Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu
@unmee no ale ja mám čislo len na toho farárka,to čislo na faru som si neuložila ja ťapa... nevieš to čislo na faru prosim ťa
14. jún 2011@lenka3007 jasne paci sa 0910692619.....dufam ze to vybavis
14. jún 2011- Sponzor fóra
@unmee dakujem, už aj idem volať
14. jún 2011@unmee jeeeemine, tak som volala, zodvihla mi to nejaka pani, hned že "kto je? kdo ste? čo chcete?" normálne som v šoku zostala, že jej mám zavolať zajtra od jednej do šiestej... ale taka neprijemna bola, nevim nevim...a ja taká milá, šak že volám na faru a ona ma takto odpiše.... no skusim zajtra, ale už nebudem asi taká milá...
14. jún 2011@lenka3007 Jaaaaj no to asi preto, ze ona je tam do 12tej a len v stredu je tam poobede
.....som na to zabudela, prepac, tak to asi preto.
14. jún 2011@unmee ahaaaa, no ale dufam, že zajtra bude milšia
14. jún 2011@anitt2312 Ahoj, v Mojmírovciach v kaštieli zvykávajú mať obrad vonku, je to tam celkom pekné
27. júl 2011@aliby28 dakujem pekne
akurát som ho pozerala ale nejak velmi sa mi z v nutra nepáči... ale mozno by sa tam dal spravit party stan tak to by bolo celkom idealne
27. júl 2011@anitt2312 Hurbanovo...
27. júl 2011Tak mam nové info, z hotelu Hotel Capital**** v centre Nitry. Poskytne Vam komfort ktory hladate. Caka na Vas wellness, restauracia, co sa tyka kalkulacie na svadbu u nich je to tak, ze ak si chcete priniest vlastny alkohol, sladke (kolace a torty) a slane, musite brat od nich menu na osobu min. 33,00€ do ktoreho sa pocita aperitiv, vecera, bufet (druha vecera), kava, nealko. V pripade, ze sa u nich rozhodnete usporiadat svadobnu hostinu, maju pre Vas mladomanzelsky apartman - gratis
.
3. aug 2011- Sponzor fóra
@jajik145 Ahoj. Podľa čoho sa určuje "najlepší kostol" ?
18. aug 2011@robinka Bol som na svadbe v PKO a vyzeralo to tam super: vyzdobenie, nachystanie a osvetlenie saly, obsluha na uovni, dobré jedlo.
31. aug 2011@radeno no, ale ked my budeme mat svadbu len ako take posedenie s najblizsimi, bude nas urcite do 30 ludi...takze by som skor v nejakej restike, kde sa spolu napapame a pokecame a tak...
1. sep 2011@robinka ahoj,nebola som tam na svadbe osobne, ale pocuvam na to same chvaly
ale ako pise radeno,my sme mali v PKO a bolo max.uzasne
1. sep 2011@robinka aj olympia by mohla byt, alebo rest.Oko,to je super na take posedenie
je tam salonik..
len neviem do kolko ludi
abo rest.mladost
alebo river
je toho dost
ale napr. aj v nitr.hrnciarovciach chvalia kuchynu
je tam nejaka vynovena restika
a nam sa osobne paci aj v sypke v babe
1. sep 2011@mariynka dakujem velmi pekne, o dost si mi rozsirila obzory
1. sep 2011@robinka ahoj, my sme mali svadbu v sudolskej vieche
ked vas bude do 30, urcite sa zmestite
podla mna je to tam fajn, nie je to az take drahe a da sa dohodnut
8. sep 2011@cukrik580 velmi pekne dakujem za radu.
8. sep 2011@robinka neni zac
9. sep 2011@mariynka v riveri mala svokra 50, tiez sa mi pacilo a bolo nas tam 50
12. sep 2011@cukrik580 a kedy?bo tiez tam chystame oslavu,ale neviem neviem,bo som pocula,ze vymenili kuchara a ze to nie je bohvieco
12. sep 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
@lenka3007 No to dufame aj my....buduci vykend sa s nim mame stretnut, ale skus zavolat na faru, mozem ti dat cislo na pani ktora to ma na starosti a ona ti poradi, pripadne ti dohodne stretnutie.