateľka bola milá a zdala sa byť ochotná... Budem vďačná za všetky referencie. Ďakujem.
Odpovedať
my tam budeme mat svadbu 28.8. tak uvidime, zatial vsetko v pohode :-)
Odpovedať
My sme tam mali svadbu v máji, boli sme veľmi spokojní, ako píšem už v mojom albume :-) Reštauráciu môžem len doporučiť :-)
Odpovedať
ma este niekto referencie na tuto restauraciu?
Odpovedať
mali sme tam svadbu teraz 28.8. sice tam boli malilinke chybicky krasy, ale v podstate sme boli velmi spokojny, pekne prostredie, chutne jedlo a velmi ustretoví personal....
Odpovedať
vvia, ake chybicky? porad prosim na co si dat pozor ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
staci sa tam ist najest a hned je vsetko jasne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. na 1.9. mame rezervanu tuto restiku. najprv sme chceli 9.9., ale predbehla nas nejaka oslava. nevadi. je to tam krasne a zatial sa zda, ze aj za rozumnu cenu. :-)
Odpovedať
tiez sme tam mali svadbu :) velmi, velmi ochotni ludia tam pracuju... priznam sa, ze ma presvedcil prave ich pristup.. jedlo bol mozno prirmer, ale hostom chutilo. bavili sme sa do 6 .00 a personal ostal triezvy a behali az do konca... ceny su velmi priaznive a myslim, ze za prenajom saly nepytaju nic(aspon v oktobri to tak bolo) jedno odporucanie... nedavajte si tam slepaciu polievku... ta podla mna nie je dobra. Boli sme sa tam najest asi tri razy pred samotnou objednavkou a dvakrat som si ju dal, tak sme mali netradicne hubovu kremovu.. ale ludia si pochvalovli... celkovy dojem na vybornu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@michal_f polievka podavana na svadbe chuti inak ako ta ktora je v listku, ja som tam mala svadbu a bolo mi to vysvetlene nasledovne v listku je polievka Minestrone co je vyvar zo zeleniny kde su len kusky kuracieho masa, a na svadbe sme mali klasicku "nedelnu" slepaciu polievku, cize vyvar zo sliepky ktory bol vyborny. Tak asi len tolko :-)
Odpovedať
Ahojte, aj my tam máme v júli svadbu, takže uvidíme, ako to dopadne. Ale od začiatku je ich prístup priam ukážkový. Myslím, že sa nemusíme obávať, sú na nich samé dobré referencie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Peto-svadba 07.05.2011 v Maranello AHOJ všetci, v reštaurácii Maranello nám zorganizovali dve kočky Zuzana Bošanská a Lýdia Ďurannová z fy. Prozeta, s.r.o. perfektnú svadbu = inak úprimne a zodpovedne povedané resp. priznané, bola to tá najlepšia svadba na akej som bol...fakt som sa sqweeleee bavil.... Maranello - Tu nemusíte mať strach o nič, na BA rozumné a akceptovateľné ceny, perfektný prerobený štýlový priestor v ktorom sa v našom prípade super zabávalo 94 ludí, organizácia, služby na úrovni, skvelé poradenstvo ako aj pomoc ak sa niečo s čím ste nepočítali udeje, no proste spokojnosť a odporúčanie !!! Na svadbe sme tam boli aj priateľom v novembri 2010 takže sme to mali "čeknuté" a náš deň 7.5.2011 nám pomohli spraviť v skutku neopakovateľným a nádherným.....Maranello a kolektív Vám Ďakujeme!!! Spokojnosť!
Odpovedať
Chcela by som sa spýtať, či ste cez nich niekto brali zákusky a svadobnú tortu. Neviem sa rozhodnúť, či to objednať z inej cukrárne, alebo cez nich, nakoľko na cukráreň som dostala odporúčanie od kamarátky, ale ich zákusky a tortu som ani nechutnala, ani nevidela... máte niekto skúsennosti? Ďakujem pekne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kast ahoj, my od nich budeme brat kolace. mali sme aj ochutnavku a su naozaj fantasticke. robi ich pani cajkovicova zo senkvic
Odpovedať
@ooo ďakujem pekne za názor. A tortu budete mať tiež od nich??
Odpovedať
Profilova fotka
@kast tortu mi bude robit sestra. teda ak si to nerozmysli. :-D
Odpovedať
@ooo a prosím ťa, ako sú tie ich zákusky veľké? Nie sú nejaké moc mini? Díky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kast je to normalna velkost. tiez som sa bala, ze ci nebudu nejake moc male, kedze su aj za dobru cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
cerstvy dojem z maranella - bolo super. spravili nam nadhernu vyzdobu, jedlo bolo fantasticke, personal uzasny. svadobcania si tiez pochvalovali. odporucam vsetkymi dvadsiatimi. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Maranello odporucam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte dievcata, s radostou sa chcem podelit o aktualnu skusenost so svadbou v Maranelle. Celej partii ludi patri obrovska vdaka a klobuk dole, komplet cely obrad a veselku zvladli na vybornu, od priprav az po odovzdavanie veci a vyrovnavanie sa na druhy den rano. Sobas sme mali v parku pred restauraciou, hostinu v restike, vsetko krasne vyzdobene a zaroven aj profesionalne odrobene. Ak niektora este vahate, ci ano alebo nie, URCITE ANO!!! :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, ja som mala svadbu v Maranelle teraz v auguste a som úplne nadšená! Cena výborná, priestory krásne, jedlo super, ale čo si ja osobne najviac vážim, je práca svadobného manažéra, ktorý v Maranelle na svadby dohliada a pomáha organizovať. Pán Šurányi je absolútny poklad. Ústretový, ochotný, nápomocný, promptný v mailovej komunikácii, neustále dostupný na telefóne, veľmi konkrétny, relevantný, flexibilný a hlavne vždy veľmi milý a chápavý (lebo všetky vieme, aké vedia byť nevesty pred svadbou nervózne, že :)) Baby, nech nájdete akokoľvek krásny priestor na svadbu, ak tam nie je ochotný manažér, tak svadba nemôže dopadnúť dobre. V Maranelle vyšli v útrety doslova každej našej (aj keď bláznivej) požiadavke. Všetko bolo v deň svadby zorganizované podľa našich predstáv a šlapalo to ako hodinky. Dopredu sme sa na všetkom dohodli, ani na faktúre nás nič neprekvapilo, žiadne skryté poplatky, všetko v úplnom poriadku. Dokonca majú aj takú milú terasku a hore hotel pre hostí, ktorý ponúkajú za zvýhodnenú cenu. My sme mali geniálnu svadbu, žúrovali sme až do šiestej do rána a tancovali sme tak, že ani klíma nám nestačila. Fakt super. Palec hore!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@nevesticka2016 Ahoj, vies mi prosim poslat aj nejake fotky z vasej svadby? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@minkulka2020 - Dobrý deň, pozrite si našu FB stránku svadby a eventy Maranello-ristorante. Nájdete tam aktuálne fotky :) Prajem pekný deň
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobry den mate niektorá cenovú ponuku od nich ? Alebo približne koľko vás tam stala hostina
Odpovedať
@kupcova132 Aj ja by som poprosila tu cenovu ponuku ak mozem :) Dakujem
Odpovedať
@kupcova132 ahoj my tam budeme mat svadbu v auguste. Kolko ludi planujete? My 90. Citala som recenzie snad nas nesklamu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj je tu niekto, kto riešil alebo rieši svadbu v tejto reštaurácii?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?