Svadba v Modre - U Ludvika alebo Neco Winery?

Ahojte.....je tu niekto kto planuje alebo mal svadbu v Modre? Vinaren u Ludvika alebo Neco?..Ako ste boli spokojni s priestorom, cenou a pod... stale nevieme zohnat vhodny priestor a zaciname byt uz pomaly zufali :(
Odpovedať
1
2
ja som bola ako hosť, miesto je čarovné, jedlo bolo super, obsluha tiež. Takže spokojnosť, aktuálne ceny ti ale neviem povedať, cenovú ponuku ti ale určite radi pošlú
Odpovedať
Profilova fotka
Ako dj...******
Odpovedať
ja budem mat v modre, mame mensiu svadbu, perfektne nam vyhovuje vila etelka. boli sme sa pozriet aj v neco, keby sme mali viac hosti, nevahame. su to nadherne priestory :)
Odpovedať
Profilova fotka
Bola v Modre v Neco :) Jednoznačne odporúčanie
Odpovedať
Všetkým vám veľmi pekne ďakujem :)
Odpovedať
Ahoj, mala som svadbu minulý rok u Ludvíka, personál milí, usmievaví perfektne sa o nás starali. Jedlo majú tiež úžasné odporúčam guláš, divinové ragú a lososa. V našom prípade sa im nepodarilo hlavné jedlo kačka, ale inak zvyšok jedla bolo úžasné. Priestor bol nádherný, pre nás to bola láska na prvý pohľad a aj hosťom sa veľmi páčilo :) ak chceš ešte nejaké info, kľudne mi napíš správu :)
Odpovedať
@chelsie výzdobu ste mali od nich? alebo ste si zaobstarali niekoho iného? :)
Odpovedať
@miuskam_m nie nemali sme od nich, robila som si ju sama spolu s kvetinárkou z dubovej :)
Odpovedať
My budeme mat svadbu v Neco 31.8.18. Priestor nádherný, krásna záhradka a veľmi milý a ústretový majiteľ. Všetko nám poukazoval a je veľmi férový a vo všetkom nám chcel vyhovieť. Boli sme pozrieť aj u Ludvika ale ceny sú premrštené - keby sme mali menej ľudí tak ok, ale pre 80 ľudí nám dali cenovú ponuku na 7 tisíc bez alkoholu a výzdoby. V podstate len jedlo a priestor. Takže za mňa jednoznačne Neco.
Odpovedať
@jasomlula uff 7tisic? Tak to museli strašne zvýšiť ceny 🤔
Odpovedať
@similura terminy az do oktobra maji obsadene.. My mame svadbu v necu, aj pre predrazdny najom sme sa rozhodli tam. A catering ti daju ma vyber pezinok alebo ludvig..
Odpovedať
Profilova fotka
@miskahr ahoj. aj my mame v necu. kedy mate?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miskahr Prosím vedela by ste mi preposlať cenovú ponuku v Neco? :) Ďakujem pekne
Odpovedať
@miskahr My vzhladom na obsadenost rozmyslame nad svadbou v roku 2019...nevedela by si mi prosim ta do mailu preposlat orientacnu cenovu ponuku do neca?
Odpovedať
@sinduss 28.8 utorok 😀
Odpovedať
@luciaobzerova napis mi spravu
Odpovedať
@similura napis mi
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Mali sme svadbu v septembri u Ludvika. Nedam na nich dopustit, vysli vo vsetkom v ustrety, strasne mili majitelia, obsluha, jedlo skvele, proste celkovo vyborny pristup. Mozem len odporucit :)
Odpovedať
Ahojte, tiež premýšľam nad Neco alebo Ludvikom... vedeli by ste mi niekto poslať cenové ponuky ak máte? Ďakujem krásne :)
Odpovedať
@berenike114 svadbu mozte mat v necu a jedlo od ludviga😀
Odpovedať
Dievčatá, vedeli by ste mi prosím poslať cenovú ponuku do Neca a Ludvíka? Ďakujem
Odpovedať
My sme mali svadbu v Necu, a catering sme si zabezpecovali vlastny. Z Ludvika nam cena bola uctovana vyssia, ako keby sme si vybrali ich priestor. Z Necom sme boli absolutne spokojni, odporucam vsetkymi desiatimi :-)
Odpovedať
@charlia môžem vedieť cenu v necu a pre koľko ľudí? Ďakujem.
Odpovedať
@miskahr to som nevedela, že sa to dá pokombinovať :) mňa by skôr zaujímalo ale, že v akej cenovej kategórií :D sa pohybujú - prenájom priestoru, výzdoba, atď..
Odpovedať
@charlia mohla by som aj ja poprosiť cenu približne aká bola :) ?? ďakujem krásne
Odpovedať
Prosím Vás koľko stojí prenájom v Necu? Je tu niekto, kto tam bol na svadbe so 100 hosťami? :-) ďakujem
Odpovedať
@ivb zaklad mas 1250ecok
Odpovedať
@berenike114 no Neco mas iba priestor, ini nezabezpecuju jedlo.. To ti daju ponuku odkial mozes, ak si nevyberies neviem ci sa plati nieco za odstupenie.. To netusim. Ja som dost nestastna s Ludvigom maju dost vysoke ceny..
Odpovedať
My sme platili minuly rok 200 eur navyse, zato ze sme si zabezpecili vlastny catering a nie od Ludvika.
Odpovedať
@miskahr Ahoj Miska, my sme boli v Neco tento týždeň a povedali nám 1750e za nájom (termín v r.2019). Jedlo povedal majiteľ, že výhradne len od Ludvika alebo Grand catering :-/ nevieme čo robiť
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?