Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu

7. sep 201946670
  • fíha. vy ste ako včeličky. všetko tu už vybavujete. ach jaj. som zvedavá kedy si ja pohnem

• ale kati... mas saty to je najdolezitejsie... 😃

• kati, teraz som si vsimla... vy mate svadbu 5.6, to znamena v piatok? 🤔

sajbi na urad mozes ist aj pred fararom, len si vezmite originaly rodnych listov 😉

• Sponzor fóra
  • a kam na urad, ked ja som z TT, priatel z NR a svadba bude NR? asi blba otazka, ale ja fakt neviem... 😬

• sajbi,
    ...moj manzel je z BA a ja z NR, svadbu sme mali v NR a na urade sme boli v NR.

• lucik203: krasne mas tie fotky z priprav.. jedna lepsia ako druha... tie girlandy z orchidei si kupila v baumaxe? take tam mali a stali myslim do 8 eur jedna...
    ja by som neico podobne chcela..pacila by´sa mi z toho vyzdoba na stoly... kam to planujes ty?.... velmi sa mi to paci... len sa mi to zda dost investovat do toho na jeden krat... mas uz plan, co s tym po svadbe? 😃

• a potrebujete platny OP a rodne listy 😉

• aha... no super, dakujem sabinka... a kam ste isli, na matriku, na mestsky urad?

• sabina83: Ahoooj, ako sa máš?

• ahoj gabriellka, my pohoda...hladam kuchynu na nete...a co ty ako pripravy??? cas sa neuveritelne krati 😎

• sajbi: mestky urad 😉 , pri polygone...

• sabina83: My máme toho dosť vybaveného, ale dosť nám toho ešte aj chýba. Ale pomaly nám ubúda tých nevybavených vecí. A ty kam sa sťahuješ keď hľadáš kuchyňu? Inak ako v írsku, máte prácu? Neplánujete prísť domov? A čo bábätko ešte čakáte?

• sabina83: S tým bábätkom to blbo vyznelo. To znamená, že či ešte chcete počkať? A nie či si už tehotná...

• sajbi: Volala si aj s tým kameramanom?

• ahoj gabi... nevolala som s nim este... neviem, nejako sa nemoźme dohodnut a rozhodnut... drahy sa vyjadril, ze je to zbytocna investicia, aj tak si to vraj nikto nekukne... 😛

• Sponzor fóra
  • sabinka dakujem, ti za info....

• sajbi: Nebudete mať žiadneho kameramana? Poznám také páry, veď každý podľa vkusu. A ty súhlasíš s tvojim budúcim manželom? Pekne to znie, že?

• ...kde by sme sa mi stahovali, len nam konecne uz odovzdali byt...a chceme to dat do prenajmu, tak hladam nejaku lacnu kuchynu...nechce sa mi do toho vela investovat 😐 , nevies nahodou kde by som nasla nieco lacne...?? Stale pracujeme...zatial nas kriza nezastihla 😉 . Zajtra nam pridu malovat apartman tu v IRL...tak sa uz tesim na upratovanie 😒
    Co vam este chyba?? Svokrovci pomahaju pri vybavach??

• gabriellka: babatko zatial este 🤔 neplanujeme

• sabina83: Čo nám chýba? To najdôležitejšie - svadobné šaty. Tak držím palčeky nech vás ani kríza nezastihne. To je ten byt o ktorom si hovorila už keď si sa išla vydávať? To sa doteraz naťahovalo?

• sabina83: k tomu babatku. Kedy plánujete? Predstavu máte, alebo nie? Keď to príde, tak to príde?

• podla mna video urcite, je to pekna pamiatka...a raz ked sa budu nase deti nato pozerat a smiat sa na nas 😃 😃 ...to bude sranda... 😵

• nie gabrielka, my sme to este neuzavreli,,,,je to otvorene... ved to este premyslime a potom snad nejakeho zajedname... len ide cena od 8000 vyssie... no neviem...

• gabriellka: dostali sme ho koncom januara...cize skoro rok a pol to meskalo 😠 .O babetko sa zatial nepokusame, skor sa tomu vyhybame...a kedy to neviem, ked sa ustali situacia... 😐
    A co vy??...neplanujete?
    ozaj ved tebe sa ani inicialy nezmenia 😮

• jasne sabi,.. je to pamiatka... ved uvidime teda koho... zitnanski boli uz obsadeni... 😢

• sabina83: No, ale aspoň že ho už máte, veď si si musela vytrpieť nervov kôli tomu. My tiež ešte bábätko neriešime. Ešte nemáme prerobený byt, radko prišiel o robotu a tak. Tak je to veselé. Bábo určite tento rok nie.

• gabriellka: ...no pekne takto pred svadbou😞, dufam ze si coskoro nieco najde, a ozaj vy uz v tom byte aj byvate, kde ste to kupili nakoniec??
    Nervy, to ani nehovor...a este vsetko nieje skoncene...nevieme kedy nam daju LV....mozno budeme cakat dalsich par rokov 😞

• Ahojte baby
    Sajbi: no to sú presne tie girlandy z baumaxu za tie prachy. Ale no čo už my sme to poňali v zmysle, že sa vydávam len raz, ale tak zas moja mamina tie somarinky využije lebo my máme celý dom zahádzaný kvietkami, vázičkami, sviečkami a podobnými somarinkami. A čo s tým po svadbe? No bude to určitá nostalgia lebo mamina si to chce nechať pre sestru a tak a to pri tom má sestra len 18 rokov takže ešte si na chvíľu počká. Aspoň myslím.
    Som naozaj rada že sa ti album páči. Zajtra tam pridám nové vecičky dnes ukoristené tak som zvedavá čo povieš ani ja som ich ešte nevidela lebo mamina ich kupovala sama a len mi ich podala tak som ich ešte ani nevidela dobré nie?

• to je lucik skvele... myslim, ze tam nakoniec aj my zakotvime a kupime si nieco na vyzdobu... bolo to najozaj krasne.... len s tym rozdielom, ze mne mamina pomahat nebude... takze si to vsetko riesim sama, pripadne s kamaratkami a nadejnou svagrinkou.. hmmm... no ale co uz...

• sabina83: Ja tiež dúfam, že sa to rýchlo vyrieši. Ešte tam nebývame, chceli sme ho najprv prerobiť a potom sa sťahovať a keďže ho prerábame kompletne, tak to chvíľu trvá. Ale už by som sa najradšej sťahovala. Som rada, že som ťa tu vyčíhla, ale už pôjdem spinkať. Pozdrav šlofu, ak ste v kontakte - predpokladám, že ste. A nech už máte rýchlo a hlavne bezproblémovo LV.papa

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov