Svadba v Neco Modra alebo Wiegerova vila, Svätý Jur?

Profilova fotka
ahojte dievcata prosim vas mala niektora svadbu v Neco v Modre? alebo Wiegerova vila vo Svatom Juri?? dakujem za vas nazor a pripadny postreh :)
Odpovedať
ahoj, z vlastnej skúsenosti ti viem poradiť, že wiegerova vila má problém s komunikáciou a sú aj poriadne predražený. Je to tam krásne, ale tá ich neochota... všetko im dlho trvá a keď som tú pani po emailovej komunikácii oslovila telefonicky, ešte bola aj nervózna a podráždená, že čo si myslím... som rada, že sme to tam zrušili, lebo keby mi mala takáto žena pokaziť prípravy a nedajbože ešte aj náš deň, asi by som to len tak lahko neprekúsla :)
Odpovedať
@natalka18 tak ja mam s Wiegerovou vilou uplne opacnu skusenost :-) svadbu tam budeme mat buduci rok, komunikovat s pani sme zacali cez tieto letne prazdniny a cela komunikacia bola velmi rychla, prijemna a bezproblemova :-) Nebol problem ani dohodnut si obhliadku v priebehu par dni, vsetko nam tam poukazovali...Inak ano, Wiegerka vyjde urcite drahsie ako Neco, ale je to nadherne miesto a podla mna to stoji za tu cenu. Co vsak nie kazdemu moze vyhovovat je ze maju vlastne ako keby partnerske firmy na vyzdobu (napr Ponk Rentals, Wedday atd) a teda nie je mozne robit si vyzdobu svojpomocne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?