Svadba v okolí Trenčína až Ilavy. Poraďte miesto

Ahojte, neviete mi poradiť, niekde v okrese Ilava, Trenčín nejaké netradičné miesto na obrad a aj na hostinu. Pre obrad by sme mali záujem o nejaký kaštieľ, prípadne iné romantické miesto. Poradte prosim. Dakujem pekne.
Odpovedať
1
2
6
No ja hladam tiez nieco v okoli Dca pre 100 ludi a nemozem nic najst. Velmi pekne miesto je Vrsatec, ale ten teraz prestavuju a cena menu na svadbu sa tam zevraj uz tiez dost vysplhala nahor. Inac fakt neviem nejake pekne a netradicne miesto v okoli TN, ja by som potrebovala tiez poradit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, to je naozaj problém nájsť vhodné miesto na hostinu v Ilavskom okrese. My sme mali hostinu na Gilanke, čo je väčšia chata v Bolešove a bola som nadmieru spokojná. Inak u nás v Pruskom je kaštieľ, kde je teraz poľnohospodárska škola a konajú sa tam aj svadby a oslavy. Ale kapacita je tam asi len 80 miest, neviem presne. No a napokon môžem odporučiť reštauráciu na Lednických Rovniach, kde sa zmestí aj viac ako 100 ľudí. V blízkosti je krásny kaštieľ s fontánou, kde sme sa my boli fotiť.
Odpovedať
To by ma zaujimalo, ta restauracia v Lednickych Rovniach, tiez som o nej pocula, ze je dobra. Nevies ako sa vola? O Gilianke viem, trosku nad nou aj uvazujem, ale neviem ci by tam bolo dost miesta pre sto ludi. O Pruskom som nevedela, vidis, budem to musiet skontrolovat, nevies ci si to tam chvalia?
Odpovedať
Ahojte, no ja som tiež nad niečim takým rozmýšlala, len naštastie hladáme miesto len pre 30 ludkov. O Pruskom som aj ja počula, ale sa mi nepodarilo nič o tom vygooglit.Videla som len fotky svadobné z toho parčíku - velmi pekno. Asi sa tam treba juknut. A v Dubnici viete niečo doporucit? Alebo v Tepliciach
Odpovedať
A co takto Baracka v Tepliciach? Zevraj je to tam velmi pekne.Ked mas len 30 ludi, tak by to malo byt jednoduchsie. V Dubnici ale nic super romanticke nepoznam, ale v Tepliciach je vela peknych penzionikov, skus niektore.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzana, no ja by som Ti mohla odporucit z vlastnej skusenosti miesto, kde sme mali svadbu my - kastiel v Kocovciach pri Novom Meste, nadherne prostredie, krasny obrovsky park /vid moje fotky/, ubytko k dispozicii, kapacita max. 60 ludi ;-)
Odpovedať
No, asi je to uz o kusok dalej nez TN a IL, ale my sme nasli, resp. nam bolo odporucene RZ Podskalie (Pruzina). Je tam velka jedalen s kapacitou pre 200 ludi + dalsia pre myslim 50ludi a k tomu este salon, velmi pekne prerobene, vyborne vybavena kuchyna, ubytovanie priamo v areali. "Problem" vsak je, ze tam byvaju najma skoly v prirode, takze svadby tam nemozu byvat po cely rok. My sme najprv mali vytipovany zaciatok septembra 2008, no zistili sme, ze sa tam rozhodli predlzit sezonu, tak najblizsi mozny termin je az od polovice oktobra 08. Ale nakoniec sme to vzali a dnes ideme zaplatit zalohu.
Odpovedať
No mne bohuzial obe miesta nevyhovuju, Kocovce z hladiska kapacitneho - mame 100 ludi a ta Pruzina tiez nie, pretoze by vsetkym najlepsie vyhovovalo, keby svadba bola cez prazdniny. Vazne zacinam uvazovat o tom, ze 100 ludi je fakt vela a najlepsie by bolo spravit svadbu len s najblizsou rodinou. Ak by niekto mal este nejaky tip na velku svadbu v TN kraji, tak mi dajte prosim vediet
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj skús na vršatci ak máte sobáš na matrike tak tam ti aj urobia sobáš aj hostinu je to tam krásne. :-)
Odpovedať
Ano - Vrsatec je jedna z alternativ, nad ktorymi premyslam. Az na to ze tam je obrovska prestavba toho druheho hotelu, co je vedla a neviem ako to bude vyzerat za rok. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
No to je veru problém ale až také hrozné to nie je a autíčkami sa doveziete pred ten nový hotel čo je už po rekonštrukcii a na ten rozrobený ani nevidíte a na tom balkóne mať sobáš to je romantika :-) a ten výhľad :-) kedy to máte??
Odpovedať
Ahojte buduce nevesticky, ja by som Vam chcela odporucit miesto, kde som chcela mat svadbu ja. Je to nadherne miesto, ale vsetko ma svoje + i -. Je to lovecky zamok Antonstal pri Nemsovej. Krasne prostredie, ziaden signal na mobil (co moze byt vyhodou :-D ) vyborna kuchyna a vsetko ostatne, ubytovanie je tusim na 45 ludi. Ak by Vas zaujimalo nieco blizsie napiste cez IP. Papa ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jeana, mas IP. Gega, este nemame termin, len planujeme a mal by to byt jul alebo august 2008. S tym Vrsatcom to teraz nevyzera dobre, aj cesta medzi oboma hotelmi je hrozne rozbita, ale za rok by to uz malo byt lepsie len tazko odhadnut ako pokrocia tie rekonstrukcne prace. Myslim ze tak za dva roky to bude fakt uzasne miesto na svadbu i relax ale momentalne sa to este len prestavuje.
Odpovedať
Ahojte, ja hladam tiez nieco pre 100 ludi... takze tiez uvitam tipy.. :-) Co tak hotel TATRA resp. restauracia FATIMA?
Odpovedať
Tatra je tiez moznost, znamy tam mal svadbu a bol spokojny, az na to ze rodicia nadavali, ze to bola velmi draha svadba. No ale co ineho sa da cakat od **** hotela? ;-) No a co sa tyka Fatimy, vcera som si citala temu Fatima v TN a dost ma to odradilo. Aj ked posledna nevesticka tam bola spokojna, zevraj, ale asi by som to neriskla, ked sa tam tolko bab stazuje. Arogantne sposoby to ja nemusim. Radsej mensi luxus ,ale dobry pristup. Ale osobne neviem, nikdy som sa na Fatime nebola informovat na svadbu ,tak tazko povedat.
Odpovedať
Caute baby, prave som sa informovala na hotel MOST SLAVY v Trencianskych Tepliciach, robia tam novu velku salu s barom, prave na taketo akcie, kapacita az 150 ludi... Vyzera to celkom dobre, aj ked urcite to tiez nebude najlacnejsie...
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky, ja byt Vami, tak skusim jedine Tr.Teplice. Baracka, Most Slavy....a co takto v Dubnici restauracia Fanusik? Alebo restauracia Kristina? V Lednickych som tiez pocula, ze je to tam pekne.
Odpovedať
co tak tuto. pisu, ze kapacita je 150 miest. skuste im napisat. do google zadaj piano club
Odpovedať
vsemozne restauracie v trencine najdete tu: http://www.trencin.sk/index.php?s-cv-...
Odpovedať
Ahojte baby, noo ten Piano Club nevyzera zle, vobec som o tom nevedela... Ale predsa by som sa radsej rozhodla pre ten Most Slavy resp. nieco pri hoteli - kedze tak ste hned na hoteli a moze tam byt aj ubytovanie, nemusi sa potom uz nikde chodit..
Odpovedať
Cau baby, diky za tipy.Skusim si to pozriet na internete a snad nieco vhodne najdem .Ak ma este niekto nejake odporucania,tak sa ozvite . :-)
Odpovedať
Ahoj baby, ak hladate nieco netradicne, ja som robila jednu svadbu na LR v parku, obrad bol vonku, par fotiek z toho je v svadobnom albume uzivatelky Bobket. Bolo to velmi pekne, take netradicne, len zalezi na tom, kedy mate termin svadby, lebo to je letna zalezitost. Na LR je dobra a velka jedalen, momentalne velmi pekne prerobena (mozem poslat fotky) kde sa zmesti aj 150 ludi.
Odpovedať
Sysliatko, prosim Ta posli mi nejake info na IP. Predpokladam, ze LR su Lednicke Rovne, tiez som pocula ze je to tam pekne.
Odpovedať
Sysliatko, aj ja ta poprosím o nejake infošky na IP, vela o LR počula, ale nikdy som tam nebóla, ani nepoznám nikoho, kto by tam mal svadbu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
To sú tu také staré príspevky??? Určite sa od roku 2007 otvorili nové hotely a reštaurácie kde by bola pekná svadba.... ja by som potrebovala poradiť :((
Odpovedať
@kikuska16 a kolko ludi asi budes mat na svadbe? Vrsatec je pekny potom v DCA chateu mignon ale to je take velmi nobl, ja mam sice len veceru svadobnu ale v RETRO restaurant v TN. je to tam velmi pekne...Tr. Teplice Baračka...Košeca tam je taka miestnost aj varia tam dobre...Nemšová v kulturáku, Luborca Biely dom, Trenč. Bohuslavice - penzion Žákovic - bola som tam na oslave a je to tam super...Nemšová Oryx - ale len max.40 ludi..DCA Gaudeamus, Restauracia Fontana, Hotel kristina...
Odpovedať
Profilova fotka
nikuskab Som z NEmšovej, takže poznam par tých kulturákov okolí, ja rozmýšľam na d hotelom ALFA v Novej Dubnici, len som chcela pozrieť ešte nejaky hotel v DCA. Chateu Mignon je až moc luxus. Dakujem ti za typy si milá, kuknem na tie reštaurácie :)
Odpovedať
@kikuska16 No ja som sa tam bola pozriet a nepacilo sa mi to tam a pocula som ze tam maju divne platobne podmienky ako napr. casnikov a ostatny personal po 22ej platite vy...mne sa to Retro velmi paci...prosim ta mas svadbu v Nemsovej v kostole? Mala si uz nauky?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuskab čosom čítala tu vo fore Alfu si všecia nadmieru chválili.... náuky ešte nie, ja ešte len začínam všetko zajednávať :) Chceme okolo 90 ľudí, a veľmi túžim po okrúhlich stoloch a to sa málokde zmesti :-S Ešte som nič teke nenašla
Odpovedať
@kikuska16 kazdy ma iny nazor...mna to miesto vobec neoslovilo...no neviem kde by sa dalo...znamy bude mat svadbu dakde v TN ale neviem kde a on tiez tak okolo 90 ludi.je to nieco byvale vojenske priestory ale neviem ako presne sa to vola...alebo este Jilemak vyskusaj... je to nieco byvale vojenske priestory ale neviem ako presne sa to vola...alebo v DCA este v kantine viem ze byvaju svadby
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?