Svadba v Penzióne Zlatá Ryba. Máte skúsenosti?

Ahojte nevesticky minule aj buduce, Mali ste/planujete niekto svadbu v Penzione Zlata Ryba pri Zlatnej na Ostrove (okres KN)? Priznam sa ich www ma zaujala (osobne som sa tam zatial nedostala), ale kedze je to relativne nove, nikde som sa nedopatrala k nejakej recenzii (ci uz pozitivnej alebo negativnej)....takze ak s nimi mate skusenosti sem s nimi, podelte sa!!! :-D
Odpovedať
Vazne tam este nikto z vas nebol???? :-.
Odpovedať
Ahoj! Ja som tam už bola a bola spokojná...plánuješ tam mať svadbu? Ak by si chcela nejaké podrobnosti ,napíš a ja ti pomôžem. :-N
Odpovedať
Je to jedna z moznosti... Hladam niekoho, kto tam uz mal svadbu a moze miesto odporucit/neodporucit z vlastnej skusenosti...(aky bol pristup majitelov, jedlo, obsluha, ako to cele vyslo cenovo, celkovy dojem...a pod.) :-)
Odpovedať
Kuchyňa a obsluha je výborná,a aj cenovo je celkom fajn. samozrejme vsetko závisý od toho kolko hostí plánuješ a aký máš rozpočet na svadbu. Si priamo z Komárna? čo všetko máš už vybavené na svatbu?
Odpovedať
No, pripravy sa v podstate len rozbiehaju...rozpocet samozrejme v dnesnej dobe cim mensi tym lepsi 8-) ale zase by to tam nemalo vyzerat ako v stvrtej cenovej :-D ...vies odporucit nejake miesto v KN a blizkom okoli pre zhruba 70 ludi?
Odpovedať
Vedela by som ti este doporučiť univerzitnu sálu,to je super na 70 osob,teraz moja kamoška sa vydáva /22. maja/ a tam to bude mať. vela možnosťí tam máš /aj vlastné si tam môžeš priniesť/. Ak máš záujem možeme sa stretnuť v KN alebo ti dám moju e-mail adresu a napíšeme si. dam e-amil do IP :-N
Odpovedať
ahoj Zeli, Neviem či si si už našla vhodné miesto na tvoju svadbu,nakoľko si mi neodpísala....ak by si predsa potrebovala pomôcť tak mi napíš.
Odpovedať
ahoj, nahodicka ale prave dnes som ti pisala....check your @ ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj ja viem, že je to neskoro k prvej otázke, ale pre nevesty, ktoré plánujú svadbu v Zlatej rybe, tak že sa nemusíte ničoho báť. Vedúca je úžastná, personál veľmi profesionálny a hlavne milý. Miestností je kopec, či už pre občerstvenie alebo samotnú hostinu. Veľmi sa mi páči prostredie v ktorom sa penzión nachádza. Dá sa na všeličom dohodnúť a aby som nezabudla, tak jedlo je priam neskutočne chutné :) Proste mali sme tam svadbu koncom tohto leta a nič by som nemenila. Tak len toľko :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?