Svadba v Ružomberku 2010. Poraďte miesto pre 100 ľudí.

9. okt 2013200

ahojte kocky, buduce nevesticky!
viete mi poradit miestnost v ruzomberku na svadbu do 100 ludi na jeseň 2010?
rodiny vela a miestnosti malo..
ak nezozeniem taky priestor, svadba nebude 😞

• Ahoj, my mame tiez vela ludi, teda 120 v plane a zatial jedine naj bola sala v Lipt. Sliacoch, alebo skus este v Stiavnicke a tiez Ludrova, ale tam potrebujes kuchara.

• ahojte a kedy planujete svadbu?

• ahojte...pre taky velky pocet ludi skuste Škutovky...je tam velka miestnost a krasne prostredie...

• Sponzor fóra
  • ahoj patka, planovali sme 2. polovica septembra / pripadne oktober (1.polovica).
    ale uz som dost skepticka a zacali sme riesit posun na jar 2011 😞

nasli sme miestnost, ale ta je rok dopredu vybookovane.
    co sa tyka sliacov a okololia RK, uz som od viacerych tieto typy dostala, ale moj drahy povedal, ze bud RK a ak nenajdeme nic na jesen, tak bude na jar..

@
    tezark> vybehneme kuknut tie skutovky, to by ma nenapadlo, ze tam by sa take cosi dalo. dik za tip!

• Ahoj skus este kateringovu spolocnost v RK my budeme mat vonku mame 150 ludi maju skvewle referencie a budeme mat v RK vzjde to tak isto ako Kultura podla stanu a co budete potrebovat viac info cez IP

• sonina22: a kedy mate svadbu? na 30.oktobra uz stan asi nebude oki, alebo?

• ahoj svadbu mame 17.7.2010 ma byt uprsane leto tak sa na ten stan tesim hihihi

• Ahojte dievčatá my máme svadbu 11.9.2010 ale nemôžem zohnať žiadnu muziku ani dj na svadobnu hostinu neviete mi niekoho odporuciť? 🙂

• janka.sopuchova: ahoj jani, moj buduci svagor je dj, bavi ho to, ma uz co to za sebou a dobru techniku, cislo dam do posty

• Ahojte my mame svadbu 02.10.2010 ... uz mame vsetko vybavene... teraz riesim navleky na stolicky

mimimim: skus zajst do Sliacov do Kulturneho domu... je to tam pekne, prerobene... my tam chodime na plesy... alebo to Štiavnicky do kulturaku... tiez je to tam fajn... mne osobne sa Skutovky nepacia 😐

• ahojte kočky, ja to mám za sebou, takže môžem hovoriť z vlastných skúseností . Svadbu sme mali 17.4.2010 - kvôli minimálnej ponuke miest na svadbu sme si vybrali hotel v DK - na Srňacom, je to tak max. pre 80 ľudi. Využila som veľa dodávateľov - okrúhle stoly, návleky, výzdoba, mali sme skvelého DJ - tancovalo sa od nášho mladomanželského tanca až do pol 5 ráno bez prestávky. Viem odporučiť firmu ktorá prenajíma aj stany. Mám známosti aj na kvety.Takže ak máte záujem napíšte mi a v čom môžem pomôžem. Svadbu som od A po Z zorganizovala ja (vyrábala som menovky, menu, náramky pre družičky, wedding box, wedding chart a množstvo ďalších vecí. Naša svadba bola taká neuveriteľná, dopriala by som to každej z Vás, ak chcete pozrite si foto v mojom albume.

• mimimim: 2.oktobra je volna sala v Lipt. Sliacoch isto, viem, lebo sme ju mali rezervovanu na ten termin, aj v Ludrovej je dost velka sala a tiez v Lipt Stiavnicke, presne ako pisala sydnuska
    na Skutovkach sme boli, je to male podla mojho nazoru, nikto tam nebol, ani ziadny kontakt sme tam nenasli a navyse to bohvieako nevyzera a vnutri vraj nie je parket, ale nejake dlazdice

sydnuska: ja mam navleky na 30.ok. pozicane od pani z Lipt. Sliacov 1.80€/navlek

• katharrina: dnes som bola v aranzerskom salone v RK, mali tam kopu krasnych veci... ikebany, slavobrany, atd... www(bodka)ella1000(bodka)sk my budeme mat odialto 😉

ako sa vola ta pani zo Sliacov?

• sydnuska: fractura1 sa vola tu, ale dam ti na nu aj mail a t.c ak budes chciet
    ma aj masle, rozne farby a pride ti to navliect a vziat, ty nema s tym ziadne starosti, co je super za tu cenu

pozerala som tu tvoju firmu, navleky sa nam nepacia, ale dik, mozno od nich poziciame obrusy, lebo tie by sme teda potrebovali

• hej poznam ju... len my volako vypadlo meno 😉

my budeme mat od elly

• Sponzor fóra
  • aha, oki, no ja som tam prave pisala mail, ohladne obrusov a akosi sa nikto nehlasi, no pockam este

• @sonina22  
    Ahojte, ja mám tiež tento problém, na svadbe by sme mali mat okolo 120 ľudí a neviem zohnať miestnosť, respektíve čo sa mi páči je malé a čo vyhovuje rozmerovo sa mi zas nepáči a tak sme začali premýšľať o svadbe v stane , neviete náhodou koľko to stojí ?

• Baby poradte nejaku kucharku- kuchara čo chodia varit po kulturakoch. dakujem

• @hubinkaa  
    Dobrý deň, ak máte záujem o svadbu v stane, prosím, neváhajte ma kontaktovať a rád Vám poradím, prípadne vypracujem cenovú ponuku. Prajem príjemný deň

• Ahojte, mohli by ste mi prosím napísať, či má niekto skúsenosti so svadbou na Škutovkách? Rozhodujeme sa medzi Hrabovom a Škutovkami...ďakujem.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov