Svadba v prírode pri Nitre

Profilova fotka
Ahojte baby,potrebovala by som súrne poradiť. Neviete o nejakom peknom mieste v Nitre alebo okolí (do 50km), kde by sa dal svadobný obrad urobiť v prírode?
Odpovedať
odporucam botanicku zahradu SPU, my sme tam mali obrad v juli...krasa :) a zo strany mestskeho uradu to nebol ziadny problem.
Odpovedať
Profilova fotka
jeej dakujem,urcite sa tam pojdem pozriet,vyzera to fakt pekne..a este jedna otázočka: riesili ste to cez univerzitu kedze je to univerzitna zahrada?
Odpovedať
ano, poslem ti mail na pana, ktory to ma na starost. poplatok za prenajatie botanickej na dve hodiny je 100 eur, ale myslim, ze to stoji za to, ak chcete mat pekny obrad v prirode :)
Odpovedať
Profilova fotka
no jasne stoji to zato veru, a ony zabezpecia obrad, ako stolicky vyzdoba a stan v nepriaznivom počasí alebo to ste si riesili uz sami?
Odpovedať
baby a neviete či by sa dal vybaviť svadobny obrad pri dražovskom kostoliku s tym, že by bol civilny?
Odpovedať
to sme si vsetko museli zabezpecit sami - stolicky, vyzdobu, ozvucenie...v pripade nepriazniveho pocasia by sme obrad mali priamo v hoteli, kde bola hostina.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte, túto debatu som objavila len teraz, pretože iba teraz (trošku narýchlo kvôli bábätku na ceste) začíname plánovať svadbu, mala by byť v júli 2014. Tiež ju chceme mať vonku, v prírode. Ale nielen obrad, celú hostinu na jednom mieste. Pred rokom sme boli na jednej veľmi pekknej svadbe našich kamarátov. Tí ju mali presne v tomto duchu na Mašekovom mlyne pri Vrábloch, je to taká rodinná farmička. to je takých 20 km od Nitry myslím. bola to super svadba. prenádherné prostredie, ozaj. oni mali hostinu len tak pod šírim nebom, my však budeme mať biely stan aj s parketom. rovno medzi ovocnými stromami! už sa tam bola so mnou pozrieť aj pani, čo nás bude oddávať a nie je s tým absolútne žiadny problém, aby sme mali obrad vonku. teším sa. tak baby, ak ešte nemáte po Vašom veľkom dni, chcela som vám dať taký svoj osobný tip na toto miesto. je ešte také neopozerané.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirushka83 ja mám tiež svadbu presne v ten istý dátum ako ty :) my to budeme mat nakoniec v arborete mlynany :) Dufam, že nám obom vyjde počasie :)
Odpovedať
jeeeej, to je tiež super voľba. je to tam veľmi pekné. tak držím palce. počasie určite vyjde ;-) hlavne s úsmevom a veselosťou.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka119911 jej tam je to ozaj peknucke :-) a mozem sa opytat, ci tam budete mat sobas a aj hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi ano je to tam krásne, budeme tam mať len obrad, ale kto by chcel dá sa tam spraviť aj hostina :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, mozem sa spytat ci je to financne o moc narocnejsie v tom Arborete? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
švagriná sa vydávala v parku v topoľčiankach
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesticky, sme firma, ktora spolupracuje s firmou Daludape, zorganizujeme Vam vsetko okolo svadby a inych eventovych akcii. Ak by ste mali niektora z Vas zaujem kludne nam napiste. Vieme Vam zabezpecit vyzdobu saly, kostola, a samotný prenajom auta + výzdoba, foto-video, dj, vino, torty, medovniky, podsvietenie saly..... Ak by tse mali zaujem kludne sa u nas informujte radi zodpovieme na vsetky Vase otazky... A kludne sa mozeme dohodnut aj na osobnom stretnuti
Odpovedať
@mirushka83 Ahoj, môžeš mi prosím povedať čo treba na to aby som v podobnom duchu niekde v prírode mala sobáš aj ja. To Vás tam prišla sobášiť pani z NR? a čo cena? Vybavenie?
Odpovedať
Profilova fotka
Pre sobáš v prírode ponúkam kompletné ozvučenie - DJ PAVOL ĎURAN (DJ + starejší + ozvučenie sobášov). V profile aj na internetovej stránke nájdete všetko podstatné, ako aj aktuálne videá zo svadieb.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?