Svadba v party stane

Profilova fotka
Ahojte :-) chcela by som sa spytat na vase skusenosti, typy,rady ohladom svadby v stane. Planujeme svadbu v stane, miestoobradu je pekne,ale nie je podlaha v stane. Co som sa pytala tak podlaha do stanu 10x15m stoji 675eur bez DPH takze to vyjde okolo 800eur len za podlahu. Viete mi poradit ci bude velmi vadit,ked bude len taka zahradna dlazba v stane?Riesil tu niekto podlahu do stanu? Dakujem za rady a dufam,ze pomozem aj dalsej snivajucej neveste :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no ja tiez mam ten isty problem, ze by som mala len stan bez podlahy a travu a dost ma to odradza, hlavne kvoli pocasiu, to nikdy nevies ake bude a ak zacne prsat bude to svadba na blate, to sa cele podmoci. Prosim ta, kde si zohnala moznost pozicat len podlahu? Dakujem. Mirka
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to nakoniec zmenila za salu :D odradili ma fotky zo zabavy. Lebo ak nemas natiahnuty vsade ten baldachyn ci co to je ( myslim ten tyl, kt. tak zvyknu ozdobit steny stanu) tak v noci, ked sa ludia fotia sa to odraza a vyzera to ako leskla stena plachtova :( Inak ja som mala dlazbu v stane- ako ked mas vykladany dvor tou zamkovou dlazbou ( mne to vadilo :) tak som hladala parkety alebo koberec. Inak koberec aj podlaha stoja okolo 800 eur. cize masaker. a tiez, ze od polnoci nadranom je chladno a pada rosa, tak som to zmenila a mame to v hoteli .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?