Svadba v Skanzene v Pribyline. Zažili ste?

Ahojte ! Nema náhodou niekto skúsenosti zo svadbou v pribyline ????? Hlavne by ma zaujímalo ako odtial vyzerajú svadobné fotky a či sa za to fotografovanie oplatí priplácať =-)
Odpovedať
no tak na prekvapenie nas vsetkych ideme mat svadbu v pribyline...prilis sme to neplanovali veru...fotky su odtial krasne, my sme sa tam boli fotit na svadobne oznamenia....ak hladas miesto pre exterier, tak urcite pribylina...ak na interier tak asi skor hrad v hradku :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, my planujeme svadbu v Pribyline v lete 2012, mate niekto skusenosti s cirkevnym obradom v skanzene? viete pripadne poradit katolickeho knaza z okolia? zijeme totiz v Prahe a ani jeden nie sme z Liptova... Dakujem
Odpovedať
Ahoj nika, kamaratka mala civilny obrad prave v Pribiline...bolo to tam pekne a predsa len ta atmosfera kostola robi svoje. Ja tiez uvazujem, ze si to tam zahovorime, civilny obrad stoji 99 eur. Maju moznost usporiadat aj hostinu, no to este zistujem. Zatial mame rezervovany hotel Mnich, no pri 65 hostoch je to trosku fin. narocnejsie...tak hladam este inu alternativu. Tiez zijeme v Prahe, ale obaja sme Liptaci...takze ked budes potrebovat pomoct tak sa ozvi :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@annieg @nika_ @susanta Baby mali ste teda tu svadbu v tom skanzene?my tam mame chalupu a planujeme si svadbu s drahym tam tak mi poradte a ako ste to prezili stalo to za to?
Odpovedať
@epsonka45 ahoj, my sme mali svadbu v skanzene...bolo to super, vsetkym sa pacilo...a tym,ze ja nie som veriaca, tak bolo fajn,ze sme mohli mat civilny obrat v kostole...urcite odporucam...je tam sice par obmedzeni.. ale to sa da prezit...ak este nemate termin tak ked budete riesit skanzen tak len prezisti ci je nejaka svadba pred vami alebo za vami...v takejto situacii to moze byt trosku chaoticke podla mna...
Odpovedať
Profilova fotka
@susanta inak ja som taak do skanzenu chodim roky ale nikdy neviem ci tam ten kostol je evanjelicky alebo katolicky viem ze v dedine je aj aj.a kolko vas vysiel obrad tam a hostinu ste mali kde??
Odpovedať
@epsonka45 myslim,ze ten kostol nie je vysveteny a preto tam mozu byt aj civilne obrady...keby bol katolicky, tak by to zrejme nebolo mozne...nuz, ja si to celkom nepametam uz presne...ale myslim,ze to bolo cosi okolo 150 eur...oni sa postarali aj o vyzdobu kostola...hostinu sme mali na Grande v Jasnej.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
kostol je vysvateny katolikmi aj evanjelikmi a je tam mozne mat aj civilny obrad. bolo tam krasne, odporucam. Mz sme mali hostinu v Hoteli Mnich, maximalna spokojnost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, otváram tému. Mali ste niekto v poslednom obdobi obrad (civilny) v kostole s skanzene? aké sú podmienky, aktuálny poplatok? Boli ste spokojní?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@monika130303 ahoj mala si tam nakoniec svadbu? Aj hostinu? Prosim daj mi info blizsie ak mozes☺dakujem
Odpovedať
@denisekkk ahoj, ano mali sme tam obrad. Hostinu sme mali inde. Idealne je, zarezervovat skanzen skor aby bol volny ten termin. My sme tam mali vtedy dva obrady po sebe. Platili sme 150€ za obrad, s tym ze kostol bol krasne vyzdobeny, v cene bolo fotenie v areali skanzenu po dohode terminu, plus sa platilo vstupne uz priamo na mieste podla poctu ludi (do 100 ludi tusim 0,80€.. nad 100 ludi 0,50€) .. dalej bolo treba zajednat si obrad, takze bud farar alebo na obecnom urade v Pribyline (pripadne iny oddavajuci) to bolo uctovane osobitne, my sme si cez OU v Pribyline, tam sa platilo za ten cca 20 minutovy obrad 136€, co je podla mna aj dost. A na matrike nejaky poplatok okolo 16€ Obrad bol pekny, mali to pekne pripravene, nebolo to zbytocne dlhe, prostredie je tam velmi krasne. Takze super, aj krasne fotky hned po obrade s hostami pred kostolom. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?