@vcielkamaja joj tak rada spominam na mesiace pred svadbou x-) x-) uzivaj si to miska, prebehne to rychlo :-N ;-) ja som na jar mala pocit, ze sa to vlecie, ale cez leto sa to smyklo rychlostou blesku.. 8-)
@maruska711 ahoj nerob žiadne kup si ako my v eurovom obchode oproti mlynov pri tržnici predávajú hotove pierka s ružičkou krásne 12 ks len za 1.30€ tam sa spýtaj ochotne ti ich ukážu nám to poradila pani z galanterii :)
enulka25 jeej, dakujem za pomoc, ja som v zahranici, uz som tu aj pokukala nejake stuzky, ale nasla som iba hrube. Na slovensko sa chystam az v juni, tak urcite pokukam tie pierka. dakujem. A co, ako ti ide priprava na svadbu? cmuk
@majkaa2011 podla toho z ktorej casti Nitry ;-) ale kozmeticka ma prisla nalicit domov, odporucam ju ;-) :-) :-) a kadernicku som mala na klokocine, dieloch-matku z kadernictva roberta, tiez odporucam ;-) :-) :-)
@kikusha musi byt priamo z NR?my sme mali z okolia, kameruje spolu s manzelkou.. a neskor-v restike nam robil DJ-a a kamerovala uz len jeho manzelka.. ale su super tim.. ;-) :-)
baby, hladám cukrárku z okolia NR.......... alebo ZM...viete o niekom??? nikoho som nenašla na zákusky..... väčšinou sa len tortám venujú...........súúúúúúúrne....dakujem vám
@zuzanka2121 ja som z vrabel a budem mat zakusky od Ervin Tesedikovo, velmi lacne, svadobne robia za cca 0,25 eur, co je super cena. co som hladala sukromne cukrarky, tak pod 0,40 eur za kus nesli
@zuzanna1512 našla som v tesarskych mlynanoch cukrára, ks -4 sk ale material si treba priniesť..... tak sa tam pôjdem v júni kuknúť....myslím si, že je to tiež super cena