Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu
...Mary: kuk sem o mihalnickach
http://www.studioglamour.sk/index12.htm29. máj 2010- Sponzor fóra
Mary je to palka
, a robia ich este v salone Beauty and Style na Mostej, na Mlynskej ulicke oproti tesca - kde je caffe daniela a daky svadobny salon, aj v salone Angel v Ivanke, aj dakde u nas v Mlynarciach smerom na Klokocku v salone, treba asi obvolat a popytat sa...inak aj tu na MS je tema predlzovanie mihalnic
, prvykrat platis dost vysoku sumu, potom sa to len udrzuje (napr. ako gelove nechty)
ja to stale zvazujem, uvidim ako na tom budeme financne...
29. máj 2010kocky, z tohto pocasia mi uz sibe
preto sme vybrali sepetember, lebo sme si mysleli, ze bude krasny, v co aj dufame
ale ked kazdy den teraz prsi
tak rozmyslame nad alternativou fotenia vo vnutri..
pocujte, da sa fotit v Tartufe???a ak hej, plati sa za to??? nic ine v blizkosti NR ma nenapada30. máj 2010Mariynka tie mihálnice jej vydržali..mala ich ešte dva dni..potom si ich dala dolu..jej ich dala kozmetička, keď ju maľovala..no moje kamošky si ich dávajú bez problémov aj samé..len treba mať prax
..ja som tiež s jednou kamoškou dohodnutá, že mi ich dá predtym
)...a kúpiš ich v každej drogérií..je viacej druhov, takže si musíš vybrať aké chceš..No tá kamoška sa bola fotiť v Tartufe a nič neplatila..ale veď tam pre istotu zatelefonuj..ale myslím si že to nie je problém, bo to sa chceš fotiť vonku v tej záhrade, nie?...no vo vnútri fakt neviem, že kde..ale aj ja som nad tym uz rozmyslala ze kde sa budeme fotit keby prší
30. máj 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
30. máj 2010- Sponzor fóra
zuzik, vcera som nahodou natrafila na umele mihalnice v galerii v tescu
a zevraj mavaju aj trsy
tak si to odsledujem a asi vyskusam aj predtym.. ci mi nebude vadit to lepidlo.. mam dost citlive oci. ale je to ovela lacnejsia varianta,ako tie v salone..
v tescu stali tie mihalnicky dake 4eura
urcite to vyskum,dik za super tip
lucia, PKOalebo DAB
bad, a v mojmirovciach kolko?31. máj 2010Mariynka hej sú aj trsy..ale ja by som ti skôr odporúčala celok...pozri aj v drogériách tam budú mať väčší výber ako v tescu
..to lepidlo by ti vadiť nemalo..len si to fakt vyskúšaj či si to vieš urobiť..jednoduchšie by bolo keby ti to niekto dá ..fu a ten Tartuf ..33 eur..to si ma prekvapila..to je teda fakt dosť..
31. máj 2010
bosacka, ahaaaa.. ja som pipi, ved tam mi bude kamoska robit nechty, je tam aj nechtove studio, vsaaaaak
no tak sa popytame..
dakujem za skvely tip
a k tej Jane planujem ist kuk