Svadba v reštaurácii Pohoda, BA. Rozdeliť hostí či nie?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky ;-), máme svadbu v reštaurácii Pohoda (bývalé U mamičky) v Bratislave a rada by som sa opýtala na príp. Vaše skúsenosti a priebeh svadby.. My budeme mať nakoniec viac osôb, ako sme plánovali - cca 50-60 osôb + 20 kamarátov po obede. Problém je, že sála je síce pre cca 70osôb s guľatými stolmi, ale bez priestoru na tancovanie (s parketom je pre cca 40-45 osôb), tancovalo by sa v rešt.vedľa a plus v záhrade - grilovanie, bazén a švéd.stoly - vonku príp. vo foyer al. v reštike. Myslíte, že je to OK rozdeliť svadbu na viac miestností? Nenaruší to zábavu, ak sa v jednej časti sedí, v druhej tancuje a vonku pláva a griluje? (aj ked ozvučenie bude prepojené do všetkých 3 častí a chceme mať takú pohodovú neviazanú zábavu, mám z toho trošku obavy). Je tu aj možnosť znížiť počet osôb na tých 40-45 na hl. časť a mať obed + tancovanie v jednej, ale keď prídu kamaráti (kt. určite chceme mať), tak by aj tak museli sedieť v reštaurácii a chodiť tancovať do sály. Okolie a záhrada sú krásne a je pravda, že sme si to vybrali dávno a hl. pre tú krásnu záhradu, bazén a dobré jedlo.. Navyše v prípade horšieho počasia je tam medzi reštikou a grilom strieška, takže by svadobčania nezmokli a grilovať by nám mohli tak či tak.. Tak prosím poraďte.. ďakujem ;-)
Odpovedať
1
2
hanka, poslala som Ti odpoved v IP.
Odpovedať
megg,mohla si to sem napisat,podla hankinho popisu pohoda vyzera velmi dobre =-) =-)
Odpovedať
lia, hanka mi poslala IP, tak toto som si az potom vsimla. Ale v zasade my sme tam mali svadbu, podobne ako to hanka opisala a boli sme velmi spokojni. Ta zahrada, bazen a prostredie su velmi fajn, ved sme sa tam potom aj cela familia v zahrade fotili este pri takom zapadajucom slnko, no hotova parada. Nic zle na nich nemam, takze ja len vrelo odporucam ;-)
Odpovedať
hani,preposles mi ceny,ktore ti tam vyratali?? danke schooooooonn :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maš to tam, zatiaľ mi menu ešte nepovedali, ale na osobu je to tak ako mi pisala aj Megg cca 1000,- Sk
Odpovedať
hej,neviem ako vyzera ta restauracia,ale podla slov perfektne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jeee, pohoda je super. ja som tam mala promocnu oslavu a bolo to uplne vyborne! Vyborne varia a su aj ustretovi. Len ti casnici su trosku spomaleni a strngocu s taniermi pocas prihovoru, ale nebolo to az take hrozne. Len sme ich museli casto upozornovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam baby za vsetky spravicky do IP, trosku ste ma ukludnili, znizim asi pocet na tych 45-50 os. na hl.cast do jednej saly a ked pridu kamarati, tak je tam aj bar so sedenim, aj bazen, takze miesta bude dost a v podstate potom mame uz len sved.stoly, takze sedenie nemusi byt presne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
konečne už funguje opäť web, tak pripajam foto na tie priestory, sala je sice z trošku tmava (ta s tmavymi parketami), ale da sa pekne vyzdobiť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
niekto ma nejake novsie skusenosti??
Odpovedať
vazne nikto??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
jana.noppova • Včera o 23:05 ahojte, mali ste niekto svadbu v reštaurácii Pohoda v Bratislave?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, my sme este nemali svadbu v pohode , ale budeme mat v july:) bude mat niekto svadbu v pohode skor? pripadne mali ste svadbu v pohode? viete mi poslat link na vase fotky? rada by som si pozrela ako vyzera restauracia vo svadobnom osiali :) pripadne ak ste mali zahradnu svadbu, uvitam fotky o to este radsej nakolko aj my pripravujeme svadbu v style garden :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Niekto nieco nove? Aj my nad tym uvazujeme :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
aj mna zaujima ci je nieco nove :) my tam chceme buduci rok, v maji, tak sa tam chceme ist pozriet, co to ochutnat, ako varia. Na nete vyzeraju fotky dobre. Charlize kedy mate svadbu?
Odpovedať
Ahojte. .ja som na ochutnavke bola v juni po promociach, kedze uvazujeme o augustovej svadbe tam,ale kolko tam bolo vtedy komarov .. ,ze neviem neviem .. . :-D Ale jedlo uplne super. .Ale urcite dajte dake referencie. .POvedali ze to vychadza daco cez 50 euro na osobu. .. Tak sa uvidi ci sa nenajde volaco insie alebo zostaneme pri prvom navrhu, ktory u nas padol. .. .ale je to tam fakt krasa. .. :-)
Odpovedať
jenny605 a myslis ze aj mala svadbicka tak do 20 ludi v pohode? podla fotiek sa mi paci ta terasa vonku. Teda my budeme mat skor take posedenie po obrade
Odpovedať
a este otazocka na jenny605: tych 50eur to je cele menu? co v tom vsetko je? dakujeem
Odpovedať
no jasne .. praveze velku si tam neviem moc predstavit. . To posedenie bude uplne skvele. . . Drzim ti palce. .Ani ja neplanujem moc velku .. asi okolo 40 ludi.. a to menu by malo byt cele okolo tej sumy ,(predjedlo, hl. jedlo, este dake chody a alko , nealko. . ak som spravne pochopila) a povedal, ze sa da dohodnut, ze bud si donesies vlastne vínka, alebo vlastny tvrdy chlast. ..(najlepsie by bol alkohol uplne z vlastnych.. ., ale uvidime. ) len nam ujo povedal, ze este nevedia presny cennik na buduci rok. . ale podla mna sa to velmi menit nebude, , ,. NAm povedal ze staci dojst po novom roku, ale podla mna to uz budu letne terminy fuč.. Tak neviem. . . Musim si este dobre ocheckovat i ine miestnosti, ceny a ponuku pre istotu..
Odpovedať
jenny dakujem moc za info, si mi pomohla velmi. A naozaj to tam vazne zvazujeme, ceny vyzeraju super, aj ked sa to moze lisit trosku ale ako hovoris podla mna rozdiel nebude velky, aj keby trosku buduci rok zdvihli ceny. no asi to bude tak ze 50eur aj pitie, lebo ako pozeram na ich nete ceny jedal, tak jedlo nemoze vyjst tolko, to asi spriemeroval pitie na osobu a jedlo nacenili podla mna. a keby sa dalo doniest este vlastne pitie to by bol uplne najlepsie...No v kazdom pripade pojdem aj my na ochutnavku, tak potom napisem ake info nam povedali ;-) a kedy mate svadbu? My v maji, len nemame este presny datum , lebo nam matrika v Starom meste da termin az niekedy v novembri, tak pevne dufam, ze vsetko zozeniem, hlavne ze bude volny fotograf..
Odpovedať
My plany mame zatial taky august, september. . ale este som s nicim ani len nezacala. . :-N Ja budem zase rada za kazde vase info,, ,co najskor , ci miestnost, kostol, kedy saty atd. .bo som tu uplny benjaminek. . :-) a este som sa nevydavala. .. :-D Som rada Zuzi, ze som trosku pomohla. .. Je to tam fakt krasne. .Drzim palce na okostofke. Ohlas sa potom. Ja zatial skusim pozriet este volac opodobne ,ale as inikde nebude take pekne prostredie a tak blizko nas. .
Odpovedať
jenny skus este penzion EPONA, je to tam celkom mile, neviem ako vnutri, nebola som tam este pozriet, ale na nete vyzera fajn, len nemusi sa taky styl pacit kazdemu, tak kuk na stranku. A este aj AL Dente v Tatra centre na Hodzovom, tam mal kamarat, vyborne varia a pekne to tam vyzera a dalo sa aj vyzdobit, mozes si to tam prist vsetko sama urobit, len je to tam trosku drahsie a bezne. no ja zatial zacinam len tiez, takze len okukujem co tu na nete nove :-) a ktora co poradi a co ma nove :) v novembri nam daju snad termin na matrike tak uz budem vsetko planovat konkretne.
Odpovedať
k tomu al dente som chcela napisat drahsie ako bezne, nie "a bezne" :-D :-D :-D
Odpovedať
Dakujem .. pozrela som . .nie je to zle. .ale aj tak mi asi vychadza zatial najkrajsie prostredie tusim ta Pohoda.. Keby si este o niecom kde sa da sediet aj vonku vedela, hod pre inspiraciu.. alebo keby si vedela o tom ,ci sa neda dakde aj vlastny alkohol priniest. .. Budem vdacna za kazdu radu.. . x-) a tebe nech tiez vidu pripravy a datum podla predstav.. . :-)
Odpovedať
jenny605: ja som tiez hladala priestor "vonku", nakoniec sme svadbu mali na boteli gracia a nemenila by som :-D mi sme si mohli doniest aj vlastny alkohol, vsetky zakusky, torty, pecene prasa dokonca aj predjedlo...pohoda bola u nas velmi dlho favorit, dokonca sme sa aj boli pytat ze co a ako ale nakoniec som od znamej dostala velmi zle referencie tak som to nechcela riskovat
Odpovedať
ahoj stormie, aj mne sa paci gracia, len ma odradza teraz to rozkopane prostredie tam, aky je tam pristup? nekazi to celkovy dojem? dik :-)
Odpovedať
Mate prekrasne i vtipne fotky inak. . Velmi sa mi pacia. . :-) A cenovo sa to tam dalo, kolko vyslo na osobu , napises mi prosim na IP ? Bo my sme tam boli tento rok na veceri a strasne male porcie mali za velmi draho. .. a ozaj co to prostredie rozkopane ?? ty si mala kedy ? este to tam bolo ciste ? Dik. . a odkial si mala toho Dj-a??. .Bo aj to sa chystam zhanat a dake dobre recenzie mi velmi pomozu. .. My sa priklaname skor k dychovke a tak aby hral viacej ako moderne.. NEch sa bavia vsetky kategorie vekove. ..
Odpovedať
co sa tyka toho rozkopaneho okolia - malo to byt hotove do nasej svadby (8.8.), ale tu rozkopavku robilo mesto nie lod takze oni to nemohli nijako urychlit ani ovplyvnit, urcitu dobu bola lod aj zavreta lebo sa na nu nedalo dostat (len po takom drevenom mostiku) tak to tam aj prerabali, ja som sa tam bola pozriet v juny a mala som strach ale do augusta to stihli
Odpovedať
No teraz si nam dala dobreho chrobaka do hlavy. .. musime sa tam ist popytat a pozriet .dakujem moc. . :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
hamptonka • Dnes o 12:24 mate niekdo skusenost s touto restauraciou na svadbu?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?