Svadba v Senici

Profilova fotka
Chystám svadbu v Senici a potrebovala by som poradiť, ako to chodí s miestnosťou na Obchodnej akadémii, čiže všetko, čo sa jej týka (u koho sa objednáva? varí sa tam? nie je lepšie zabezpečiť si catering?...) Budem rada, ak mi poradí niekto, kto už tam svadbu mal alebo na nejakej bol.
Odpovedať
raz som tam bol (fotil), viem, ze varili miestni a varili fakt dobre, vyzdobu si robili mladi sami.
Odpovedať
@iriska29 Hej, na OA varia priamo a dobre. Už som tam párkrát bol a vždy bolo jedlo dobré. Skús tam zájsť alebo zavolaj a uvidíš čo Ti povedia. Cenovo by to malo byť prijateľné.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, viete doplnit aj info kolko pytaju za prenajom miestnosti? Teraz maju prazdniny a na odpoved si mam pockat do septembra a potrebujem to vediet co najskor. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@kicinko2013 My sme tam mali svadbu minuly rok a prenajom miestnosti stal 300 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@martina_se dakujem Martinka za pomoc. V tych 300€ bolo vsetko komplet aj s kuchynou, ci len sala? Pacila sa ti ta miestnost? Ja som tam nikdy nebola. Kuchyna vam chutila?
Odpovedať
Profilova fotka
@kicinko2013 300 € bol prenájom spoločenskej sály + energie. Kuchyňa sa nenachádza v tej budove, kde je sála ale v budove OA. Jedlo teda prevážajú. V budove, kde je sála, je iba "provizórna kuchyňa", kde jedlo servírujú na taniere. Nám jedlo chutilo. Inak ešte sa platí "réžia" - 1 € na osobu (podľa počtu porcií prvého chodu). Aby som nezabudla, v cene sú čašníci, ktorí roznášajú jedlo. Sála je veľká, pekná. V okolí nie je žiadne iné miesto, kde by sa vmestilo nad 80 ľudí. Tu je zopár foto zo sály: http://www.noblesa.sk/noblesa/1-FOTOG... http://www.noblesa.sk/noblesa/1-FOTOG... http://www.noblesa.sk/noblesa/1-FOTOG... Aj v tomto albume nájdeš zopár foto: http://www.mojasvadba.sk/blog/tigrabl... Ak by ťa ešte niečo zaujímalo, kľudne napíš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martina_se dakujem krasne Martinka. Si zlata :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kicinko2013 Dobrý večer, nakolko sme agentura so Senice a výzdoby v tejto miestnosti robíme dosť často, poznáme tento objekt dôverne. Ak by ste potrebovali poradiť alebo pomôcť sme vám k dispozícii. Osobne sa poznáme s pani prevádzkarkou aj s pani riaditeľkou. Ak by ste mala aké kolkvek otázky kludne nám napíšte do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@noblesa dakujem za odpoved. Napriek vsetkemu sme sa rozhodli pre inu miestnost ako je OA.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@noblesa .mna by zaujimal kontakt .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?