Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu

7. sep 201946670
  • gabrielka: my budeme mať bielo zelenu vyzdobu. rozhodla som sa pre reťaz to živého brečtanu do stredu stola tak iná volba ani nemohla byť. servitky skombinujem jablčkovo-zelené s tmavšími. na výzdobu mám takmer všetko, len menovky vyrobiť a menu lístky ostatné je nakupené (len tie bledšie servitky neviem zohnať) stredu zajednáme svadobné menu a hádam to budem mať z krku. dnes som zajednala kyticu, nechty a objednala sa na skušku make-upu už len zájsť za kaderníčkou a dohodnúť účes......uf

luciita: salon Seven - vizažistka Silvia v centre nity, tuším je to mostná alebo frana mojtu

andrejusa: nepočula som o nej nikdy nič od nikoho ale dnes som videla v meste jej reklamy na reklamných tabuliach

• kati, servitky chod mrknut na Polygon hore do papiernictva... maju tam nadherne od vymyslu sveta.. dnes som sa tam kochala... ak teda mozu byt aj nie jednofarebne,...

• ahojte.
    Tak ja som popozerala nejakých fotografov a pár sa mi aj ozvalo, ale moc mi tie mená nič nevravia. Takže ak môžem možno to niečo povie vám... Dita Fiebegová, Zuzana Halvonikova, Mokriš. Myslím že z Nitry je len tá Dita, no možno poznáte aj ostatných. ďakujem za radu, papa

• Sponzor fóra
  • ahoj andrejusa, mne osobne je znama len Zuzana Halvonikova..myslim, ze je z bratislavy, pozri katalog firiem ..tu je jeden album, ktory fotila ona
    http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=68368&vReferer=%2Falbum%2Findex_weddings.php%3FvOffset%3D3380%26vOrderBy%3D2%26vHighLightLetter%3DQ

• ni urobila krasne fotecky ta zuzana...

• sajbi: no ja by som praveže takej jednofarebne chcela ale určite pôjdem pozrieť

• katka skus pozret v metre tam mavaju jednofarebne servitky

• kati aku farbu potrebujes, nam nakoniec urobili vyzdobu v restike ako dar 😃 samotna restika, takze mi vselico zostalo, a su to pekne veci, pripadne daj vediet 😉

• katka: veru chod kuk.. mozno sa este inspirujes....

• ahojte nevesticky, ja uz mam potom. Uzite si to naplno lebo to neskutocne rychlo ubehne.
    ak chcete kontak na super kvetinarku,caterring, kadernicku,vizazistku,fotografa a tak podobne tak mi napisteve do IP rada vam posuniem kontak.papa

• Ahojte. Nevedel by mi niekto poradit,kde by som zohnala dekoracie na zlatu vyzdobu? Nejake kamienky,perlicky a pod... Dakujem.

• zuzkanr,skus behnut na farskej do hobby obchodu..vcera som tam bola a maju vselico..nepamatam si ci zlate ale kamienky a perlicky tam mali...rozne kamienky mavaju aj v baumaxe alebo kvetinarstvach 🙂

• cappucinko: v metre mali len tmavozelene. 😞 tie som aj kupila

heppy: nemáš nahodou bledozelené, jablčkove? tenku zelenu stužku z organzy a tenku zlatu satenovú stuhu?

zuzkaznr: zlaté perličky a kamienky a koralky som videla v kvetinarstve Rendez vous na kupeckej

• kati bledozelene nie, ale videla som v tescu celkom pekne bledozelene servitky, v malom vo velkom neviem ci maju.
    organzy mam ale len bielu, 😉 .
    v metre mali len tmavozelene, aha aj pises o tom jj, a este ssom videla bledozelene v dm ku, ked som pre kamosku co mala svadbu pozerala 😉 .
    inak stuzka kati, je brutalne nedostatkovy tovar co som mala tu cest zistit, alebo ak maju tak nie taku kvalitu....

• kočky.. mali ste alebo mate kameramana?

kolko ste zaplatili prosim? najlepsie IP aj s kontaktom, ak sa da... moc dakujeeeeem....

• Sponzor fóra
  • ahojte hviezdy čo máte nového? Ahojky Katka no ako pokračuješ s prípravami? Tuším začínam mať problém s koláčmi lebo mamina nie je spokojná s tou cukrárkou čo sme vybrali tak neviem čo mám robiť. A nabudúci týždeň mám štátnice tak neviem kde skôr skočiť a čo s skôr učiť 😕 😕 😕 😕 😕

• ahojte,
    mam otazku mimo temy.......nevideli ste niekde v NR sperkovnice? Ja len na pesej v darcekovom obchode a nemam s cim porovnat.
    sajbi: my sme kameramana nemali a keby som sa mala znovu rozhodnut, tak ho znovu nechcem 😉

• dakujem ti avelinka.... ja nad tym od zaciatku tiez vazne uvazujem, ale neviem... dakujem za nazor..

• a s tymi sperkovnicami... velmi ti nepomozem.. mna napadol tiez len ten obchod na pesej... ale tam mavaju dobry vyber, nie?

• Ahoj sajbi ani my nebudeme mať kameramana a ani sme nad tým nerozmýšľali že by sme ho chceli mať 😎

• sajbi: ja tiež nemam kameramana. pri našej svadbe by to bolo až divné.

aveline: no a aku chceš šperkovnicu? v rôznych starinárstvach mavaju take starožitné drevenné. a ktorý obchod na pešej máš na mysli? neviem o nijakom kde by boli šperkovnie. Ja mam taku väščiu drevenu aj na retiazky aj na prstene a aj so šufličkami na náušnice z írska ale aj tak sa mi šperky a bižutka povaluje po všakovakých krabičkách

lucik203: no ja som stale v polovici písania bakalarky a navyše ma teraz v maji čakaju 4 skušky a ešte jedna po svadbe a potom musim odovzdať bakulu tak neviem kedy to stihnem 😞 normalne som rozčulena že som si tu svadbu nedala na neskôr
    a prečo sa mamine nepači cukrarka? nemali ste ju odskušanu už?

heppy: vdaka, popozeram. aj ten polygon budem musieť navštíviť ako tu niektospomínal. a našla som presne taku stužku aku som potrebovala ale mali len hrubu, ešte musim najsť tenku 😞 a potom zelenu organzovu 😞

• ahojte kocky luci a kati .... co noveho ???? hahahahaha uz sa vam to krati no kedy dame to rande ja som uz z otvaracky doma tak by sme sa mohli nejako dohodnut-...... 😉

• kati, obchod oproti O2. Tam som si jednu predbezne vybrala za nejakych 1100,- Sk+-. Chcem jednoduchu, ale aby bola pekna aj zvonka a vnutri clenena a potiahnuta latkou.
    Inak my sme mali tiez pred svadbou velmi vela roznych povinnosti, bolo to vycerpavajuce a nemala som cas a ani chut riesit nejake detaily a po svadbe som bola tak unavena, ako este nikdy za cely svoj kratky zivot. Ak sa to len trosku da, treba si oddychnut, lebo nic z toho co vyzdobis, kupis a pod. nebudes poriadne vnimat ked budes unavena.

• katka... a kde si nasla tu hrubu stuzku? minule sa kamoska na taku pytala....

• kati
    videla som krasnu hrubsiu organzovu jmnunku zelenu s potlacou semisovych kvetov, 🙂 , ozvi sa Ip ak nemas este taku, pripadne.

• lucinkao: čím skôr dame to rande tým lepšie, začínajú sa mi hustiť termíny 😃 a na akej otvaračke si bola? obchodu?

sajbi: na pešej vo dvore oproti O2 ale to som zobrala posledný meter. Dnes som objavila na polygone v starej budove na prízemi skvelu galanterku kde majú presne tu zlatu mašlu čo som kupovala a ešte obrovské kvantum iných na výber, už mam takmer všetko len ta zelena organzova stužka mi chýba

• KATKA: dakujem za tip... pojdem tam kuknut.... sa tesiiiim...pekny dnik...

• čaute kočky no so mnou nabudúci týždeň nerátajte ja mám v piatok štátnice a neviem ako to všetko dopadne ale potom sa môžme stretnúť takže až potom ten ďalší týždeň. Vyhovovalo by vám to takto?

• jaj mne je teraz jedno kedy dame rande ja mam teraz vela volna kedy poviete vtedy bude 😃

• a my mame konecne vsetky fotky od fotografa🙂)))))

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov