Svadba v prírode v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte :) som tu nova, hladala som podobnu temu, ale nenasla som (len cesku verziu). poradili by ste miesto? Ako je tu u nas so zakonmi co sa tyka oddania v prirode? Pocula som, ze aj svadobne agentury s tym maju problem to vybavit. mate s tym niekto skusenosti? Chceli by sme svadbu v prirode, niekde blizko Bratislavy, ale myslim uplne v prirode - ziadny altanok, zahrada.. skor les, luka.. nenapada vam nejake krasne miesto? svadba by mala byt na zaciatku maja, tak nieco kde je pripadne vela kvetin..dakujeme :-)
Odpovedať
1
2
nieco podobne som uz zazil na zahori. agenturu na to nepotrebujete si myslim. akykolvek kulturak (napr aj v devine) dokaze zapozicat sedenie, stoly a pod. a zalezi aj na tom, aka ma byt svadba - uradna, alebo cirkevna. cirkev ma s tym dost problem, ale nie vzdy natrafite na knaza, ktory by toho nechcel byt schopny. a v BA je ich dost :) (aspon co poznam) ..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, dakujem za odpoved :) pojde o uradny sobas. ak s tym teda nie je problem, tak uz len zostava najst nejake naozaj pekne a originalne miesto :-) kam nechodi vela ludi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@tereza0442 Ahoj, paradicka! :-) Moj typ (pokial nevadi, ze to je priamo v Bratislave) je les na dlhych dieloch. Uplne na konecnej dlhych dielov sa ide cez les na taku priestrannu luku s divokymi kvetmi. Na tej luke je aj vyhlad na Rakusko a na oboch stranach tej dlhej luky su lesy. Uzasne vyvysene miesto s vyhladom. Ak si taka prirodna divozienka tak ta luka by sa ti urcite pacila.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to ale dlha luka a prechadza sa tam vela ludi. takze posledne kriterium nesplna.
Odpovedať
krásne prírodné miesto v BA,kde nechodí veľa ľudí, bude trošku problém nájsť, veľa ľudí je všade... jedná sa čisto len o svadobný obrad alebo aj hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
mgabriskova: pojdeme to pozriet vdaka za tip :) No nemusi to byt v BA, moze byt aj okolie, niekde na Zahori,smerom na Trnavu.. povodne som to chcela u nas na chate, ale to je pri TN a je to daleko, polka ludi by ani neprisla :-| A asi by som chcela aj hostinu, ale viem, ze to je dost problem.. ja si uplne najradsej predstavujem nieco taketo: http://greenweddingshoes.com/southern... -obrad v prirode, drevene masivne stoly, vsade vela cerstvych a roznych kvetin,vela ovocia, posedenie vonku.. nad tym nejaky chraneny kusok kde sa bude dat tancovat alebo co. ale viem ze je to trosku utopia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je to vhodne urobit na nejakom sukromnom pozemku. Na luke, ktora patri nejakemu rancu, alebo nieco take. Co ti taktiez poskytne zalozny plan v pripade zleho pocasia. Ani na tych fotkach to nie je uplne v divej prirode, na niektorych je ta travicka az priliz pekne vykosena. A samozrejme na tanecne podium a stoly potrebujes rovinu, co buhuzial ten kopec nad Dlhymi Dielmi nie je.
Odpovedať
@tereza0442 a treba myslieť aj na toalety pre hostí 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
spravny dotaz x-)
Odpovedať
Profilova fotka
och baby dakujem, mne taketo prakticke veci niekedy vobec nedochadzaju. tatijana: ten napad s rancom je dost dobry, kamaratka chcela priviest konika, co by bol aj program pre deti na vozenie.. asi sa poobzeram po niecom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tereza0442 neboooj, utopia je na MS uplne bezny pojem :-)
Odpovedať
@tereza0442 podarilo sa Ti najst vhodny priestor? Ja uvazujem nad svadbou pod stanom v krasnej zahrade :), ale mam to stastie, ze vedla stanu je aj restauracia, takze v pripade dazda budeme vo vnutri.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
este niee :) ja si davam na cas, zatial pozeram nejake rance, ale nic sa mi nepaci :( mozno by nebol odveci nejaky hotel pri BA v peknej prirode, alebo nieco podobne. :-) tiez to chcem tak - vsetko vonku, v pripade dazda vnutri. ale nepocitam s tym, ze bude prsat, urcite bude pekne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tereza0442 my budeme mat v Baste pod Pajstunom. Skus si to pozriet. Maju aj svoju webstranku. Mne to ucarovalo prave preto, ze je to mimo mesta, nadherne prostredie.
Odpovedať
@tatijiana aj my sme tam mali svadbu a bolo to uzasne! Rozhodne odporucam vsetkymi desiatimi. A pre autorku - myslim, ze je to velmi pekne prostrdie a pre teba vhodna volba - je to v obklopeni prirody, behaju tam daniele, pavy,.... Je tam klud, no priestor je civilizovany.
Odpovedať
@tereza0442 nie je to uplne na luke ale je v peknom prostredi mimo mesta a pod stanom zaroven s moznostou ubytovania bud v hotely alebo chatkach....pozri Divoku vodu Cunovo ;-) mne sa to tam velmi pacilo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bastu pod Pajstunom sme vylucili ako prvu. Altanok nechcem, aj ked tam bolo krasne, ale vydavala sa tam priatelova sestra a to by bolo fakt trapne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby mate este nejake tipy? pozerala som nieco pri malackach ale stale neviem, :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Galbov Mlyn (stránku majú o ničom, ale keď sa tam vyberieš priamo, je tam super kamenná terasa, obrady robia pod obrovskou vŕbou, okolo polia...my tam budeme mať hostinu)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, asi neviete co stoji Zochova chata vsak? to bude brutalne drahe,ze :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v sobotu ideme okuknut ten Galbov Mlyn, predbezne pani vravela ze termin volny maju, neviete ako tam varia? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
a kde si mala nakoniec svadbu Tereza?
Odpovedať
Profilova fotka
@tereza0442 teraz sa otvorila ta Wiegnerova vila v Sv.Juri, mna na to upozornila @vodavodickova a je to tam naozaj kraaaasne ...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_lucia Jeeeej dakujem za tip :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aminartg dakujej "vode" :) ja uz mam svoje miesto vybrate v Modre, ale aj mne ucarovala tato "vila" je to tam naozaj kraasne
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_lucia nadherne ale prenajom 1500e :(((
Odpovedať
Profilova fotka
@sandra1989 1800€ co som ja pocula, ale tak ja si myslim, ze ta cena je adekvatna ... kedze je to tam vsetko nove a fakt kraasne. .... no hold, ti co nemaju problem s peniazmi, tak je to ok :) ja ten pripad nie som, ale povedat, ze je to krasne mozem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_lucia bola som tam na obhliadke asi pred mesiacom :) je to nadherne miesto, velmi mila pani, musim povedat, ze celkovy dojem fantasticky... Svadba tam musi byt nenormalny zazitok. Ak by som patrila k vrchnym 10000 nevahala by som
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak, orientacne 18 kil, ale musite zapocitat aj prenajom mobiliaru a cattering... krasne, no aj pre nas prilis nakladne. Nejake ine navrhy nemate? Tiez by sme radi taku 'zahradnu party', paradoxne to vyzera byt problem...
Odpovedať
Ja odporucam Castel Mierovo; my tam mame svadbu 19.7. Uz sa velmi tesime .😊
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?