Svadba v raji? dobre si premyslite miesto, kde sa bude konat

Ahojte, chcem sa s vami podeliť o moje pozorovanie, ked sme boli na svadobnej ceste na Mauriciu a videla som svadbu jedneho mladého paru, pri bazene v nasom hoteli. Urcite to bola ich volba, mat sobas pri bazene, popoludni, kedy v bazene boli ludia, ale rada by som vam dala radu, ak teda uz planujete uzavriet sobas v raji, aby ste si poriadne premysleli miesto, lebo mozete mat "nediplomatických" divakov (otecko s detickami, ktore s plutvami sa hrali na hrane bazena, kde bol mladomanzelsky stol a stolicky). Ked som toto rozoberala s manazerom hotela, pri nasom stretnuti, tak povedal, ze je to volba mladomanzelov, kde v areali hotela chcu mat svadbu :-) Pozn. (Svadieb bolo viacej v arealu hotela, videli sme aj mladomanzelske fotenie, ale sobas uz nie, a potom este dalsi sobas - bez manzelov, videli sme uz stol postaveny na plazi pri mori). S pozdravom Slavka
Odpovedať
Profilova fotka
Svadba Mauricius - Tak toto náš fotograf fakt zažil. Takýmto divákom "čumilom", ak nemáte celý hotel prenajatý len pre seba, sa nevyhnete. (Ale niekomu to nevadí.)
Odpovedať
@sslavulka v akom hoteli ste boli? Lebo to bola možno moja kamarátka :) tiež to mali pri hotelovom bazéne, ľudia im tlieskali. a vraj to bolo super- ako v americkom filme :)
Odpovedať
@sslavulka pre niekoho, kto je tak trochu exhibicionista to mohol byť zážitok na celý život ;-) Myslím, že každý súdny človek, ktorý príde do hotela, tak už za 2-3 dni vidí aký režim tam je a myslím, že vačšina hotelov dáva na výber viacero miest na obrad, aspoň tie lepšie určite. Takže pokiaľ sa tak rozhodli, musela to byť ich voľba a vedeli, do čoho idú 8-) Osobne sa skor divím hotelu, že toto miesto vobec ponúka. Mne ako hosťovi by nebolo moc príjemné obmedzovať seba alebo svoje deti kvoli svadobčanom (určite by som nedovolila, aby rušili taký okamžik, takže by som ich zrejme musela trochu krotiť) ;-)
Odpovedať
@vvladkaa Lux Le Morne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?