Svadba v PKO v Nitre. Zažili ste?

Profilova fotka
ahojte dievcence, chcem sa dozvediet nazory vas, neviest, na svadobnu hostinu v pko v nitre. ohladne velkosti porcii a vyberu jedal a pod. spokojnost? alebo nie? dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, my tam mame svadbu 10.5. tak ti potom napisem. Zatial to vyzera celkom slubne, budeme mat prvu veceru na tanieroch a ostatne ako svedske stoly.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj dik za odpoved, aj chcem mat prvu veceru na tanieri a potom svedske, ale prevadzkarka ma presviedcala, ze dva chody na tanieroch a az okolo polnoci svedske stoly. co si prosim ta robila, ze si ju presvedcila? a kolko platite na hlavu? nam povedala koncom roka 2007, ze 900 sk na hlavu. a este kolko ludi budete mat? dakujem ti, si zlata
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme s nou o tomto - myslim o svedskych stoloch ani nediskutovali. Proste sme jej povedali, ze my to chceme na sposob rautu, ona nas upozornila, ze bude treba asi viac jedla a bolo. Teraz pred dvoma tyzdnami sme s nou boli dohodovat aj konkretne jedla. Je velmi energicka, ale ak argumentujes da sa s nou dohodnut. My sme sa hned dohodli ze to bude v rozmedzi 900 az 1200 na hlavu - to bolo este v juni alebo juli. Teraz sme to definitivne uzavreli na 1200 na hlavu. budeme mat do 100 hosti. Teta berie este 4000 za upravu saly (len upratovanie) a 50 Sk za jeden potah na stolicku. na tanieroch teda bude predjedlo, polievka, 1/2 ryza, 1/2 zemiaky opekane, kuraci rezen v cesticku a bravcove na stave + zelenina. vsetko ostatne na svedskych stoloch. kedze sme sa rozhodli do toho tolko investovat, dufam, ze to bude vsetko dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: busni nie je to trochu drahe na NR?
Odpovedať
Profilova fotka
to: gaia neviem ci je to drahe na NR, my sme hladali predovsetkym salu, kde sa zmesti 100 ludi, nebudu sa tlacit a bude aj miesto na tancovanie a mozeme tam nejakych 30 aj ubytovat. a toto sme nasli jedine v PKO. Lacne to urcite nie je, aj niekedy rozmyslam ze tooolkooo penazi, no ale drahy ma presviedca ze svadba je len raz za zivot a peniaze boli aj budu :)
Odpovedať
ahojte baby ja som mala mať svadbu v PKO minulý rok v septembry, nakoniec sme to tam zrušili, lebo som nepočula nič dobré na pani prevádzkarku, na prvom stretnutí že je ako med, to môžem potvrdiť ale potom že ak nie je po jej tak sú s ňou veľké problémy a že strava tiež nič moc, potvrdil mi to aj kameraman že on tam chodí točiť svadby a stužkové a strava že nie je bohviečo, nechcem Vás plašiť ani odrádzať, ja vám iba píšem moju skúsenosť, je to jedna z mála sál v Nr. kde sa zmestí viac ľudí a kde majú okruhlé stoly a vlastné návleky a oni sú si toho vedomi a tak sa aj správajú.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som tiez pocula, ze davaju male porcie, to by som poriesila nasledne tymi svedskymi stolmi. co sa tyka prevadzkarky, presne ako povedala busni, treba si presadit svoje, ved je to nasa svadba. no a takisto suhlasim s busni, ze pri 100 ludoch na svadbe, kolkych budeme mat, ich niekam treba "upratat" a tiez zopar vychodnarov prespat a tu prave prichadza do uvahy len PKO. a tiez mi vyhovuje, ze si tu salu nemusim zdobit sama. to je pravda. tak dufam, ze to dobre dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
no musim povedat, ze mam trochu obavy po tom co som si tu precitala =-) ale inu volbu uz nemame tak dufam, ze to bude fajn. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to: micafialka my mame svoju aranzerku lebo sa nam nepacilo ako zdobia normalne salu v pko. ak budes potrebovat, poslem ti kontakt teta je velmi mila a je z Nitry, pozeram ze aj ty, tak to budes mat jednoduchsie ako my, lebo my chodime vsetko vybavovat z BA.
Odpovedať
baby ja som vás nechcela strašiť, ja len viem ako mne padlo dobre ked som vybavovala ked mi povedali svoje skúsenosti, prajem vám aby vám to dobre dopadlo a boli ste v PKO spokojné a aby vaše svadby boli zážitkom na celý život :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
este niekto mal svadbu v PKO? :-N alebo bude mat? ;-) ako my? x-)
Odpovedať
Ahojte, my sme mali tiež zarezervované PKO, ale potom sme to zmenili na Agroinštitút...na moje veľké prekvapenie nám teta úplne dokomolila mená, keď som jej volala, že rušíme rezerváciu a nebola z toho veľmi nadšená. |-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
a preco ste to zmenili :-N ;-)
Odpovedať
aj my budeme mat svadbu v PKO a zatial to vyzera celkom fajn :-D ale co som pocula a citala o svadbach tam tak bolo viacej spokojnych ako nespokojnych. tak dufam ze my budeme patrit medzi tych spokojnych :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my budeme mat svadbu v pko...tak dufam,ze vsetko bude ok :)
Odpovedať
to suuus: ajoj kedze budete to mat skor za sebou ako my :-D mozes mi dat potom vediet ako to dopadlo :-D budem drzat palceky nech vam vsetko vyjde podla vasich predstav :-D
Odpovedať
suuus, aj mneeee ;-) kocky, a nie je tu nahodou nevesta, ktora to ma 18.9. v dolnej sale v PKO? :-N my to mame v tej hornej. ;-)
Odpovedať
to mariynka: aj my to budeme mat v tej hornej tak ti potom poviem ako to dopadlo :-D a boli sme tam prave v sobotu zaniest zalohu a zatial sme boli sami :-D ;-)
Odpovedať
my sme v tej hornej boli na svadbu, nam sa tam veeeeeelmi pacilo, aj preto sme volili prave PKO ;-) x-) len som zvedava, ake to bude, ked tam budu dve svadby.. :-| aj ked pani prevadzkarka tvrdi, ze si hudbami nebudeme prekazat.. ;-) :-) moni, a aku vyzdobu ste zajednali?a aku zalohu ste dali?od nas nic nepytala :-N sice vypyta asi az v maji,ked pojdeme zajednat menu ;-) :-) :-) a ake menu ste vybrali vy? :-N :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... tak mame "PO" par foto je aj v albume, oficialne budu neskor... musim povedat, ze svadba v PKO Nitre bola dokonala... Mame obrovske pozitivne odozvy, ake to bolo krasne, luxusne, jedlo vynikajuce, co ja mozem len potvrdit... :)
Odpovedať
suuuus, tak to som radaaaa :-) :-) :-) ked budes mat cas, mohla by si dat viac foto z PKO ;-) :-) teda ak mas.. aku ste mali vyzdobu???ale vy ste to mali dole vsak? ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano, my sme to mali dole...zatial nemam oficialne foto , a z vyzdoby ani nic, ale ked budu , urcite ich sem pridam.Vyzdoba bola ladena do fialovo zlta..velmi to bolo krasne, fakt klobuk dolu..
Odpovedať
ahojte, tiez sme chceli mat svadbu v PKO. Som z Pohranic, opravuju tam stary mlyn. Vyzera to zatial velice dobre, tak romanticky pri jazere. Na info reklame maju, ze sa chcu venovat prave svadbam. Tak chvilu pockam-e a potom sa rozhodneme...
Odpovedať
Suuus, v prvom rade gratulujem a prajem veľa lásky.. Chcela som sa spytať, či možeš napísať, koľko to v PKO cca vyšlo na jednu osobu.. DAKUJEM ..
Odpovedať
miloska, 30eur na osobu.. ;-)
Odpovedať
kocky, musim sa "pochvalit" s mojou skusenostou.. boli sme zajednat menu a pani prevadzkarka bola ohromna!!! najskor nam povedala co a ako by mohlo byt,ale nechala rozhodnut nas.. ak to vyjde tak, ako hovorila, tak nielen jedlo, ale aj miestnost a vsetko co sa tyka PKO bude uzasne x-) x-) x-) uz sa tesiiiimeee :-) :-) :-) inak kamoska sa tam vydavala na jar a bola maximaaalne spokojnaaa ;-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte,aj my budeme mat svadbu v PKO,mala niektora z vas vyzdobu od nich alebo ste si najali agenturu?
Odpovedať
Profilova fotka
tam som chodila na koncerty :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@cuculiatko88 my sme mali vyzdobu od nich.. bola som nadmieru spokojna ;-) ale vyzdobu stoliciek sme si priplatili.. ;-) x-)
Odpovedať
ahojte baby.. Ja pridam svoju skusenost.. Volakedy bolo PKO fajn.. ale teraz nedavno tam menili kucharov a cely personal.. odvtedy co sa týka jedla to ide dolu vodou.. rezne jak placky.. vsetko studene.. hruza.. boli sme tam nedavno na svadbe.. ale to sa nedalo jest...! tiez som uvazovala nad svadbou v pko.. lebo je to krasna velka sala.. na urovni.. ale jedlo uroven nema... a co z toho ked hostia su hladni? a my sme veru boli..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?